• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Günaydın hanımlar muayene olmak ve tahlil için bekliyorum. Umarım uygun cikar da sonuclar bugün baslarim ignelere...
hadı bakalım adetının kaçıncı gunu ? ben dun ılk ıgnemı vuruldum tedaviye başladık sukur.. daha oncesınde muayene olmusmuydun? ben olmuştum adetten once mıyoma benzer bırsey gormustu ama emın olamamıştı dun ıdrara sıkışık gıttım karından once muayne e ettı mıyomu anlamak ıcın ama sukur hıcbır mıyom vs yokmuş alttan muayenede de kıst fln yoktu hersy temız başladık bakalım sonuç ne olacak... bana kıst varsa başlamayız demıstıde korkuyodum:)

Kizlar tedavileriniz hayırlı olsun. .
sonuc alacaklarda inşallah olumlu sonuclar alirlar .
yumurta toplarken bazilarinizda okudum nasil bi hap verip öylemi yapiyorlar ? Helede hollandadaki arkadasim sadece o bolgeyi uyuşturucup yapiyorlar demek. .korkmuyormusunuz ?
Ay burasi iyi o zaman. .uyuyordun uyaniyosun bitmiş oluyor..

Bana bir ilac vermislerdi ama o beni ne operasyonda nede sonrasinda uyutmustu. Dinlenme odasinda aldiklarinda benden sonra gelen kadin uyudu bende tik uyku olmadi. Canli olmanin bir guzel yani yumurtalari nasil vakumla cektiklerini goruyosun. Cok ilginc bir durum. Agriyi cekmeye deger yani..
Çok acımıştı çünkü burda tr gibi igne vurmuyor hemen .

Kizlar tedavileriniz hayırlı olsun. .
sonuc alacaklarda inşallah olumlu sonuclar alirlar .
yumurta toplarken bazilarinizda okudum nasil bi hap verip öylemi yapiyorlar ? Helede hollandadaki arkadasim sadece o bolgeyi uyuşturucup yapiyorlar demek. .korkmuyormusunuz ?
Ay burasi iyi o zaman. .uyuyordun uyaniyosun bitmiş oluyor..
kısa surelı bayıltıyolarmıs canım bende dun sordum en korktuğum ıslem cunku aslnda ben ıslemden de zıyade bayılmaktan korkuyorum nedense ayılamazsam dıye ama cok az verılıyomus..

kısa surelı bayıltıyolarmıs canım bende dun sordum en korktuğum ıslem cunku aslnda ben ıslemden de zıyade bayılmaktan korkuyorum nedense ayılamazsam dıye ama cok az verılıyomus..
Evet cnm dun bende bu islemden gecdim.az bi anesteziyle oluyor..bizimkinde olumsuzluk oldu ama.yumurtalar erken catlamis..o yuzden toplanamadi..asilama oldu artik..uff cok garib tup bebek diye yola basladik asilamayla son buldu..pek umidim yok ama bi sans isde..
zaten bu yumurtalari catlsiin diye igne yapilmiyormu ..benimkisi igneden oncemi catladi acaba..hic anlamiyorum :(

Arkadaslar gunaydin. Suan hastanede transfer icin bekliyorum. Cok sikisigim. Gizli gizli tuvalete kaciyordum ki hemsire yakaladi. Konusup ikna etti. Esim gul gul oldu halime uyuz. Birazdan ultrasyonla bakilacak mesaneye eger cok doluysa biraz bosalticam.

O
Canim 12 gunde buyudu yumurtalarim yazmissin yani catlatma igneni olmadan 12 gun mu yumurta buyutucu ilac kullandin ?benim diger tedavimde cok gun igne kullanmaktan yumurtalarimin hepsi dejenere olmustu ,simdi bugunde 11,gun ignemi vuracagim cok korkuyorum digeri gibi olcak diye, son gun e2 degerin kacti hatirliyosan ??
Adetimden opu tarihine kadar gecen sure 12 gun. Yumurta sayim anormal derecede cok olmasigi icin E2 bakilmadi.

