- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
Canim.benim.oglum huysuz bide butun ilgim onda.tek basima buyutuyorum ben suan hamileligi kabul etmiyorum.edemiyorum.Hayirlisi ogluma kiyamiyorum.CNMM GÖZÜN AYDIN NEDEN ÜZÜLÜYOSUNNN :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.benim.oglum huysuz bide butun ilgim onda.tek basima buyutuyorum ben suan hamileligi kabul etmiyorum.edemiyorum.Hayirlisi ogluma kiyamiyorum.CNMM GÖZÜN AYDIN NEDEN ÜZÜLÜYOSUNNN :)
İyiki dogdun kuzucummmmm.SLMM KIZLARRR :) NASILSINIZZZ BAKALIM :) VE BUGÜN GÜNLERDE AYŞE MİNAAAAAAAA
Iyi ki dogdun Ayse Mina..hayat boyu tum isteklerin gerceklessin insallah..SLMM KIZLARRR :) NASILSINIZZZ BAKALIM :) VE BUGÜN GÜNLERDE AYŞE MİNAAAAAAAA
sanırım sen bu cocugu dogurmucaksınTskr edrrim. İnsallah.inan beynim durmus gibi sanki saka yapiyor birisi bana.bakalim.doktora gidicem onumuzdeki hafta.
Mutlu yıllarr BeliZzz iyi ki doğdunn huzurlu mutlu bir önürleri olsun inş bizim en güzel hediyelerimiz onlarbugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Hayirli mutlu sağlıklı ömrün olsn beliz... Alllah size bagislasnn. Seninde anne olma gunun kutlu olsn canm :) ben böyle tabir ediyorum bebislerin doğumuyla annelik biz verildi.. Anneligin hep mutlu gecsn Inşallah..bugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Mutlu bi ömrün olsun Beliz
kucukkuzum çok güzel bi haber bu ikisi bi arada büyüecek tatlı tatlı dağıtma psiklojini
beniim bende geldim bende yazacağım artık :)
zeynep hümanın gribinin 3 . günü bugün daha iyi . doktorun verdiği antibiyotiği kullanmadık , eşim gripte antibiyotik kullanımını saçma buluyor . inşallah bir iki güne geçecek bu hastalık
hoşgeldiiiinnKızlar kızım 8 nisan doğumlu cok uzun zamandır yazmiyordum nasilsimiz
Birde nasil yikiyorsunuz artk küvette su her yere sıçrar oldu:)
Hosbulduk canim☺hoşgeldiiiinn
burdayımmm canımm benimd e çook uzun zaman olmuştu girmeyeli iyi olduu valla özlemşim buranın havasınııMelike nerdesin kız ☺
Kucagimda yikiyorum canim benBirde nasil yikiyorsunuz artk küvette su her yere sıçrar oldu:)