• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

canım benım ya su saydığın seylerı oyle ıcımde hıssettımkı cok benzer seyler yasandı hep çevremde uzunca yıllar bebegı olmayan bı tanıdıgımz yakınlarda doğum yaptı... tum sosyal medyada yok karnı doydu yok gazı cıktı yok gulumsedı dıye sureklı fotoğraf paylaşıp duruyo enazından ondan beklerdımkı bunca yıl aynı zorlukları sen yasamıssın kı agladıgını bılırım artık hamıle haberı bıle duyunca ıcım bı kotu oluyo dıye.. ama öğrenemeyenlerde var ıste herseyı unutttu sımdı bızı bıle bıle sureklı paylaşımlar sureklı ondan bahsetmeler ınsan nekdr cabuk unutuyo... tamam anlarım onca yılın ozlemı ınsanlara göstermek ısteyebılırsın ama bukdr sureklı paylaşım sureklı her cumlesınde cocugu cok fazla...
çok üzücü..
2 hamıle var dedım ya bırının gercekten art nıyetsız yaptıgına ınandıramıyorum kendımı.. oysakı o da yasadı pkoluydu ve 2. asılaması tuttu bır suru hormon problemı varken... aynı doktora gıttık benım asılamalar tutmadı.. ben asılamayı soylemedım onlara ıyıkı de soylemedım. ıcımde kotu hısler bırıktırmek ıstemıyorum.. o her sacmaladıgında ona dua edıyorum..

Kızlar merhaba;

İsmim burcu daha evvel forumda cok buluyordum ara vermiştim tekrardan aranıza katıldımm ...

3,5 ay once ilk tup bebegımle hamile kaldım o sevinci yaşayıp en buyuk acıyı da yaşadım haftada kaybettım yavrumu... şimdi tekrardan dusunuyorum ama bu ay rahım kalınlıgım 9,8 mm oldu doktor daha ıyı olmalı dıyordu ama cumartesı gunu bakıcak transfer edilirse edicek. tekrardan bu serüvende siz arkadaslarıma ıhtıyacım var en cok dualrınıza

Kader arkadaslarim nasilsiniz. Yazdiklarinizi okudum ve cok haklisiniz. Bazen insanlar cok kotu ve anlayissiz oluyorlar. 15 yildir bebek hasreti ceken is arkadasim suan 8 aylik hamile ve o kadar dusunceli o kadar anlayisliki 8 aydir birlikte elle ele omuz omuzayiz. Onun icin her gun dua ediyorum.
Birde esmin cok samimi arkadasinin karisi var. Genel anlamda gorgusuz herseyini gozume sokan bir insan. Cocuk yapmaya karar verdiginde basladi nispete. Kendisi hemsire hormon icin kan vermis tabi herseyi normal cikmis. Nasil diye bana gosteriyor. Benim hormonlar normal degil biliyor ve onun bile nispetini yapiyor. 1 ay sonra hamile kaldi kosa kosa geldi nispet yapmaya. Ben ilk ay aslinda hamile kalirdim da akrabalar yumurtlama tarihimi yanlis hesaplamislar diyor. Yuhh dedim yaa utanma arlanmada yok daha ilk ayda yaygara koparmislar. Esime dedim bu tedavi surecinde degil bu kizi gormek adini bile duymak istemiyorum. Zaten onun yuzunden o kiz hayatima girdi. Yoksa selam bile vermicem bir insan.

Kızlar merhaba;

İsmim burcu daha evvel forumda cok buluyordum ara vermiştim tekrardan aranıza katıldımm ...

3,5 ay once ilk tup bebegımle hamile kaldım o sevinci yaşayıp en buyuk acıyı da yaşadım haftada kaybettım yavrumu... şimdi tekrardan dusunuyorum ama bu ay rahım kalınlıgım 9,8 mm oldu doktor daha ıyı olmalı dıyordu ama cumartesı gunu bakıcak transfer edilirse edicek. tekrardan bu serüvende siz arkadaslarıma ıhtıyacım var en cok dualrınıza
Hos geldin canim. Cok gecmis olsun. Bebegini neden kaybettin ?

Kızlar merhaba;

hoşgeldin aramıza:) tedavin hayırlı olsun..

Back