Ikizde Değerler daha yüksek oluyor.benim ikizde 10. Gün 161 di meselacift embriyo blastokist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikizde Değerler daha yüksek oluyor.benim ikizde 10. Gün 161 di meselacift embriyo blastokist
Ama onunda 9. Günü belki ikiye katlar Değerler inş katlarIkizde Değerler daha yüksek oluyor.benim ikizde 10. Gün 161 di mesela
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağını aldığını da görelim inşallah. Dualarında bizlere de yer verirsen sevinirimkizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Hayirli olsun cnm yaa cok sevindim iyikide gidip vermissin kani icin rahatladi:) nerede yaotirmistin cnmcift embriyo blastokist
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen kaan beyin hastasıydın değil mi? Aşılama mı denedinizKizlar asilamayla hamile kalaniniz varmi ?
ne gibi belirtileri olur ? Benim hic umidim yokda.yinede sormak istedim..
Aa nerden bildin irenbeye gittiğimi ?Canım yanlış hatırlamıyorsam sen kaan beyin hastasıydın değil mi? Aşılama mı denediniz
Canım ben de seni kaan bozkurt topiğinden biliyorum. Bir iki kez yazmıştın sanki. Sen hangi şehirdesin, kime tedaviye başladınAa nerden bildin irenbeye gittiğimi ?
Ama dojtorum kaan bey degil aral beydi. Ben seni hatirlayamadim..şimdi oraya gitmiyorum bulundugum sehirde tedavi oluyorum..evet malesef asilama oldu..tup olacakdi oyle baslanmisdi..yumurta toplama isleminde uyutuldum fakat yumurta toplanamamis.erken catlamis dediler. .yumurta parcalanmis..o nedenle dr asilama yapalim bu ay bari bos gecmesin dedi. .
Kızlar dondurulmuşlar denencek duşuk yapmıştm şuan regl oldm yarına doktora gitcem ilaç vercekmişde neler veriyor ben buyuk hap yutamıyorum inşallah minik ilaçlardır
Yok baya yazmisdim..denizlideyim nihat gul e gidiyorum. .sen kime gidiyorsun ?nerde oturuyorsun?Canım ben de seni kaan bozkurt topiğinden biliyorum. Bir iki kez yazmıştın sanki. Sen hangi şehirdesin, kime tedaviye başladın
Ben aydındayım canım. Ben ilk tedavimi izmirde kaan bozkurtla yaptım, kimyasalla sonuçlandı maalesef. Şimdi dinlenmedeyimYok baya yazmisdim..denizlideyim nihat gul e gidiyorum. .sen kime gidiyorsun ?nerde oturuyorsun?
Nihat gül hangi hastanede çalışıyor? Erka mıYok baya yazmisdim..denizlideyim nihat gul e gidiyorum. .sen kime gidiyorsun ?nerde oturuyorsun?
NeBen aydındayım canım. Ben ilk tedavimi izmirde kaan bozkurtla yaptım, kimyasalla sonuçlandı maalesef. Şimdi dinlenmedeyim
Evet cnm erpa da calisiyor..dr iyi geldi bana..fakat durumum niye böyle sonuclandi hic bilmiyorum. .Nihat gül hangi hastanede çalışıyor? Erka mı
Benim dondurulmuşla yapıldı. Kaan bey taze transfer kesinlikle yapmıyor zaten. 14 martta yapıldı. 26 martta kimyasalla sona erdi. Opudan sonra yapılan yumurta baskılayıcı iğne beni geçici menopoza sokmuş o yüzden adet göremiyorum, düzenleyici kullanıyorum. İnşallah normale düzene döndüğümde tekrar denemeyi düşünüyorum. Bir tanıdığımız denizli erka hastanesine gitti şimdi ikizlere hamile.Ne
Zaman yapilmisdi ? Dondurulmus embiriyo mu ? Kac ay ara vericeksin ?
Benimde komyasalla sonuclandi
Kizlar blastokist ne demek ?
kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss