• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar merhaba;

İsmim burcu daha evvel forumda cok buluyordum ara vermiştim tekrardan aranıza katıldımm ...

3,5 ay once ilk tup bebegımle hamile kaldım o sevinci yaşayıp en buyuk acıyı da yaşadım haftada kaybettım yavrumu... şimdi tekrardan dusunuyorum ama bu ay rahım kalınlıgım 9,8 mm oldu doktor daha ıyı olmalı dıyordu ama cumartesı gunu bakıcak transfer edilirse edicek. tekrardan bu serüvende siz arkadaslarıma ıhtıyacım var en cok dualrınıza
Canım hoşgeldin. İnşallah bu tedavin bebişlerini kucağına alacağın tedavin olur

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
mavisu dan haber gelmedi mi arkadaşlar. okudum ama kaçırmadım inşallah arada. iş yerindeyim tam odaklanamıyorum

aslında kötu demedı cumartesı gunu ıncelırse dıe konustuu benım hıssettıgım oydu her baktıgında daha ıyısını yapa bılırız dıodu. pkoluyum yumurtlamam olmadıgı ıcın estrofemı 6ya cıkardı okadar ılaca ben dah afazla beklıyordum

kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Allaha binlerce kere şükür cnmmm hayırlı olsun kucağına almayı sağlıkla shhatle nasip etsin çok mutlu oldum cok sevindim

kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Yuppi yupiii tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.lütfen pozitifi alan arkadaşlarımız biz tedavidekilere ve beklemedekilere çok çok dua etsin.ne de olsa hamilelerin duaları kabul olurmuş.

Vakti olup liste hazırlayabilecek arkadaşlar var mı acaba şöyle mutlu haberi aldığımız arkadaşları toplu görebilsek,iyi bi moral olsa bize

Tebriklerrr canım. .cok cok sevindim inanki..o agrilarda ben aslibda korkuyordumda sanada bisey demek istemiyordum.beni.de oyle agrilarim olmusdu kasiklarinda son günler ve sonucda dsgerim düşmüştü kandaki.:(cok şükür senin agrilar iyiye isaretmis..

Bu arada tedaviye yenuden vaslayacak olan arkadasm hayırlı olsun. .
yeni gelenler hosgeldiniz..hos bende yeniyim ama :)

Yuppi yupiii tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.lütfen pozitifi alan arkadaşlarımız biz tedavidekilere ve beklemedekilere çok çok dua etsin.ne de olsa hamilelerin duaları kabul olurmuş.
harika bi haber bu
çok tebrik ederim canımmm. darısı herkesin başına olsun :KK22::KK15::KK37:

canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah

nerde yaptırmıştın kaçıncı denemendi canım bide yaşın kaçtı

Bn hollandadayım tedavimi burda yaptırıyorum yasım 22 4. Denemem pazartesi oldu transferim :)

Back