• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar ben az önce acıbadem(maslak)i aradım. bulent hocanın koordınatoru neslıhan hanm ıle gorustum. ıstanbulda oturmayanlar ıcın mısafırhane ve otel anlasmaları varmıs. mısafırhane 75tlden baslıyormus. otel 110 tl.
17-18 gun suren bır tedavıymıs. elımdekı ılaclar da tamamdır onlar kullanılabılırmıs. ılac parasından kurtuldum. eger kalma problemınız varsa adetın ılk gunu gelın muayene olun bulent hoca mersındekı ekıbınden bır doktora yonlendırecek takıbı o yapacak. opu ve transfer ıstanbulda olacak 5-6 gun kalmamız yeterlı olacakmıs. hazıran adetımle beraber ya konya ya ıstanbul arasında secım yapmam gerekecek. kalacak yer dısında ucretler hemen hemen aynı.
orda tedavı olanlar cevaplarsa sevınırım. ılk muayene, tahlıller ucretlı mı orda?

olumlu sonuc alacaksın canım ınsallahh.. ev ıcın yıne bırıkır dert etme.. gıden para olsun bosver..
sen de mi bulent hocaya gıttın?
ıstanbulu pek bılmıyorum ya ben bıraz kalacak yer arastırması yapayım
Canim ben kocaelinde oturuyorum. Anadolu saglik merkezi yakin diye oraya gittim.
İnsallah senden de guzel haberler aliriz canim.

kızlar ben az önce acıbadem(maslak)i aradım. bulent hocanın koordınatoru neslıhan hanm ıle gorustum. ıstanbulda oturmayanlar ıcın mısafırhane ve otel anlasmaları varmıs. mısafırhane 75tlden baslıyormus. otel 110 tl.
17-18 gun suren bır tedavıymıs. elımdekı ılaclar da tamamdır onlar kullanılabılırmıs. ılac parasından kurtuldum. eger kalma problemınız varsa adetın ılk gunu gelın muayene olun bulent hoca mersındekı ekıbınden bır doktora yonlendırecek takıbı o yapacak. opu ve transfer ıstanbulda olacak 5-6 gun kalmamız yeterlı olacakmıs. hazıran adetımle beraber ya konya ya ıstanbul arasında secım yapmam gerekecek. kalacak yer dısında ucretler hemen hemen aynı.
orda tedavı olanlar cevaplarsa sevınırım. ılk muayene, tahlıller ucretlı mı orda?
Canim bu cok guzel bir haber. Yumurta takibini mersinde yaptirip opu ve tranferi bulent hocaya yaptirirsin.

Canim bu cok guzel bir haber. Yumurta takibini mersinde yaptirip opu ve tranferi bulent hocaya yaptirirsin.
evet bu guzel bır secenek. burdakı drun adını sordum soylemedıler. ılk muayeneyı orda yaptırmam gerekıyormuş

Himm ben bi adet dönemi ara verildi..ondanmi bu olumsuzluk acaba ?

sanmam canım, hastaya göre değişiyordur bence. Toplanan yumurta sayısı, rahimin hırpalanma derecesi, psikolojik durum vs değişiyordur. Doktoruna güveniyorsan aklında soru işareti olmasın.

Kizlar tedavileriniz hayırlı olsun. .
sonuc alacaklarda inşallah olumlu sonuclar alirlar .
yumurta toplarken bazilarinizda okudum nasil bi hap verip öylemi yapiyorlar ? Helede hollandadaki arkadasim sadece o bolgeyi uyuşturucup yapiyorlar demek. .korkmuyormusunuz ?
Ay burasi iyi o zaman. .uyuyordun uyaniyosun bitmiş oluyor..
Korkuluyo tabiiki. gecen sefer butun gece uyuyamamistim simdikinde daha metanetli olurum sanirim. Insallah hepimiz pozitif sonuclarla seviniriz. Cok zorluklar cekiyoruz cunku.

Evet cnm dun bende bu islemden gecdim.az bi anesteziyle oluyor..bizimkinde olumsuzluk oldu ama.yumurtalar erken catlamis..o yuzden toplanamadi..asilama oldu artik..uff cok garib tup bebek diye yola basladik asilamayla son buldu..pek umidim yok ama bi sans isde..
zaten bu yumurtalari catlsiin diye igne yapilmiyormu ..benimkisi igneden oncemi catladi acaba..hic anlamiyorum :KK43:
Zor bir durum ama hayirlisi boyleymis. Bu olmazsa bir tahaki sefere daha sik ultrasyon yaptir. Bence birazda doktorlarin hatasi. Veya tupbebek merkezini degistir.

Kızlar ben cuma günü transfer oldum bu güne kadar oldukca ağrım vardı oturup kalkarken vs. Bu gece de çok bel ağrım vardı ve Bu sabah uyandığımda inanamadım sanki hepsi bianda gitmiş gibi oldu önce çok korktum sanki ağrım olmazsa bebekde durmuyormuş gibi hissettim sonra durdum bi düşündüm. Normal yolla hamile kalan insanlar farketmeksizin haftalarca yaşıyorlar dedim kendi kendime. Ağrıların sebebi opuydu sanırım. Şuan ara ara bel ağrım var ayakta fazla kaldığımda kasık ağrım var ama inanıyorum orda olduğuna en azından kanamam olmadı yada aksi bişey.. Rabbim bebeğimize yaşıyacak ömür biçtiyse ne mutlu varlığını hayal etmek bile büyük bir heyecan :)
Bu arada bugun 5.gün mü oluyor yoksa cuma yı saymamalımıyım ne dersiniz?
Cuma olduysan cumartesi birirnci gun olarak kabul ediliyo sanirim. ben daha onceki dortbucuk ay suren hamileligimden biliyorum. Belirtilerim test sonucunda cok sonra basladi. Hele bel agrilari falan sonraki aylarda olan seyler. Benim tavsiyem ki bende ikinci tedavimde oyle yapmayi dusunuyorum. kendini dinleme belirti arama. Disarlara cik hava al, sevdigin seyleri yapki stresin olmasin.

