2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Arkadaşlar günaydın herkese. Dün söylediğim üzere Akşam kan testi yaptırdım .perşembe için gün verilmişti fakat bekleyemedim . sonuç 81 çıktı. Doktorumu aradım hemen . 3 Gün önce yapmışsın gayet iyi bir sonuç dedi. Perşembe tekrar yaptıracağım 2 ye katlayacak inşallah icim rahat edicek. 2. Tüp bebek denemem di bu arada

Ayyyy süper.ben sana ne demiştim.değerin gerçekten iyi perşembeye de katlamış olacak göreceksin.tebrik ederim cnm

8. Gün 134 Çok iyi bir rakam zaten. Daha neden endişe ediyorsun anlamadım. Tebrikler hamilesin )

Çok ama çok Sağol Canım Başkasına edilen duaların misliyle seni bulurmuş Allah Razı olsun misliyle seni bulsun duaların 8.gün 134 10.gün 325 Canm çok şükür bin şükür benim korkum daha önceki düşüklerim ama daha önce hiç kendimi bukadar kollamadım hep sigara içtim kahve cay içtim yani tek tesellim bu düşük riski için bir ilaçta başlamadılar kan pıhtılaşması cıkmadı SANIRM Benm düşükler hep cay kahve sıgaradan oldu bu Benm tahmınım suan bunların hiç biri yok Allah'ım nasip ederse tamamına erdirir sağlıkla kucağıma verir insallah Rabbim isteyen herkese dua etsin burdan tanıdığım tanımadığım herkese aklıma geldikçe dua EDİYORM Allah'ım hepimize yaşatsın bu duyguyu Allah'ım çok büyük ben bukadar panik atakla başardıysam Allah'ım verdiyse kimse ümidini kaybetmesin

İnşallah. Dua edin canlar. Doya doya sevinemedim bile perşembe aksamını bekliyorum şimdi de
Yaaa kendini de Bebeğini de üzme lütfen.2 ye katlamış olacak göreceksin.eğer değerin düşük olsaydı biyokimyasal riskin olduğu için tekrarlanıyorlar testi.bi de değerin çok yüksekse dış gebelik açısından.ama sen de bu iki durumun olma olasılığı yok gibi.sendeki tekrar rutin anlayacağın.hem şimdiden harap etme kendini heyecandan.çünkü bekleyiş hiç bitmiyor.şimdi 2 ye katladın dieceksin,2 hafta sonra keseyi göreyim diyeceksin,sonra bebeği göreyim,sonra kalp atışını duyayım falan filan.ve bunlar inan da stresli bekleyişler.o Yüzden lütfen kendini telkin ederek rahatla olur mu.bunları hep Yaşadığım için söylüyorum sana. Bırak herşey olacağına varıyor bebeğinin tadını çıkarmaya bak

süper yaaa hayırlı olsun cnm cok sevındım ınan burda pozıtıf haberlerı duymak bızede okdr ıyı gelıyorkı:)) ınsallah kat ve kat degerınde artar tek embrıyomuydu cıft mı cnm?

Arkadaşlar günaydın hepinize dua EDİYORM ismini bildiğim bilmediğim herkese Allah'ım kimsenın emegini yemesin hepimizin kucağı evlatlarda dolsun taşsın cok sık giremiyorm ama hergün hepinizi takip EDİYORM telefndan yazmak zor olduğundan tek tek Yazamıyorm bi pc ye geçsem neler YAZıcam neler .öncelikle belirtiye hıc takılmayın bende hala belirti yok sadece iki gündür Progestan fitil akıyor bende kan sanıp acilen iç çamaşırına BAKIYORM sonra cok şükür diyorm baska bir şey yok göğüslerim hassas hıc olmadı transferden önce estrofem baslandıgı için bi ilk hafta estrofemden sızladı sonra oda kalmadı bugun 11.gün biz 8.10.gün yaptığımız dan tekrar yapmamız istenmedi Allah'ım ın verdiğine vereceğine çok şükür bin şükür hepiniz yaşayın inşallah bu duyguyu hepinize dua EDİYORM etmeye devam edicem banada sürekli dua eden duasını eksik etmeyen TÜM TEMIZ KALPLI ARKADAŞLARIMDAN ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN DUALARI MISLIYLE KENDILERINI BULSUN (Saricicek)

