2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar ben az önce acıbadem(maslak)i aradım. bulent hocanın koordınatoru neslıhan hanm ıle gorustum. ıstanbulda oturmayanlar ıcın mısafırhane ve otel anlasmaları varmıs. mısafırhane 75tlden baslıyormus. otel 110 tl.
17-18 gun suren bır tedavıymıs. elımdekı ılaclar da tamamdır onlar kullanılabılırmıs. ılac parasından kurtuldum. eger kalma problemınız varsa adetın ılk gunu gelın muayene olun bulent hoca mersındekı ekıbınden bır doktora yonlendırecek takıbı o yapacak. opu ve transfer ıstanbulda olacak 5-6 gun kalmamız yeterlı olacakmıs. hazıran adetımle beraber ya konya ya ıstanbul arasında secım yapmam gerekecek. kalacak yer dısında ucretler hemen hemen aynı.
orda tedavı olanlar cevaplarsa sevınırım. ılk muayene, tahlıller ucretlı mı orda?

Canim ben kocaelinde oturuyorum. Anadolu saglik merkezi yakin diye oraya gittim.
İnsallah senden de guzel haberler aliriz canim.

Canim bu cok guzel bir haber. Yumurta takibini mersinde yaptirip opu ve tranferi bulent hocaya yaptirirsin.

Canim bu cok guzel bir haber. Yumurta takibini mersinde yaptirip opu ve tranferi bulent hocaya yaptirirsin.
evet bu guzel bır secenek. burdakı drun adını sordum soylemedıler. ılk muayeneyı orda yaptırmam gerekıyormuş

Himm ben bi adet dönemi ara verildi..ondanmi bu olumsuzluk acaba ?

sanmam canım, hastaya göre değişiyordur bence. Toplanan yumurta sayısı, rahimin hırpalanma derecesi, psikolojik durum vs değişiyordur. Doktoruna güveniyorsan aklında soru işareti olmasın.

Korkuluyo tabiiki. gecen sefer butun gece uyuyamamistim simdikinde daha metanetli olurum sanirim. Insallah hepimiz pozitif sonuclarla seviniriz. Cok zorluklar cekiyoruz cunku.

Zor bir durum ama hayirlisi boyleymis. Bu olmazsa bir tahaki sefere daha sik ultrasyon yaptir. Bence birazda doktorlarin hatasi. Veya tupbebek merkezini degistir.

Cuma olduysan cumartesi birirnci gun olarak kabul ediliyo sanirim. ben daha onceki dortbucuk ay suren hamileligimden biliyorum. Belirtilerim test sonucunda cok sonra basladi. Hele bel agrilari falan sonraki aylarda olan seyler. Benim tavsiyem ki bende ikinci tedavimde oyle yapmayi dusunuyorum. kendini dinleme belirti arama. Disarlara cik hava al, sevdigin seyleri yapki stresin olmasin.

Umitsizlige kapilma. persembeyi bekle. Allahin mucizeleri bitmez.

anestezi olduğunu duymuştum ama sonrasında ağrı falan oluyor dediler ya nasıl gerçekleştiğini bilmiyordum,aslında anestezi zararlı bir uygulamaymış beyin hücrelerini öldürüyormuş ama benim canım çok tatlı canlı canlı yaptıramam asla

Uzulmedim desem yalan olur ammaa umitsizlik yok...yilmak yok.en kotu bir kez daha denersin.ondan once soyle bi hesap yapalim.normal gebeliklerde adetin gecikince test yapmiyo musun,tupte gun bilindigi icin test erken yapilabiliyor.hatta annem her seferinde kizar bana bi ustunden on gun gecsin oyle yap der.demek oluyor ki,normal adet gununu bekle derim.hemen dusurme gardini.bi de iki embriyo konduysa bile,biri tutunmaya calisiyodur belki onun icin,simdiden kotu dusunmeyelim...

Canim,sonuc ne oldu ikiye katlamis mi?bence katlanmistir ama,merak ettim..

Canım hiç stresli değilim gerçekten. yükseklisans tezimi yazıyorum oturuyorum kalkıyorum yatıyorum. normal zaman olsa 2. gün evde nefes alamazdım çok şükür..

Teşekkür ederim ️CANIM Benm ama Salı tekrarlamamız gerekiyor bugun saat 10bucuk gibi tekrar kan vericem katlamılsa yazarım Canm 8.gün 134 dü inşallah katlanmıştır çok KORKUYORM
Canim benim 7.gun 118 di. 134 masallah iyi bir deger neden korkuyorsunki hala? 12.Gune yakin 2000 ustu cikar zaten. Kaldi ki 5.gun embriyosuydu seninki de. Insallah katlanacak degerin. Korkulacak bisey yok bence, gayet de iyisin hatta...

Sonucunu bize de yaz lutfen, senden yana gercekten umitliydim, ve gercekten dualarimdaydin. Insallah bebisin seninledir ve saglikla kucaginiza almak da nasip olur...

Slm kızlar ,
Kivi yemeyi o kdr abartmışım ki midem mahvoldu duşta yapmadım kötü hissediyorum kndımi

kizlar kasik agrilarim cok fazlalasti bugun 8 gunum sanki adet agrisi gibi artik kendimi dinlemeden de agriyi hissediyorum cok korkuyorum hastalanicam die allahim sen yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…