2015 Nisan Anneleri

Herkese çok selam kızlar , uzun ara vererek tekrar geldim aranıza . Doğum günü olup iki yaşıma girmiş tüm kuzulara mutlu yıllar dilerim . Rabbim hepsini biZlere bağışlasın inş .

Meryem'de öyle CNm , abi ile kedi köpek gibi didişip duruyorlar . Kardeşi olması da kurtarmıyor bizde . Zamanla geçiyor bu dönemleri sabırdan başka da çare yok . Şimdi Meryem'i evde oyalamak zor olduğu için kireş düşünmeye başladım. En azından yarım gün veya 3-4 saat kadar . Öğrenmeye çok istekli bende desteklemek istiyorum . Yalnız bu iş benim içinde zor olucak . Oğlumu okula bırakıp eve gelicez , sonra Meryem'i bırakmak için gelicez . Almak için ikisini tekrar çıkıcam . Ne hale gelirim allah Kerim fakat evde artık çoçuk durmuyor . Bu da bir çözüm gibi geldi bana . Bu konuda fikri olan varsa lütfen paylaşalım .

Uyku maalesef bizde de buyuk bir sorun oysaki uykusu var ama uyumak istemiyor bu seferde mizmizlik yapiyor yanimdan hic ayrilmiyor ama insallah gecici bi surectir bu cok yoruyor insani

O da var canm dogru diyorsun bu seferde kardes kavgasi var:/ Ben de krese vermeyi dusunuyorum ama yazin tuvalete alistircam insallah ondan sonra disunuyorum zaten bi cok yer alistirmadan kabul etmiyor diye duydum. Burdada havalar soguktu pek disari cikamadigi icin evde bunaldi ama artik yaz geliyor daha aktif olur da bi nebze evde bana sarmalari biter diyorum:) Bu sene benimde dogum gunu yapasim yok ama aile buyukleri istiyor biseyler planlamam lazim ama oek icimden gelmiyor nedense :)

bende eylül ekimde bezi bıraktıktan sonra düşünüyorum kreş. haftada 2 yarım gün düşünüyorum başta. sonra duruma göre alışınca arttırırım. olmuyo evde bu kış zor geçti annemi çok yordu hem evde cocuk yok belizde sıkılıyo. hem yaşıtlarıyla beraber olur sosyalleşir daha iyi kreş.

Kızlar meme bırakma çalışmalarına başladım ben. Bant, salça vb. yöntemler yerine emzirme sayısını azaltarak aşamalı bir şekilde bıraktırmayı düşünüyorum inş başarılı olurum. 2 senedir memeyle aşk yaşadı resmen hayal kırıklığıyla bitsin istemedim ki doğrusu da buymuş zaten.ama başarılı olmazsa beceremezsem geleneksel yöntemlere başvuracağım mecburen. Ben ilk olarak dün gece emmesini kestim 1 saat boyunca ağladı sustu kalktı falan off cok zordu ama dayandım.Sırayla sabah,isten gelince ve yatmadan önce öğünleri var bakalım. Çocuk için ne kadar zorsa anne içinde o kadar zor.Şu anda bile çok mutsuzum.Sizinle paylaşmak istedim.Galiba bir ben kaldım yalnızım bu konuda

Reactions: nix
Memesiz 4. günümüz. Geleneksel yöntemlere dönüş yaptım :) bant yapıştırdım bir kere görmesi yetti dahada istemedi.Gece uykuya dalış hariç sıkıntı yok.Ama gece yatış saatı çok geç olmaya başladı 12-1 gibi. Gerçekten duygusal olarak anne içinde çok zormuş onu anladım.Tek tesellim emebilmesi gereken zamana kadar emdi

inek sütü içiyorsa pipetle yada biberonla süt teklif etsen uyku saatinde . yatağına yatırıp biberonla süt ver bakalım içecekmi. artık büyüdüler. bebeklikten çıkmaları insanı biraz duygulandırıyo. tuvalet konusunda ne düşünüyosunuz kızlar. etrafımdaki tüm çocuklar 3 yasında bırakıyo hatta olan bile var :S 2 ay sonra başlamayı düşünüyorum bez bırakmaya ama başarısız olup tekrar bez bağlamaktan korkuyorum. bide bez de işime gliyo açıkcası şimdi her işeyeceği zaman tuvaleti nerden bulucam ben yaaa beklesemmi yaz sonuna kadar naapsam bilemedim

İnek sütü bu zamana kadar içmedi canım doktorumuz da söylemişti zaten anne sütü içerken inek sütünü pek tercih etmez diye, bundan sonra içecek mi bakalım.Biberonda kullanmadık hiç:) Neyse dün 11de uyudu kendiliğinden bu da bir gelişme:)
Bez bırakma işi annemde bitecek gibi duruyor bizde:) Yazın başlayacağız galiba. 2,5 3 arası doğru zaman galiba.Çocugun durumuna göre başlamak lazım.

ama işte beliz eylül ün 24 ünde tam 2. bucuk olacak tekrar kış dönemine denk geliyo. bide ben ekimde 2 yarım gün kreş düşünüyorum. haziran temmuz gibi halletmem lazım kafamda deli sorular

Slm kızlar bende nisan annesiydim. Kuzum iki yaşını dolduracak yakında. 10 gün önce sütten kestim şükür uykuları daha iyi.sarilarak uykuya geciyoruzz. Böylesi ikimizede iyi geliyor galiba .
Tuvalet eğitimi konusunda bende danışmak istiyorum size. Aslında hazır gibi. Tuvalete oturuyor yapıyor da. İki gündür alistirmaya çalışıyorum. Ama kararsız kaldım. Kimi erken diyor. Kismi tam vakti. Ne yapsam bilemedim. Cocuk da geliyor.

bende istiyorum ama düşünüyorumda bez çok rahat bişey galiba. düşünsenize parka gitsem çişi gelse napıcam o kadar yolu geri döncem nerden bulucam ben parkta tuvaleti bide kız cocugu erkek olsa aç pipisini işesin hemen :S off ben temmuza kadar beklicem galiba. çişini söylüyo . ama kakasını bilmiyo henüz. off bilmiyorum kafam karışık

Merhaba kaşık fobisi atlatabildiniz mi? Zor durumdayım oğlum da kaşık fobisi gelişti

Merhaba kaşık fobisi atlatabildiniz mi? Zor durumdayım oğlum da kaşık fobisi gelişti
Istahsizlik devam ediyor. Ama kasikla ya da catalla yiyor cani isterse. Kilo alimi cok yavas. Sabirla bekle canim.
Eliyle yemesine izin ver. Sıvı seyler yemese de olur. Tabagina koy. Gelip gider yer. Makarnayi bile eliyle yerdi.

Gecer mutlaka sabirla yaklas.

Çözüm olarak erişte ve havuç haşladım ve file meyve emziğine koydum. Ikinci kez istedi yiyor inşallah böyle böyle çözüme ulaşacağız. Çünkü Eli ile de yemek istemedi

ee var mı tuvalete alıştıran. alıştırmaya çalışan ? yakında denemek isteyen?
ben baya korkuyorum galiba.

Daha cok kucukmus annesi. Disi mi agritiyor acaba kasik. File gayet güzel fikir. Tadlara alisinca yeniden denersiniz. Hic telas yapmayin.
Benim bebeğim tek meme emiyor 3 aydan sonra ne yaptım ise sol memeyi almadı hala da uğraşıyorum ama nafile o sebeple 5. Ay sonunda ufak ufak başladık püre ile ama artık püre den sıkıldı sanırım. Yada ben hata yaptım o sıkılıp yemedikçe yeni yeni farkına varıyorum. Kilo da gerileme olunca daha da stres oldum... durum böyle işte

Selam arkadaşım. Tuvalet eğitimine karar verdiniz mi. Bir iki güne havalar iyi giderse ben artık bezden kurtaracagim kızımı insallah. Bir market kuaför bir yerde yapacak artık canm . Bizim ev yakın Allahtan ama yinede tutmaması gibi bir ihtimal de olablr. Umdugumuzdan güzel de alisabilirler. O yüzden yaşayıp gorcegeiz kismetse.

Bebisler büyüdü kızlar. Artık gunleriniz nasıl geçiyor. Konuşma durumları nasıl. Ne gibi oyunlar oynuyorsunuz. Saymayı renkleri öğrenen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…