- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Evet dondurulmuş cnm öff bu kdr çok kafama takılıyoki neyse artık gectı :)Sahi senin dondurulmuştu değil Mi? Pardon. Yaa topu topu 2 gün fark eder 3 yada 5 takma bu kadar. Kaçıncı günün test günü ne dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dondurulmuş cnm öff bu kdr çok kafama takılıyoki neyse artık gectı :)Sahi senin dondurulmuştu değil Mi? Pardon. Yaa topu topu 2 gün fark eder 3 yada 5 takma bu kadar. Kaçıncı günün test günü ne dediler.
Aynen öyle.daha çok Zaman'ın var düşünmek için ama hiçbirşeyden de korkma olacak olduktan sonra tekil gebelikte de oluyor.olmıcaksa da olmuyor.sukur maddı olark gucumuz var hatta esım cok heveslı yardımcı tutarız ev ıslerı ıcın sen sadece bebeklerle ılgılenırsın ucretsız ızıne çıkarsın fln dıyor ama dedıgım gıbı tek korkum bebeklerın saglıgı aslnda ama dedıgın gıbı tek transfer yaptırıp olmadığında da keşke dıcem bılıyorum dur bakalım hayırlısıyla bı yumurtsalarım toplansın dollensın kaçıncı güne gelıcekler kalıtelerı ne olacak bı goreyım ona gore son bı karar verırız rabbım hepımıze bu mutluluğu tattırsın ınsallah ya
Takvimi yap bence cok guzel olur canim hem herkeze umut olur bende hep diyodum hamile olayim hemen takvim yapacam icinde kalmasin o takvimi gordukce mutlu olursun canimTeşekkür ed
TeşeKkğr ederim Canm Allah Razı olsun amin inşallah Allah'ım en kısa zamanda sizlere bu Mutluluğu bu mucizeyi yaşatsın inşallah bu arada hamilelik takvimi yapmak İSTEMiyorm nekadar cok istediğimi o takvimi çoğunuz biliyor ama negatif sonuç alan arkadaşların gözüne batırmaya gerek yok diye şimdilik düşünmüyorum ama buraya üye Olduğum ilk günden bu yana hep hamilelik takvimi ni Birgün yapmak arzusunda oldum BİLMİYORM bi yanım yap diyor Dier yanım senle birlikte transfer olan birlikte sonuç aldığım negatif cıkan Arkadaşların var diyor kafam cok karıstı
haklısın cnm.. ya ıyıkı varsınız ınanın bunu cok yürekten soyluyorum ve suan gozlerım doldu gene saka gıbı 2 gundur herseye ağlayasım var... kımse bılmıyor benım tedavımı annem den tutun arkadasalarıma kdr sadece esım ve ben oyuzdn cok zorlanıyorum bırılerıyle konuşmaya akıl almaya fıkır danışmaya okdr cok ıhtıyacım varkı.. transfer sonrası 2 3 gun rapor alacam ısyerınden onun bıle skntısını yasıyorum ne dıcem ben dıye.. neden saklıyosun dıye yargılamayın benı gerckten kımsenın aptal saptal yorumlarını duymak ıstemıyorum ondan dolayı soylemıyorum.. bebek ıstedıgımı bıkac kışı bılıyor onlara bunu soyledıgıme bıle okdr pısman oldumkı.. keşke kimseye demeseydim dedım oyuzdn bunu saklıyorum..Aynen öyle.daha çok Zaman'ın var düşünmek için ama hiçbirşeyden de korkma olacak olduktan sonra tekil gebelikte de oluyor.olmıcaksa da olmuyor.
