- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
nix @LeylakKokuluMelegim kuzularinizin dogum gunu kutlu olsun.. Allah hicbir zaman acisini gostermesin evlatlarimizin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYŞE BELİZZZZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OLSUNN İYİKİ DOĞMUŞSUNUZ İYİKİ VARSINIZ RABBİM SİZLERİ BİZLERE BAĞIŞLASIN UZUN UZUN HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLERİNİZ OLSUNNNbugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Ayy cook guzel ya masallah ayse minaya hala inanmıyorum ne cabuk buyudulerAYŞE MİNANIN DOĞUM GÜNÜNDEN :)
Mutlu yıllar Ayşe , Rabbim sevdikleri ile daim kılsın inş .SLMM KIZLARRR :) NASILSINIZZZ BAKALIM :) VE BUGÜN GÜNLERDE AYŞE MİNAAAAAAAA
Rabbim çok şükür nasip etmiş güzeller güzeli belizi , dilerim çok Mutlu olur ailesi ve sevdikleri ile beraber ..bugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Küvet içinde oturak aldım yere yapişan kaymayan onun içinde yıkıyorum . Çok rahat oluyor tavsiye ederim .Birde nasil yikiyorsunuz artk küvette su her yere sıçrar oldu:)
Nerdesin kuzum sen seni Facebook tada göremiyorum . Umarım herşey yolundadır .Bugun bizim dogum gunumuz 24 mart ne cabuk gecti.hepinizi opuyotum benimaskpastam di kullanici adim.kizim elif gülce.Allahim hepsine guzel omurler nasip etsin
Oyy maşallah kuzuya ..Ben de geldım ayol
Canim ben uyurken kesiyorum. Uyanikken mumkum degil. Emzirerek uyutuyorum ben emzirdigim arada o uyuklerken kesiveriyorum hemen oyle cok rahay oluyo hic fark etmiyor bileKızlar slm. bebislerin tırnaklarini nasil kesiyorsunuz. Durmuyor zar zor kesiyorum. Eşim cok dipte. kesiyor diye bu iş bana kalıyor. Uyanıkken zar zor kesiyorum el tırnaklari diz oldu bu zararlı mi. Törpu yapamadm daha hic
Ben ekledim canım mryevrKızlar instagram hes olanlar varsa eklemek isterim burda cok sey paylastık hepinizi tek tek merak ediyorum benim adresim kubraozyavas