• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kizlar asilamayla hamile kalaniniz varmi ?
ne gibi belirtileri olur ? Benim hic umidim yokda.yinede sormak istedim..

Kızlar dondurulmuşlar denencek duşuk yapmıştm şuan regl oldm yarına doktora gitcem ilaç vercekmişde neler veriyor ben buyuk hap yutamıyorum inşallah minik ilaçlardır

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen kaan beyin hastasıydın değil mi? Aşılama mı denediniz
Aa nerden bildin irenbeye gittiğimi ?
Ama dojtorum kaan bey degil aral beydi. Ben seni hatirlayamadim..şimdi oraya gitmiyorum bulundugum sehirde tedavi oluyorum..evet malesef asilama oldu..tup olacakdi oyle baslanmisdi..yumurta toplama isleminde uyutuldum fakat yumurta toplanamamis.erken catlamis dediler. .yumurta parcalanmis..o nedenle dr asilama yapalim bu ay bari bos gecmesin dedi. .

Aa nerden bildin irenbeye gittiğimi ?
Ama dojtorum kaan bey degil aral beydi. Ben seni hatirlayamadim..şimdi oraya gitmiyorum bulundugum sehirde tedavi oluyorum..evet malesef asilama oldu..tup olacakdi oyle baslanmisdi..yumurta toplama isleminde uyutuldum fakat yumurta toplanamamis.erken catlamis dediler. .yumurta parcalanmis..o nedenle dr asilama yapalim bu ay bari bos gecmesin dedi. .
Canım ben de seni kaan bozkurt topiğinden biliyorum. Bir iki kez yazmıştın sanki. Sen hangi şehirdesin, kime tedaviye başladın

Kızlar dondurulmuşlar denencek duşuk yapmıştm şuan regl oldm yarına doktora gitcem ilaç vercekmişde neler veriyor ben buyuk hap yutamıyorum inşallah minik ilaçlardır

Hic bilmiyorum ben...bbende buyuk yutmakda cok zorlaniyorum ikiye bolup iviyrum oyle olunca.

Ne
Zaman yapilmisdi ? Dondurulmus embiriyo mu ? Kac ay ara vericeksin ?
Benimde komyasalla sonuclandi :KK43:
Benim dondurulmuşla yapıldı. Kaan bey taze transfer kesinlikle yapmıyor zaten. 14 martta yapıldı. 26 martta kimyasalla sona erdi. Opudan sonra yapılan yumurta baskılayıcı iğne beni geçici menopoza sokmuş o yüzden adet göremiyorum, düzenleyici kullanıyorum. İnşallah normale düzene döndüğümde tekrar denemeyi düşünüyorum. Bir tanıdığımız denizli erka hastanesine gitti şimdi ikizlere hamile.

kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss

harika haber:)) tebrikler canım rabbim kat kat artırsın inşallah.
nerede yaptırdın tedavini canım tecrübelirin aktarma vakt geldi sanırım;))

Benm 5.gun embriyosu 3 tane dondurulmuşum var tutma ihtimali nedr yasmin ilacı kullanıp regl gordm ve düşük yapmıştm gecen ay

Back