Hiç böyle şeyi kafana bile takma çünkü daha cok erken . Bn mesela tüm zorluklarına ragmen 2 embriyo konsun istemiştim 22 yasında olduğumdan dolayı yok dedıler ve burada yasak ama belki 2 tane konsaydı birinden biri tutacaktı bunu düşünmediler hiç . O kdr cok ikiz hamile arkadasım var ki hiç bi problemi sorunu yok olmadı da . O sürece geldiginde eşimle otur iyice Konuş ve kesin karar ver acaba ilerde . Yine diyorum şansım olsaydı eger 2 koydururdumarkadaşlar sız cıft transfere nasıl karar verdınz? eskı kadın doğum doktoruma sorduğumda bana ıkız zor olur bakımından zıyade erken doğum rıskı kuvezde kalma olasılığı vs zor yanı demıstı kafama takıldı sansı arttırmak ıcın ıkıtane ıstıyorum aslnda ama bakımını vs gectım onları sağlıksız dogurmaktn korkuyorum
allahım ortada embrıyo bıle yok daha ama sımdıden onları düşünüyorum(
Bnmde ailem bilmiyo hiç kimsem sadece esimin annesi babası abisi yengesi biliyo ha diyceksin ki onlar destek oluyordur asla olmadılar tam tersine morelimi bozdular . Kendi kendini motive ediceksin bu süreçte hem bak bizler varız bak devamlı Konuşuyoruz istedigini yaz çiz söyle cvbını mutlaka veririz her konudahaklısın cnm.. ya ıyıkı varsınız ınanın bunu cok yürekten soyluyorum ve suan gozlerım doldu gene saka gıbı 2 gundur herseye ağlayasım var... kımse bılmıyor benım tedavımı annem den tutun arkadasalarıma kdr sadece esım ve ben oyuzdn cok zorlanıyorum bırılerıyle konuşmaya akıl almaya fıkır danışmaya okdr cok ıhtıyacım varkı.. transfer sonrası 2 3 gun rapor alacam ısyerınden onun bıle skntısını yasıyorum ne dıcem ben dıye.. neden saklıyosun dıye yargılamayın benı gerckten kımsenın aptal saptal yorumlarını duymak ıstemıyorum ondan dolayı soylemıyorum.. bebek ıstedıgımı bıkac kışı bılıyor onlara bunu soyledıgıme bıle okdr pısman oldumkı.. keşke kimseye demeseydim dedım oyuzdn bunu saklıyorum..
Canım benim seni çok iyi Anlıyorum.çünkü biz 1 aşılama 4 tüp bebek yaptırdık şimdikiyle beraber ve eşimden başka kimse bilmiyor.hep İkimiz eleleydik.eşin yanında olduktan sonra inan gerisinin Önemi yok.ben normalde çok stresli bir insanım bi de ailelerimiz ve yakınlarımız bilseydi bu durumu beni daha çok strese sokarlardı unutmama izin vermezlerdi.ve böyle yaparak o kadar iyi yapmışım diyorum ki anlatamam çünkü kürtajımda olay oldu. Ve bunun yanında daha önce hiç tanımadığım tedavide tanıştığım veya burdan yazıltığım o kadar güzel arkadaşlıklarım oldu ki inan derdini aynı derdi çekmeyenden başkası anlamıyor.
haklısın cnm.. ya ıyıkı varsınız ınanın bunu cok yürekten soyluyorum ve suan gozlerım doldu gene saka gıbı 2 gundur herseye ağlayasım var... kımse bılmıyor benım tedavımı annem den tutun arkadasalarıma kdr sadece esım ve ben oyuzdn cok zorlanıyorum bırılerıyle konuşmaya akıl almaya fıkır danışmaya okdr cok ıhtıyacım varkı.. transfer sonrası 2 3 gun rapor alacam ısyerınden onun bıle skntısını yasıyorum ne dıcem ben dıye.. neden saklıyosun dıye yargılamayın benı gerckten kımsenın aptal saptal yorumlarını duymak ıstemıyorum ondan dolayı soylemıyorum.. bebek ıstedıgımı bıkac kışı bılıyor onlara bunu soyledıgıme bıle okdr pısman oldumkı.. keşke kimseye demeseydim dedım oyuzdn bunu saklıyorum..
yasamayan anlamıyo derler ya gerckten cok doğru.. anlamalarınıda beklemiyorum oyuzdn artık paylaşmıyorum belkıde anlıcaklar yardımcı da olcaklar ama bazen farkında olmadan oyle can yakıcı cümleler gecebılıyorkı bılmeden de olsa kırabılıyorlar..Bnmde ailem bilmiyo hiç kimsem sadece esimin annesi babası abisi yengesi biliyo ha diyceksin ki onlar destek oluyordur asla olmadılar tam tersine morelimi bozdular . Kendi kendini motive ediceksin bu süreçte hem bak bizler varız bak devamlı Konuşuyoruz istedigini yaz çiz söyle cvbını mutlaka veririz her konuda
Cnm yukarda sana yazdım ama telden yazınca karıştı iyice kimsenin bilmemesi hakkındahaklısın cnm.. ya ıyıkı varsınız ınanın bunu cok yürekten soyluyorum ve suan gozlerım doldu gene saka gıbı 2 gundur herseye ağlayasım var... kımse bılmıyor benım tedavımı annem den tutun arkadasalarıma kdr sadece esım ve ben oyuzdn cok zorlanıyorum bırılerıyle konuşmaya akıl almaya fıkır danışmaya okdr cok ıhtıyacım varkı.. transfer sonrası 2 3 gun rapor alacam ısyerınden onun bıle skntısını yasıyorum ne dıcem ben dıye.. neden saklıyosun dıye yargılamayın benı gerckten kımsenın aptal saptal yorumlarını duymak ıstemıyorum ondan dolayı soylemıyorum.. bebek ıstedıgımı bıkac kışı bılıyor onlara bunu soyledıgıme bıle okdr pısman oldumkı.. keşke kimseye demeseydim dedım oyuzdn bunu saklıyorum..
