2015 Nisan Anneleri

bugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm

bugün bizim günümüz.. kızımın belizimin günü. bugün benim doğumgünüm. ona sahip olabilmek için cok mücadele ettim cok dua ettim. kendıme ıgneler batırdım . tedavıler ılaclar ıgneler. cok sukur bu gunlerı gordum. iyiki dogdun kızım. canımın içi iyi kii. sensiz ben eksikmişimm
Mutlu yıllarr BeliZzz iyi ki doğdunn huzurlu mutlu bir önürleri olsun inş bizim en güzel hediyelerimiz onlar

Hayirli mutlu sağlıklı ömrün olsn beliz... Alllah size bagislasnn. Seninde anne olma gunun kutlu olsn canm :) ben böyle tabir ediyorum bebislerin doğumuyla annelik biz verildi.. Anneligin hep mutlu gecsn Inşallah..

selam kızlar :KK24: ne kadar oldu buraya gelmeyeli bilmiyorum bile. tel.den facebook daha kolay oluyor burayı çok ihmal ettim :KK43: geçen sene bilgisayarı açtığım gibi ilk iş buraya gelmekti şimdi koşuşturmaktan fırsat olmuyor :KK43: ama bir süre düzenli girmeyi hedefliyorum bakalım:KK45:
bu arada kucukkuzum kucukkuzum tebrik ederim bence çok güzel bir haber. içten içe keşke ben de kazara hamile kalsam diyorum yoksa cesaretimi toplayıp 2.yi yapmak çok zor olacak:110:

Mutlu bi ömrün olsun Beliz :KK68:
kucukkuzum kucukkuzum çok güzel bi haber bu ikisi bi arada büyüecek tatlı tatlı dağıtma psiklojini :KK56:
beniim beniim bende geldim bende yazacağım artık :)
zeynep hümanın gribinin 3 . günü bugün daha iyi . doktorun verdiği antibiyotiği kullanmadık , eşim gripte antibiyotik kullanımını saçma buluyor . inşallah bir iki güne geçecek bu hastalık

Mutlu bi ömrün olsun Beliz :KK68:
kucukkuzum kucukkuzum çok güzel bi haber bu ikisi bi arada büyüecek tatlı tatlı dağıtma psiklojini :KK56:
beniim beniim bende geldim bende yazacağım artık :)
zeynep hümanın gribinin 3 . günü bugün daha iyi . doktorun verdiği antibiyotiği kullanmadık , eşim gripte antibiyotik kullanımını saçma buluyor . inşallah bir iki güne geçecek bu hastalık

inş. atlatırsınız canım antibiyotik almadan. ben de eşin gibi düşünüyorum antibiyotik için

Kızlar slm. bebislerin tırnaklarini nasil kesiyorsunuz. Durmuyor zar zor kesiyorum. Eşim cok dipte. kesiyor diye bu iş bana kalıyor. Uyanıkken zar zor kesiyorum el tırnaklari diz oldu bu zararlı mi. Törpu yapamadm daha hic

Birde nasil yikiyorsunuz artk küvette su her yere sıçrar oldu:)

bir kaç gündür biz de fena zorlanmaya başladık bküvetini banyoda klozetin üzerine koyup yıkıyorduk ama ayağa kalkmak istiyor denge bozuluyor, oturak aldım sevmedi, bizim kullandığımız küvete kaymayı engelleyen bir paspas alıp o şekilde deneyeceğim inş. sever

X