2015 Nisan Anneleri

Kızlar bende hamişim 40.haftaya göre nisana denk geliyo nisan annesi olcam cooooook mutluyum yrn dr gidicez heyecanlıyım bakalım neler dicek herkesin bebişi hayırlı olsun sağsalim kucagımıza alalım inşallah gelsin meleklerimiz:emir_bebek::nazar:

canım bebeğin hayırlı olsun. sanırım tarihlerimiz aynı. Doktora gittikten sonra muhakkak bilgi verirmisin. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. kesenin bile görüneceğinden şüpheliyim. :KK49:

Kızlar bende hamişim 40.haftaya göre nisana denk geliyo nisan annesi olcam cooooook mutluyum yrn dr gidicez heyecanlıyım bakalım neler dicek herkesin bebişi hayırlı olsun sağsalim kucagımıza alalım inşallah gelsin meleklerimiz:emir_bebek::nazar:
Çooook tebrik ederim :) ben de takvime göre Nisan 1 annesiyim bat 23 temmuz dün doktora gittik kese falan göremedi daha erken dedi biraz içime kurt düşmedi değil haftaya bidaha gidicem hayırlısı bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çooook tebrik ederim :) ben de takvime göre Nisan 1 annesiyim bat 23 temmuz dün doktora gittik kese falan göremedi daha erken dedi biraz içime kurt düşmedi değil haftaya bidaha gidicem hayırlısı bakalım

benımde kese gözukmedı kan tahlılı yapıldı 45dk sonra gdicm meraklıyım normalmıs canım kesenın gouzukmemesı 5. 6. hatta 8. haftada bile gören var endıselenmeyelım

benımde kese gözukmedı kan tahlılı yapıldı 45dk sonra gdicm meraklıyım normalmıs canım kesenın gouzukmemesı 5. 6. hatta 8. haftada bile gören var endıselenmeyelım

Insan hemencecik bebişini sağlıklı görmek istiyor sabretmek zor:) güzel haberlerini bekliyorum. Yazarsın değeri

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmmmm eğer hamile isem senle başabaş gideceğiz. benim takvimle seninki aynı...ben şüpelenip koydum takvimi yani daha hamişmiyim değil miyim bilmiyorum...merak ettim sen nezaman nasıl öğrendin hamişliğini, daha erken çünkü benim bata 5 var

canım benim bat 1 gün geçti kan testinde öğrendim canım ben aşılama olmuştum aşılamamın 15.günü öğrendim darısı başına inşalalhh:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Merhabalarrr. Ben de dün kan testimi yaptırdım 724 çıktı:) regl tarihim 25 hazirandı. Henüz doktora gitmedim çok sabırsızım:KK66: herkese Allah sağlıklı mutlu gebişlikler yaşatsın inşallah

Ooooooo harika bir haber bu hemde regl geçmeden... Çoğul gebelik falan bekliyor muydun? Tedaviyle mi hamile kaldım, doğal yolla mı?
Amannn boşver yaaaa bebiş geliyorrrr ben sorduğum sorulara bak...
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Hayırlı olsun canım sanada sağlıkla alın inşallah kucaklarınıza...

sağol canım aminnnn inşallahhhhh

Kızlar benim bat 25 haziran 20 sinde olmam gerekiyordu adet olmadım. Önceden şüphem vardı. 18 temmuzda test yaptım. 56 çıktı. 21 temmuzda tekrar yaptırdım 233 çıktı yarın doktordayim insallah.kese bhcg 1500 u geçtiğinde görülür diyorlar. 21 indeeki değerime göre geçmesi lazım insallah.bakalim henüz kesesini gören var mı benimde 40 hafta dolum um 1 nisan gorunuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim bat 25 haziran 20 sinde olmam gerekiyordu adet olmadım. Önceden şüphem vardı. 18 temmuzda test yaptım. 56 çıktı. 21 temmuzda tekrar yaptırdım 233 çıktı yarın doktordayim insallah.kese bhcg 1500 u geçtiğinde görülür diyorlar. 21 indeeki değerime göre geçmesi lazım insallah.bakalim henüz kesesini gören var mı benimde 40 hafta dolum um 1 nisan gorunuyor

Benim de adet tarihim 25 hazirandı 21 temmuzda betahcg 700dü bugün baktırdım 3600 falan çıktı ama hala kese görünmedi benim doktorum 6000 i geçince görülür 5 haftayı geçince dedi

O zaman yarın goremiycem hayırlısı Allah tan bakalım hani betahcg hergün 2 kat artıyor diyorlardı. Demekki artmiyor

selam annişleeer ben de nisan annesi olacağım inşallah bat yarındı ama testte pozitifi görünce kana baktırdım 213:KK16::KK16: inşallah ben de bebeğimi nisanda kucağıma alacağım sağ salim çok mutluyum :)

O zaman yarın goremiycem hayırlısı Allah tan bakalım hani betahcg hergün 2 kat artıyor diyorlardı. Demekki artmiyor

Hergün değil iki günde bir iki kat artıyomuş canım

selam annişleeer ben de nisan annesi olacağım inşallah bat yarındı ama testte pozitifi görünce kana baktırdım 213:KK16::KK16: inşallah ben de bebeğimi nisanda kucağıma alacağım sağ salim çok mutluyum :)

Tebriklerrrr hoşgeldin:)

Kızlar Merhaba inşallah b $image.jpg nde nisan annesi olurum ilk bebeğim doğsaydı nisan annesi olacaktım bugün bat günüm Test Yaptım böyle bi el atin bakim :KK16: $image.jpg

merhaba kızlar;
bende endişeli ve meraklı olarak bu topiğe geldim.
kasım 2013 te doğum yaptım bir oğlum var.hiç emmediği için yasminle korunuyordum.fakat ilacı bu ay unutup geç başlamışım.
yeni farkettim adet tarihime son 3 gün.
belki psikolojik ama hamilelik belirtileri yaşıyorum.üzgünüm,şaşkınım,mutluyum,endişeliyim...
Allah hayırlısını versin belki bende nisan annesi olurum :)

merhaba kızlar;
bende endişeli ve meraklı olarak bu topiğe geldim.
kasım 2013 te doğum yaptım bir oğlum var.hiç emmediği için yasminle korunuyordum.fakat ilacı bu ay unutup geç başlamışım.
yeni farkettim adet tarihime son 3 gün.
belki psikolojik ama hamilelik belirtileri yaşıyorum.üzgünüm,şaşkınım,mutluyum,endişeliyim...
Allah hayırlısını versin belki bende nisan annesi olurum :)
Inşallah cnm inş hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar merhaba inşallah bEki Görüntüle 1202019 nde nisan annesi olurum ilk bebeğim doğsaydı nisan annesi olacaktım bugün bat günüm test yaptım böyle bi el atin bakim :KK16:Eki Görüntüle 1202016

canım bende ilk yaptığımda aynı o şekilde silik çizgi çıkmıştı. Yarın sabah tekrar yap daha da koyulaşacaktır. Sonra da kan testi yaptırdım. Umarım hamilesindir. şimdiden hayırlı olsun :KK49::KK9:

Canim var gibi tekrarlayan yarın yada direk git kan testi yaptır hayırlı olsun insallah

canım bende ilk yaptığımda aynı o şekilde silik çizgi çıkmıştı. Yarın sabah tekrar yap daha da koyulaşacaktır. Sonra da kan testi yaptırdım. Umarım hamilesindir. şimdiden hayırlı olsun :KK49::KK9:

Inşallah kızlar idrar testini tekrarlamak

X