gordum cnm yalnız degılm buna sevındım:) buarada gcmıs olsun kürtaj gecırmıssın rabbım hepımızı turlu turlu seylerle sınıyor ama sunu da anladım bence rabbım bızı kendıne yakın görmek ıcın bunları yasatıyor cunku dua etmeyı unutmuştum... demekkı ondan ıstememızı dua etmememızı ıstıyo bılıyorum ellerımızı bos cevırmıcem belkı bu tedavı de bbelkı başka zaman ama ınsallah nasıp edıcek..Cnm yukarda sana yazdım ama telden yazınca karıştı iyice kimsenin bilmemesi hakkında
umarim oyleyimdir umarim gecen ayda benm olmustu ama boyle agrim falan hic olmdi neyse ya boyle dusunucegime gidiyim de yaptirim test ne olucaksa olsun ben gidiyorum arkadaslar test yapmayyaama adet ağrısı bellıdır cnm kı hamılelıkte de benzer oluyomus ayrıca.. adet ağrısı genelde daha baygın bı agrı oluyo ayrıca bız olumlu tarafından bakalım rahmın buyuyuodur oyuzdn oluyodur ınsallah benım arkdasımında cok olmuştu ağrıları hatta demıstıkı aynı adet olcakmısısm gıbı cektım ama hamıleydı:)
bı sanıye dur sakın ol kaçıncı gun bugun ???????*umarim oyleyimdir umarim gecen ayda benm olmustu ama boyle agrim falan hic olmdi neyse ya boyle dusunucegime gidiyim de yaptirim test ne olucaksa olsun ben gidiyorum arkadaslar test yapmayya
9 gun blast cift embriyo gdiyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi yok cesaret geldibı sanıye dur sakın ol kaçıncı gun bugun ???????*
cesaret geldi ok ama kana karışmamış olabilir çok düşük çıkabilir boş yere bunalıma girme. en azından 1 gün daha dayan bence9 gun blast cift embriyo gdiyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi yok cesaret geldi
Blastsa 9. Gün kesin çıkar.koş yaptır Hayırlısı inşlh9 gun blast cift embriyo gdiyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi yok cesaret geldi
günaydın kızlarr.. pozitifleri görünce o kadar seviniyorumki Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.. Nolur bizlere de bol bol dua edin.
Kızlar hep üzülürdüm gebe kalamadım diye.. Ama dün daha iyi anladımki bunu yaşamam lazımmış. Bu yaşadıklarım bana çok şey öğretti, törpülendim.. Yaşadığımız en kötü şeyler bizi en çok büyüten şeylermiş. 3 kişiydik çocuk isteyen. 2si şuan hamile.. Dün bir aradaydık.. Belki de ben hassas olduğum için bazı kırgınlıklar yaşadım.
öğrendimki bende olup da karşıdakinde olmayan bişey varsa gözüne sokmamak lazımmış..
öğrendimki çocuk isteyenlerin yanında hamile birinin sürekli karnını okşayıp çocuğundan bahsetmesi çok kırıcıymış.
öğrendimki anne olmak isteyip olamayan birinin yanında anne olmak çok farklı, annelik şöyle böyle demek çok inciticiymiş.
öğrendimki hamile biriyle aynı ortamdayken insanlarıın ona ay şunu da ye bunu da ye sen hamilesin demesi iç dünyanda fırtınalar kopartabiliyormuş..
öğrendimki bu süreçte insanların ay ben böyle şeyleri hiç bilmem ben hemen hamile kaldım demesi gözündeki yaşı içine akıtmana sebep oluyormuş..
ve bunun gibi birsürü şey..
Zor bir süreç yaşıyoruz ama biliyorumki hepsi gerekliymiş. Allah yardımcımız olsun. En çok da ince düşünemeyen insanlara sabır gösterebilmede yardımcımız olsun.. Gerçekten keşke kimseye çocuk istediğimi söylemeseydim. Biliyorum hepimize birgün nasip edecek yaradan bu duyguyu er ya da geç.. Allah böyle hatalara düşmekten, insanları incitmekten uzak eylesin bizleri. Boşuna dememişler damdan düşeni ancak damdan düşen anlar.