2015 Nisan Anneleri

Bizde çift çizgiyi gördük dün ama hala kan testi yapmadık :) ama hamileysem bebeğim 1 Nisan'da doğacak inşşşşş:)

Benim de 1 Nisan görünüyor kan testi yaptım 700çıktı bugün de doktora gidicez çok heyecanlıyım kalbime bişey oturdu resmen. Hayırlı haberler alırım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba

3 gün önce gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. tam 4 adet test yaptım bugünde kan verdim sonuç bekliyorum. Sanırım hamileyim ve mutluyum. Benim 2. bebeğim umarım sağlıklı huzurlu problemsiz hamilelik dönemi geçiririz. :KK49:

Benim de 1 Nisan görünüyor kan testi yaptım 700çıktı bugün de doktora gidicez çok heyecanlıyım kalbime bişey oturdu resmen. Hayırlı haberler alırım inşallah

Kan testi yapıp yapmamakla hala tereddütteyim ,doktora kontrole gidince zaten kan testi yapıcak diye.bende doktora gidicem ama bir hafta daha beklesemmi diyorum bugün adet günüm yarın gitmezsem bayramdan sonraya kalırım napsam bilemedim:Ş bu arada tebrikler inş hayırlı haberlerle dönersin:)

Son düzenleme:
merhaba

3 gün önce gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. tam 4 adet test yaptım bugünde kan verdim sonuç bekliyorum. Sanırım hamileyim ve mutluyum. Benim 2. bebeğim umarım sağlıklı huzurlu problemsiz hamilelik dönemi geçiririz. :KK49:

Hayırlı olsun cnm .inş sorunsuz bir hamilelik geçiririz.önceki gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin 4 ay önce kürtaj oldum hala üzerimden atamadım sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum.inş sorunsuz ,sağlıklı bir süreç bizi bekliyordur:)

Ayy ben dayanamam valla sen dayanabilirsen yaptırma doktor nasılsa bakıcak. Aslında bugün yaptırsan bide bayramdan sonra doktor yapar değerlerin oranına bakıyorlar ya

Ayy ben dayanamam valla sen dayanabilirsen yaptırma doktor nasılsa bakıcak. Aslında bugün yaptırsan bide bayramdan sonra doktor yapar değerlerin oranına bakıyorlar ya

Aslında haklısın ben galiba kan aldırmaktan kaçıyorum biraz :))) peki bayramdan sonra doktora ilk kontrolüme gitsem geç olmaz herhalde demi adet günümün üzerinden 12 gün geçmiş olur. Yoksa erkende olsa yarın bir kontrole gitsemmi:s

Yok aslında geç olmaz bence daha iyi olur gidince keseyi de görürsün ne güzel hatta kalp atışını bile duyarsın. Ben şimdi gidicem keseyi bile göremeyebilirim ama napim dayanamıyorum:).

Bende çift çizgiyi görüp kan testi yaptıran hamile bir annişim.:nazar::nazar::nazar:

Yok aslında geç olmaz bence daha iyi olur gidince keseyi de görürsün ne güzel hatta kalp atışını bile duyarsın. Ben şimdi gidicem keseyi bile göremeyebilirim ama napim dayanamıyorum:).

Evet aslında birazda o nedenle geç gitmek istiyorum,şuan gitsem büyük ihtimal değerime göre kaç haftalık olduğunu ve rahim duvarı kalınlaşmış deyip gönderecek.ama bayramdan sonra gidersem 6.haftasının içinde olur dediğin gibi keseyide görebilirim inşşşşşşşş:)

Hayırlı olsun cnm .inş sorunsuz bir hamilelik geçiririz.önceki gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin 4 ay önce kürtaj oldum hala üzerimden atamadım sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum.inş sorunsuz ,sağlıklı bir süreç bizi bekliyordur:)

Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İyi düşünki her şey iyi olsun. Mutlu ve sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle. :KK16:

Gözün Aydın cnm inş stressiz,rahat bir hamilelik geçiririz :)

İnşallah canım hepiniz için. İlk ayımız bu ay farklı olarak neler yapıyorsunuz. Ben folıc asıt kullanıyorum bunun dısında henuz birşey yapmadım.Doktor arayışlarına başlayacağım.

Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İyi düşünki her şey iyi olsun. Mutlu ve sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle. :KK16:

Âmin canm inş.bu sefer önceki gebeliğim kadar kafaya takmıyorum herşeyi,çok incelemiyorum kendimi ,herşey olacağına varır modundayım:) inş herşey çok güzel olacak:)

İnşallah canım hepiniz için. İlk ayımız bu ay farklı olarak neler yapıyorsunuz. Ben folıc asıt kullanıyorum bunun dısında henuz birşey yapmadım.Doktor arayışlarına başlayacağım.

Ilk gebeliğimde farklı birşey önermemişti doktorumuz sadece günlük düzenli folik asit kullanıyordum ve tabi sağlıklı beslenme:) ilerleyen zamanlarda zaten testler yapılıp o anki gidişata göre doktor yönlendirecektir.ben daha folik asite bile başlamadım bu akşam getirecek eşim ilacı.normalde gebelik düşündüğümüz anda başlamak gerek ben biraz geç kaldım ama problem olmaz sanırım.

merhaba

ahh canımm hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :nazar: 4 test :) biraz sabırsız bir arkadaşımıza benziyorsun sanırım.... doktor kontrolünde sorunsuz olsun canım

ahh canımm hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :nazar: 4 test :) biraz sabırsız bir arkadaşımıza benziyorsun sanırım.... Doktor kontrolünde sorunsuz olsun canım

evet canım çok sabırsızımdır. Adetime 5 gün kala test yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Ama inan hamileliğim içime doğdu o yüzden yaptım. Sanırım sende izmir de yaşıyorsun.:KK52:

evet canım çok sabırsızımdır. Adetime 5 gün kala test yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Ama inan hamileliğim içime doğdu o yüzden yaptım. Sanırım sende izmir de yaşıyorsun.:KK52:

evet öyle derler içine doğarmış insanın. benim hamileliğim boşverdiğim zamana denk geldi. ondan önce hep takip etmiştim, bu ayda tutmucak dediğimde bir hafta geçmişti. arkadaşımın zoruyla test yaptım ve hamileymişim :KK9: inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim. bu arada evet izmir deyim

Kızlar bende hamişim 40.haftaya göre nisana denk geliyo nisan annesi olcam cooooook mutluyum yrn dr gidicez heyecanlıyım bakalım neler dicek herkesin bebişi hayırlı olsun sağsalim kucagımıza alalım inşallah gelsin meleklerimiz:emir_bebek::nazar:

hayırlısıyla inşallah allah nasip ederse 2015 nisan annesi olacağım bendeeeee herkese nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu

canımmmmm eğer hamile isem senle başabaş gideceğiz. benim takvimle seninki aynı...ben şüpelenip koydum takvimi yani daha hamişmiyim değil miyim bilmiyorum...merak ettim sen nezaman nasıl öğrendin hamişliğini, daha erken çünkü benim bata 5 var

X