2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Hanimlar merional kullanmaya başladım bugün. 25 derecenin altinda,oda sicakliginda saklanır diyor ama havalar sicak. Dr um da bişey demedi.karasiz kaldim,buzdolabina mi koysam ne yapsam?

Canım cok tesekkur ederım moral verdin. Kımbılir dedigin gibi belki bir mucize olur..

Hanimlar merional kullanmaya başladım bugün. 25 derecenin altinda,oda sicakliginda saklanır diyor ama havalar sicak. Dr um da bişey demedi.karasiz kaldim,buzdolabina mi koysam ne yapsam?
Bence buzdolabına koy ancak Yumurtalık gözüne yani diplerde olmasın. Yapmadan oncede imkanın varsa biraz oda sıcaklığında bekletip oyle yaparsın. Havalar cok sıcak bencede..

Tatlim endiselenme.en azindan simdi...bir belirsizlik varken aklina kotu dusunceler getirip de uzme kendini..durumunu daha da kotulestirme.baska seylerle oyalamaya calis kendini..kallk bi dondurma ye.hava cok sicak :)
belim ve kasiklarimm ayaktayken bariz agrio gecen sefer boyle deildi hic agirmamisti allahm ins bebeklerim vardirrrr

Biraz tamam.ama cok varsa zaten kanaman da olur.istersen yarin doktorunu bir ara.en azindan rahatlarsin...

Ebos ilac olarak ne kullandin? (Kafamiz baske seylerle mesgul olsun:)))
Gunünüz aydın olsun hepınızın ,
Canım ben regl 3. Günü'nden ıtıbaren puregon günlük 200 unıte ve menopur günde 1 tane kullandım. Sonra çatlama onleyıcı orgalutran eklendı. Benım hızlı oldu baya, ılaclara başladığımın 7. Gunün gecesı çatlatma ıgnesı zamanım gelmıstı. Polıkıstık falan bırsey yok bende. Yumurtlamamda normaldır hep. 8 tane toplanmıştı. 5 tanesı dolu çıkmış. 3 tanesı devam ettı. 2 tanesı yerlestırıldı. 1 tanede 5. Güne gıttı ve donduruldu.
Ilk tüp denemem olduğundan bence yumosları hızlı büyüttüler belkıde daha az dozda ılacla daha yavaş buyumelıydı. Ama doktorun dedıgını yaptık tabıkı elden gelen bu. Tabıkı kısmet işi olabılırdı de malum ..

Günaydıınn...
Acabalar her zaman aklında kalıyor insanın.Aksi mümkün değil insan psikolojisi sonuçta...dur bakalım yarını bekleyelim..

Bence buzdolabına koy ancak Yumurtalık gözüne yani diplerde olmasın. Yapmadan oncede imkanın varsa biraz oda sıcaklığında bekletip oyle yaparsın. Havalar cok sıcak bencede..
Ben buzdolabınıi tavsiye etmiyorum catlatma iğnem gonapeptyl di dolapta saklanması gereken bir iğne. Soğuk olunca inanılmaz acı yapıyor . sen hangi sehirdesin canım 25 derece yi geçmez ev sıcaklığı diye düşünüyorum . için rahat edecekse evin en derin odası yada güneş almayan bir yerinde muhafaza et. Tabi sen bilirsin

Günaydıınn...
Acabalar her zaman aklında kalıyor insanın.Aksi mümkün değil insan psikolojisi sonuçta...dur bakalım yarını bekleyelim..
Aynen devamlı bır sorgulama modundayız. Burdan bırbırımızden duyuyoruz. Internet'ten zaten okuyoruz. Bunları bılınce de ınsanın ıcıne kurt Düşüyor tabıkı.
Ama doktorun dedıgını yapıyoruz sadece kafamızın karıştığı yanımıza kar kalıyor. Ha belkı ne oluyor başka bır tedavıye başlarken kendı edındıgımız doğrularımızla doktorumuzu degıstırıyoruz..

Ebos günaydın. Ben senin adına umutluyum . yarını iple çekiyorum . inşallah hakkında hayırlısı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…