tivoli_ canm tebrik ederim ebos çnşallah katlar Canm Allah'ıma şükür daha düşük değil inşallah katlanmıştır güzel haberlerle bekliyoruz

Canim tebrik ederim allah saglikla kucagina aldirmayi nasil etsin senin adina cok mutlu oldum

Teşekkür ed
Canim tebrik ederim allah saglikla kucagina aldirmayi nasil etsin senin adina cok mutlu oldum
TeşeKkğr ederim Canm Allah Razı olsun amin inşallah Allah'ım en kısa zamanda sizlere bu Mutluluğu bu mucizeyi yaşatsın inşallah bu arada hamilelik takvimi yapmak İSTEMiyorm nekadar cok istediğimi o takvimi çoğunuz biliyor ama negatif sonuç alan arkadaşların gözüne batırmaya gerek yok diye şimdilik düşünmüyorum ama buraya üye Olduğum ilk günden bu yana hep hamilelik takvimi ni Birgün yapmak arzusunda oldum BİLMİYORM bi yanım yap diyor Dier yanım senle birlikte transfer olan birlikte sonuç aldığım negatif cıkan Arkadaşların var diyor kafam cok karıstı

süper yaaa hayırlı olsun cnm cok sevındım ınan burda pozıtıf haberlerı duymak bızede okdr ıyı gelıyorkı:)) ınsallah kat ve kat degerınde artar tek embrıyomuydu cıft mı cnm?
2 tane dondurulmuş embriyo 4. gün transfer edildi. 8 hücreli olduğu söylenmişti.
darısı başınıza olsun inşallah hepimiz kavuşuruz dileğimize

2 tane dondurulmuş embriyo 4. gün transfer edildi. 8 hücreli olduğu söylenmişti.
darısı başınıza olsun inşallah hepimiz kavuşuruz dileğimize
amın ınsallah suanlık hersey cok rahat 2 gundur kendım yapıyorum ıgneyı azcık gobeklı olduğum ıcın hıc acımıyo ama bende bıraz bas ağrısı yaptı onun dışında daha cok yenı olmasına ramen ara ara yumurtalıklarıma agrı gırıyo anlamlandıramadım..
ama asıl benı dusunduren durum nasıl gelısır bılmıyorum ama tek embromu cıft embrıyomu transfer ettırmelı..

Canım tebrik ederim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.böyle pozitif haberleri almak biz test için gün sayan Arkadaşlara nasıl moral oluyor bilemezsin.allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Sen de lütfen bu kez dikkatli ol tuttu nasıl olsa diye koyverme kendini ilk günkü disiplininle yaşa hamileliğini.bu arada 2 tane mi transfer edilmişti. Senin bebişler çifter çifter geliyor gibi

arkadaşlar sız cıft transfere nasıl karar verdınz? eskı kadın doğum doktoruma sorduğumda bana ıkız zor olur bakımından zıyade erken doğum rıskı kuvezde kalma olasılığı vs zor yanı demıstı kafama takıldı sansı arttırmak ıcın ıkıtane ıstıyorum aslnda ama bakımını vs gectım onları sağlıksız dogurmaktn korkuyorum
allahım ortada embrıyo bıle yok daha ama sımdıden onları düşünüyorum(

Günaydın kızlar bişiy sorucsktım .
Bi arkadas 12 günlük embriyo Gelişimini yazmıştı buraya rica etsem tekrar yazabilir mi ??

Bu arada cok fazla sancım var nasıl gecer bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…