Canım hoşgeldin bende kalpleri durduğu için ikizlerimi kaybettim senin gibi.o Yüzden çok iyi Anlıyorum seni.bence endomeyrium kalınlığın iyi gibi neden doktor öyle dedi kiKalbi durdu bir sebeb bulamadılar buarada hoş gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin bende kalpleri durduğu için ikizlerimi kaybettim senin gibi.o Yüzden çok iyi Anlıyorum seni.bence endomeyrium kalınlığın iyi gibi neden doktor öyle dedi kiKalbi durdu bir sebeb bulamadılar buarada hoş gördüm
Canım hoşgeldin. İnşallah bu tedavin bebişlerini kucağına alacağın tedavin olurKızlar merhaba;
İsmim burcu daha evvel forumda cok buluyordum ara vermiştim tekrardan aranıza katıldımm ...
3,5 ay once ilk tup bebegımle hamile kaldım o sevinci yaşayıp en buyuk acıyı da yaşadım haftada kaybettım yavrumu... şimdi tekrardan dusunuyorum ama bu ay rahım kalınlıgım 9,8 mm oldu doktor daha ıyı olmalı dıyordu ama cumartesı gunu bakıcak transfer edilirse edicek. tekrardan bu serüvende siz arkadaslarıma ıhtıyacım var en cok dualrınıza
Tebrikler tebrikler darısı başımıza değerin güzel güzel katlansın Allah kucağına almayı nasip etsinkizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Hayirli olsun canımmm demekki agrilar iyi seylere delaletmis :))kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Allaha binlerce kere şükür cnmmm hayırlı olsun kucağına almayı sağlıkla shhatle nasip etsin çok mutlu oldum cok sevindimkizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Yuppi yupiii tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.lütfen pozitifi alan arkadaşlarımız biz tedavidekilere ve beklemedekilere çok çok dua etsin.ne de olsa hamilelerin duaları kabul olurmuş.kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
evet cok skur allahima raabim herkeze nasip etsin bu duyguyu herkeze rabbim sen ne buyuksun allahim sana binlerce kez sukurler olsun hamd olsunHayirli olsun canımmm demekki agrilar iyi seylere delaletmis :))
Tebriklerrr canım. .cok cok sevindim inanki..o agrilarda ben aslibda korkuyordumda sanada bisey demek istemiyordum.beni.de oyle agrilarim olmusdu kasiklarinda son günler ve sonucda dsgerim düşmüştü kandaki.cok şükür senin agrilar iyiye isaretmis..kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
harika bi haber buYuppi yupiii tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.lütfen pozitifi alan arkadaşlarımız biz tedavidekilere ve beklemedekilere çok çok dua etsin.ne de olsa hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Cok cok tebrik ederim canim. Tek embriyo mu transfer edilmisti. Acaba ikiz olabilir mi. 9. Gune gore degerin baya yuksek.kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahkizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Ülrsinlikle Katılıyorum Cnm sanaVakti olup liste hazırlayabilecek arkadaşlar var mı acaba şöyle mutlu haberi aldığımız arkadaşları toplu görebilsek,iyi bi moral olsa bize
Ayy bu sorulari bende merak ediyordum. .yasin 22 sanirim digerlerini merakla bekliyorum. .canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
nerde yaptırmıştın kaçıncı denemendi canım bide yaşın kaçtı
cift embriyo blastokistCok cok tebrik ederim canim. Tek embriyo mu transfer edilmisti. Acaba ikiz olabilir mi. 9. Gune gore degerin baya yuksek.
Çok gzlll ikiz annesi var aramızda :))cift embriyo blastokist