kızlar selam,
12.gunum bugun 19 cıktı degerım, maalesef olumlu degıl gibi..perşembe gunu testı tekrarlayacağız ancak kımyasal gebelik olabılırmıs..gebelik yok demiyorum ancak perşembe gunu çıkacak sonuca bakmamız lazım dedı..bu sekılde baslayıpta devam eden gebelıklerımız oldu, yok degıl dedı..
ılk tup bebek ılk gebelik deneyımım heralde kımyasalla sonuçlanacak..:KK43:
Umitsizlige kapilma. persembeyi bekle. Allahin mucizeleri bitmez.

Acik ameliyatla kiyaslanamaz bile canım to
plamda 15-20 dk anca sürüyor. Anesteziyle uyuyorsun uzuunca bir enjjektor hayal et onunla rahimden yumurtaliklara girip buyumus yumurtalari vakumluyorlar. Uyandiginda ilk işin kac tane toplandi demek oluyor :)

anestezi olduğunu duymuştum ama sonrasında ağrı falan oluyor dediler ya nasıl gerçekleştiğini bilmiyordum,aslında anestezi zararlı bir uygulamaymış beyin hücrelerini öldürüyormuş ama benim canım çok tatlı canlı canlı yaptıramam asla :KK16:

kızlar selam,
12.gunum bugun 19 cıktı degerım, maalesef olumlu degıl gibi..perşembe gunu testı tekrarlayacağız ancak kımyasal gebelik olabılırmıs..gebelik yok demiyorum ancak perşembe gunu çıkacak sonuca bakmamız lazım dedı..bu sekılde baslayıpta devam eden gebelıklerımız oldu, yok degıl dedı..
ılk tup bebek ılk gebelik deneyımım heralde kımyasalla sonuçlanacak..:KK43:
Uzulmedim desem yalan olur ammaa umitsizlik yok...yilmak yok.en kotu bir kez daha denersin.ondan once soyle bi hesap yapalim.normal gebeliklerde adetin gecikince test yapmiyo musun,tupte gun bilindigi icin test erken yapilabiliyor.hatta annem her seferinde kizar bana bi ustunden on gun gecsin oyle yap der.demek oluyor ki,normal adet gununu bekle derim.hemen dusurme gardini.bi de iki embriyo konduysa bile,biri tutunmaya calisiyodur belki onun icin,simdiden kotu dusunmeyelim...

En iyisini yapmışsın ️CANIM bizim morfoloji en son yüzde 0 dı düşüklerim belki bundan oldu benmde biri 7haftalık dierleri kimyasaldı yani kanda çıkıyor Dier güne katlamıyordu doktorum kımyasal diyordu birkaç güne adet oluyordum ama ilkdğşüğüm cok kötüydü o kimyasal değildi doktorumun ısrarına rağmen kürtaj yaptırmadım 20gün bağıra bağıra düşürdüm o günler gitsin geri GELEMSİN bende bu Yüzden bu Tedaviyi denedim yarım saat sonra kan sonucum çıkar çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimledir
Canim,sonuc ne oldu ikiye katlamis mi?bence katlanmistir ama,merak ettim..

Cuma olduysan cumartesi birirnci gun olarak kabul ediliyo sanirim. ben daha onceki dortbucuk ay suren hamileligimden biliyorum. Belirtilerim test sonucunda cok sonra basladi. Hele bel agrilari falan sonraki aylarda olan seyler. Benim tavsiyem ki bende ikinci tedavimde oyle yapmayi dusunuyorum. kendini dinleme belirti arama. Disarlara cik hava al, sevdigin seyleri yapki stresin olmasin.

Canım hiç stresli değilim gerçekten. yükseklisans tezimi yazıyorum oturuyorum kalkıyorum yatıyorum. normal zaman olsa 2. gün evde nefes alamazdım çok şükür..

Teşekkür ederim ️CANIM Benm ama Salı tekrarlamamız gerekiyor bugun saat 10bucuk gibi tekrar kan vericem katlamılsa yazarım Canm 8.gün 134 dü inşallah katlanmıştır çok KORKUYORM
Canim benim 7.gun 118 di. 134 masallah iyi bir deger neden korkuyorsunki hala? 12.Gune yakin 2000 ustu cikar zaten. Kaldi ki 5.gun embriyosuydu seninki de. Insallah katlanacak degerin. Korkulacak bisey yok bence, gayet de iyisin hatta...

Sonucunu bize de yaz lutfen, senden yana gercekten umitliydim, ve gercekten dualarimdaydin. Insallah bebisin seninledir ve saglikla kucaginiza almak da nasip olur...

Slm kızlar ,
Kivi yemeyi o kdr abartmışım ki midem mahvoldu duşta yapmadım kötü hissediyorum kndımi

kizlar kasik agrilarim cok fazlalasti bugun 8 gunum sanki adet agrisi gibi artik kendimi dinlemeden de agriyi hissediyorum cok korkuyorum hastalanicam die allahim sen yardim et

Back