2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ayaktayken kasiklarimda agri oluyor normalmidir bu yatarken sorun yok cok korkuyorum adet mi olucam acaba adet agrisimi dir acaba yaa offfff
ama adet ağrısı bellıdır cnm kı hamılelıkte de benzer oluyomus ayrıca.. adet ağrısı genelde daha baygın bı agrı oluyo ayrıca bız olumlu tarafından bakalım rahmın buyuyuodur oyuzdn oluyodur ınsallah benım arkdasımında cok olmuştu ağrıları hatta demıstıkı aynı adet olcakmısısm gıbı cektım ama hamıleydı:)

Böyle şeyleri şimdiden Düşünme derim.erken doğum riski her gebelikte var sonuçta.ben bir tedavimde 3 tane bile transfer ettirdim.eğer ikize bakma Gücün varsa erken Doğumu küvezi falan düşünme.kaldıki birinin tutup birinin tutmama,ikisinin de tutmama olasılığı da var.sonradan keşke 2 tane yaptırsaydım demektense eğer bakma Gücün varsa baştan yaptırmak daha mantıklı bence

35 yaş üstü olunca çift embriyo olabiliyor canım sen kaç yaşındasın? dr neden öyle söylemiş anlamadım .2 embriyo 2 şans diye düşünüyorum fakat senin bünyenle ilgili farklı bir durum varsa bilemiyorum tabiki

Olmuş olmuş...

3.gün embriyo transferi

TransferdenSonraki günler

Embriyo Gelişimi

1.gün

6-8 hücreli embriyo dönerek, büyümeye ve gelişmeye devam eder.

2.gün

Embriyo Morula evresine geçmiş ve hücre yoğunluğu artmıştır. Bölünme devam eder.

3.gün

Hücre sayısı 120 yi geçmiştir artık sayılamayacak durumdadır.Embriyonun içinde sıvı dolu boşluk oluşmuşturbuna blastokist denir.Balastokist etrafını saran kabuktan çıkmaya başlar (Hatching).

4.gün

Kabuktan çıkma devam eder aynı zamanda embriyo tutunmaya başlamıştır.

5.gün

Yerleşme başlamıştır.

6.gün

Yerleşme (implantasyon) devam ediyor.

7.gün

İmplantasyon tamamlandığında, sonunda plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar.

8.gün

HCG bu gün itibari ile kanda dolaşmaya başlar.

9.gün

Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG artar.

10.gün

Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG daha da artar.

11.gün

HCG düzeyleri şimdi bir gebelik algılamak için yeterince yüksek

12.gün

Kanda gebelik testi zamanı[/QUOTE]

Bende hiç belirti yok diyebilirim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Daha erken ama sabahları çok uyurdum ben. Transferden beri 8 de ayaktayım, ayrıca hiç doymuyorum hep açım. Bekleyeceğiz artık sabırsızlıkla.

Tatlım yap şu takvimi gitsin...sen o takvimi koydun diye kimse negatif sonuç almayacak ki...her şeyi doyasıya yap bence.ben olsam yapardım...sadece üzüntüler paylaşılmayacak ki..ben senin takviminle de senin adına mutlu olur, neler çektiğini ve neler başardığını düşünürüm...

[/QUOTE]
Evet CNm bu çok TSK ederim ama bn kaçıncı gün embriyosu onu bilmiyorum

Ztn belirti olmuyor ki bnm bu 4. Transferim hiç bi belirti yaşamadım digerlerindede bundada ama üzülme bazı insanların Vücudu ve hormon yapısı farklı olmayabilir belirti. Bnde cok fazla Sancı var mahvediyo bni karnımın organları savaş açmış sanki

CNm bnm hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün fasulyeni :)
O takvimi yapman lazım eger sen yaparsan belki birgün bizlerde yapıcaz öyle düşün ve yap bizler yapmanı istiyoruz

Canım şöyle hesapla. Benim 19 mayıs opu 20 mayıs 1.gün oluyor. 22 mayıs 3. Gün embriyosu transfer
Opu tarihine göre çıkarırsın kaçıncı gün olduğunu.

sukur maddı olark gucumuz var hatta esım cok heveslı yardımcı tutarız ev ıslerı ıcın sen sadece bebeklerle ılgılenırsın ucretsız ızıne çıkarsın fln dıyor ama dedıgım gıbı tek korkum bebeklerın saglıgı aslnda ama dedıgın gıbı tek transfer yaptırıp olmadığında da keşke dıcem bılıyorum dur bakalım hayırlısıyla bı yumurtsalarım toplansın dollensın kaçıncı güne gelıcekler kalıtelerı ne olacak bı goreyım ona gore son bı karar verırız rabbım hepımıze bu mutluluğu tattırsın ınsallah ya

ben 35 yas ustu degılm 28 yasındayım ama doktorum cıft koyuyormuş sanırım muhtemelen baya bı dıretır tek yapalım dıye ama sanırım cok ıstersk yapar :) aslında bünyemden dolayı demedı hanı yasın genç ılk denemen ne gerek var onca rıske fln demıstı ama benım eskı doktorum cok rahat bırıydı bızım beklemekte nekdr zorlandığımızı hıc anlamıyodu aşılama yaptırdığım gun bıle bana tutup daha masadan kalkarken bu olmazsa artık tüpe gecın dedı daha aşılamayı yenı yapmışsın ne dıye olmazsa dıye konuşup hemen moralımı bozuyosunkı ah ah.....

bencede yapmalısın cok güzel duruyo ayrıca moral bozmuyor oyle dusunmee hatta ben mesela ozellıkle takvımı olanların gecmıs yazılarını daha bır dıkkatlı okuyorum neler yapmışlar dıye sonuçta hamıle kalmışlar oyuzdn koymalısın:) rabbım tez zamanda bızlere negatıf alan arkadaşlarımıza ısteyen herkese de nasıp etsın ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…