- 12 Haziran 2012
- 80
- 33
Bizde çift çizgiyi gördük dün ama hala kan testi yapmadık :) ama hamileysem bebeğim 1 Nisan'da doğacak inşşşşş:)
Benim de 1 Nisan görünüyor kan testi yaptım 700çıktı bugün de doktora gidicez çok heyecanlıyım kalbime bişey oturdu resmen. Hayırlı haberler alırım inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba
3 gün önce gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. tam 4 adet test yaptım bugünde kan verdim sonuç bekliyorum. Sanırım hamileyim ve mutluyum. Benim 2. bebeğim umarım sağlıklı huzurlu problemsiz hamilelik dönemi geçiririz.
Ayy ben dayanamam valla sen dayanabilirsen yaptırma doktor nasılsa bakıcak. Aslında bugün yaptırsan bide bayramdan sonra doktor yapar değerlerin oranına bakıyorlar ya
Evet aslında birazda o nedenle geç gitmek istiyorum,şuan gitsem büyük ihtimal değerime göre kaç haftalık olduğunu ve rahim duvarı kalınlaşmış deyip gönderecek.ama bayramdan sonra gidersem 6.haftasının içinde olur dediğin gibi keseyide görebilirim inşşşşşşşş:)Yok aslında geç olmaz bence daha iyi olur gidince keseyi de görürsün ne güzel hatta kalp atışını bile duyarsın. Ben şimdi gidicem keseyi bile göremeyebilirim ama napim dayanamıyorum:).
Gözün Aydın cnm inş stressiz,rahat bir hamilelik geçiririz :)Bende çift çizgiyi görüp kan testi yaptıran hamile bir annişim.
Hayırlı olsun cnm .inş sorunsuz bir hamilelik geçiririz.önceki gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin 4 ay önce kürtaj oldum hala üzerimden atamadım sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum.inş sorunsuz ,sağlıklı bir süreç bizi bekliyordur:)
Gözün Aydın cnm inş stressiz,rahat bir hamilelik geçiririz :)
Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İyi düşünki her şey iyi olsun. Mutlu ve sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.
İnşallah canım hepiniz için. İlk ayımız bu ay farklı olarak neler yapıyorsunuz. Ben folıc asıt kullanıyorum bunun dısında henuz birşey yapmadım.Doktor arayışlarına başlayacağım.
merhaba
3 gün önce gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. tam 4 adet test yaptım bugünde kan verdim sonuç bekliyorum. Sanırım hamileyim ve mutluyum. Benim 2. bebeğim umarım sağlıklı huzurlu problemsiz hamilelik dönemi geçiririz.
ahh canımm hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.4 test :) biraz sabırsız bir arkadaşımıza benziyorsun sanırım.... Doktor kontrolünde sorunsuz olsun canım
evet canım çok sabırsızımdır. Adetime 5 gün kala test yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Ama inan hamileliğim içime doğdu o yüzden yaptım. Sanırım sende izmir de yaşıyorsun.
hayırlısıyla inşallah allah nasip ederse 2015 nisan annesi olacağım bendeeeee herkese nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu