- 9 Ekim 2014
- 1.125
- 1.674
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kıyamam çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.birinden enfeksiyon kaptı yada üşüttü herhalde.kızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
Canim allah acil sifalar versin insallah toparlanir kuzucuk biran once.kızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
çok geçmiş olsun ateşi düşmüyor diyince tahmin etttim. bizimde öyleydi bademcik iltihabı çıktı. geçmiş olsunkızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
Cok gecmis olsun..biran once toparlansin kuzucuk insallah..kızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
Canim Allah korumus..Kendimi yerine koyunca o anki korkunu hissettim. Cok sukur ki onemli bisey yokmus, gecmis olsun..Kızlar annemle kuaföre gitmiştik oğlumuda götürdük çoj yakın zaten dönüşte taksiden indik kapının önünde uraz kuvagımda ayağımı burktum yere kapaklandım refleksle oğlumu havada tuttum hiç bişey olmadı ona hemen anneme verdim çok korktum ya benim biraz dizim soyıldu ayak bileğim ağrıo Allaha çok şülür oğluma bişey olmadı çok korktum Allahım korusun meleklerimizi
Cok gecmis olsun canim hemen iylessin insallah yavrucakkızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
Canim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.Kızlar annemle kuaföre gitmiştik oğlumuda götürdük çoj yakın zaten dönüşte taksiden indik kapının önünde uraz kuvagımda ayağımı burktum yere kapaklandım refleksle oğlumu havada tuttum hiç bişey olmadı ona hemen anneme verdim çok korktum ya benim biraz dizim soyıldu ayak bileğim ağrıo Allaha çok şülür oğluma bişey olmadı çok korktum Allahım korusun meleklerimizi
Canim cok gecmis olsun nazarami geldiki yavrum ya.seni dusunemiyorum ben olsam duser bayilirdim.allagim korudun butun yavrularimizi onlar bizim canimizdan kanimizdan.Canim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Çarşamba gunduz dis bugdayi vardi akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizimo gun sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geldi.
Eşimle ikimizde etkisinden kurtulamadı hala allahım esirgedi.
olaydan dolayı da diS bugdayi anilarimizi paylasamadik sizinle.
kizlar güzel bir gündü kizim iki kere kalemi secti:) yapmayanlara tavsiye ederim.
kakasını takip et canım bizim kızda balon parcası yutmus hiç görmedim kaaksından balon çıktı ben şok. gecenlerdede krem kapagını agzına almıs yuttu sandım bı anda elım ayagım bosaldı 2 sanıyede 1000 tane sey geçti aklımdan ölücektim. cok gecmıs olsun cok dkkat etmek lazım en korktugum sey ev kazaları. aklım cıkıyor evde basına bısey gelecek dıye .Canim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Çarşamba gunduz dis bugdayi vardi akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizimo gun sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geldi.
kizlar güzel bir gündü kizim iki kere kalemi secti:) yapmayanlara tavsiye ederim.
Canim allah korusun butun kuzucuklari ailelerine bagislasin. Cok kotu bir olay yasamissiniz. Neler hissettigini tahmin bile edemiyorum. Umarim bu, son yasadiginiz kotu olay olur. Melekler korusun butun bidiklarimizi.Canim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Okurken bile stres oldum çok geçmiş olsun inş bidaha böylr bişi yaşamazsın.Canim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Canim cok gecmis olsun nazarami geldiki yavrum ya.seni dusunemiyorum ben olsam duser bayilirdim.allagim korudun butun yavrularimizi onlar bizim canimizdan kanimizdan.
kakasını takip et canım bizim kızda balon parcası yutmus hiç görmedim kaaksından balon çıktı ben şok. gecenlerdede krem kapagını agzına almıs yuttu sandım bı anda elım ayagım bosaldı 2 sanıyede 1000 tane sey geçti aklımdan ölücektim. cok gecmıs olsun cok dkkat etmek lazım en korktugum sey ev kazaları. aklım cıkıyor evde basına bısey gelecek dıye .
Sağolun kizlar daha geçen gün tv de izlemiştim bu konuyu ama yok panik oldum.Canim allah korusun butun kuzucuklari ailelerine bagislasin. Cok kotu bir olay yasamissiniz. Neler hissettigini tahmin bile edemiyorum. Umarim bu, son yasadiginiz kotu olay olur. Melekler korusun butun bidiklarimizi.
Canım çok geçmiş olsun kuzum biran önce toparlansın inş çok zor onların hastalığı acil şifa olsun inşkızlar hastaneye geldik herşeyi denedim geçmeyince geldik 39.6 ateş.kuzumda kan aldılar serum taktılar hala hastanedeyiz sonuç bekliyoruz bademcikleri falanda hep şişmiş kulaklar tıkalı
Canım çok geçmiş olsun düşüncesi bile korkmama yetti çok şükür bişey olmamış çok dikkat etmemiz lasım grçekten biranda herşey olabiliyo şükür atlatmışsınız kuraniyleriniz pastanız çok güzel gözüküyo biz baya erken yaptık grçekten çok güXel anı oluyoCanim büyük geçmiş olsun nasil korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Saol canım evet çok şükür ona bişey olmadan atlattık
Okur
Okurken bile stres oldum çok geçmiş olsun inş bidaha böylr bişi yaşamazsın.
Sağolun kizlar aynen sukur atlattik.Canım çok geçmiş olsun kuzum biran önce toparlansın inş çok zor onların hastalığı acil şifa olsun inş
Canım çok geçmiş olsun düşüncesi bile korkmama yetti çok şükür bişey olmamış çok dikkat etmemiz lasım grçekten biranda herşey olabiliyo şükür atlatmışsınız kuraniyleriniz pastanız çok güzel gözüküyo biz baya erken yaptık grçekten çok güXel anı oluyo
Arkadaslar bebeginizin bogazina bir sey kactiginda (Allahim hepsini korusun) cok kolay bir sekilde bebeginizin hayatini kurtarabilirsiniz.
Aranizda belki ilk yardim egitimi alanlar vardir, ben eski kabin memuru oldugum icin almistim, o yuzden bilenler bilmeyenler hepinizle paylasmak istedim.
Asagidaki video ingilizce ama ingilizce bilmeye gerek yok, sadece izlemeniz yeterli;
Yapilan mudahalenin adi 'heimlich maneuver'; bu mudahale yetiskinlere, bebeklere ve hamilelere gore farkli sekillerde yapiliyor; lutfen google'a yazin ve cikan videolari izleyin. Bir can kurtarmak (Allah mecbur birakmasin) cok kolay!