cok haklısın canım.. konya uzerıne yogunlasmıstık esım mayıs ayında gıtmek ıstemedı bır anda vazgectı.. sonra benım uzulup yasadıgım gergınlık ve stresı mıde bulantıları yemekten kesıldıgımı gorunce pısman oldu. uzulunce mıdeme vurur benım.. hazıranda gıdelım dedı oyle kapandı konu. gecenlerde cok tecrubelı ıyı bır dra gıttım sonucları gosterdım o da aynı seylerı soyledı.. en zor sebepsız olandır tup yaptır dedı hatta sonrasında da normal yoldan hamıle kalabılırsın dedı. tavsıye ıstedım ondan.. acıbadem bulent tıras dedı. baska yere gıtme en ıyısı o dedı. ıstanbulu hıc dusunmemıstım kalacak yer sorunundan dolayı.. kafam cok karıstı.. konya novafertıl 4250+ılac
acıbadem 5750+ılac..
ıstanbul olunca masraf cok artar tabı
Evet canim bulent tirasi bende duydum. İyi bir doktor. Cider uyeligim var bende 4750 + ilac verdim. 1 milyarda dondurulmasi icin vericem. Gitti evin pesinati. İnsallah mukafatini aliriz:(

Kan testin pozitifff miiiii?????? Kac cikti?? Cokk sevindimmm, insallah kalp atislarini da duyarsiniz,insallah degerin kat kat katlanir.. cok mutlu oldummm , masallahhh
Teşekkür ederim ️CANIM Benm ama Salı tekrarlamamız gerekiyor bugun saat 10bucuk gibi tekrar kan vericem katlamılsa yazarım Canm 8.gün 134 dü inşallah katlanmıştır çok KORKUYORM

katlamıştırrr. sakın olumsuz düşünme. inşallah benimde pozitif çıkar akşam yaptırıcam test. çok gerginim

Gunaydın kızlar
Benimde bugun test günüm gıdıyorum bırazdan hastaneye. Umarım korkumun yerını sevınc alır ..
Canım kan sonucun inşallah pozitif çıkmıştır heyecanla bekliyorm seninle aynı test günümüz bende birazdan kan vermeye gidicem pazar günü 10.20de verdiğimizden yine aynı saati bekliyorm

katlamıştırrr. sakın olumsuz düşünme. inşallah benimde pozitif çıkar akşam yaptırıcam test. çok gerginim
İnşallah Canm Akşama kadar beden bekliceksin git hemen yaptır ben cok KORKUYORM daha önce 3düşğpğm oldu 2si kimyasal oldugu için katlanmadı YARIN kaldı umarım bu sefer olucak

Arkadaslar gunaydin. Suan hastanede transfer icin bekliyorum. Cok sikisigim. Gizli gizli tuvalete kaciyordum ki hemsire yakaladi. Konusup ikna etti. Esim gul gul oldu halime uyuz. Birazdan ultrasyonla bakilacak mesaneye eger cok doluysa biraz bosalticam.
Hayırlı olsn öpün Canm umarım tüm toplanan yumışlar blast olur sonrada sana evlat sıkışıklık konusunda hiç bilgim yok anestezı aldım ben girerken sıkışık değildim çıkarken sıkışıktım SANIRM kendileri vermiş ama nasıl bilgim yok bende birazdan kan vericem yine katmamak diye KORKUYORM neyse az dua okuyayım hepinize gelsin Allah'a emanet olun bugun opu transfer kan testi sonucu alacak tüm Arkadaşlarımın hayırlı sonucları olsun

İnşallah Canm Akşama kadar beden bekliceksin git hemen yaptır ben cok KORKUYORM daha önce 3düşğpğm oldu 2si kimyasal oldugu için katlanmadı YARIN kaldı umarım bu sefer olucak
işteyim şimdi. kafam karışık . akşam eşimle beraberken sakin bi ortamda öğrenmek istiyorum sonucu. perşembe idi test günüm hem erken yapıcam zaten . yarım gün yarım gündür diye de düşündüm. çok umutluyum bakalım hayırlısı inşallah dua edin benim için

Hayırlı olsn öpün Canm umarım tüm toplanan yumışlar blast olur sonrada sana evlat sıkışıklık konusunda hiç bilgim yok anestezı aldım ben girerken sıkışık değildim çıkarken sıkışıktım SANIRM kendileri vermiş ama nasıl bilgim yok bende birazdan kan vericem yine katmamak diye KORKUYORM neyse az dua okuyayım hepinize gelsin Allah'a emanet olun bugun opu transfer kan testi sonucu alacak tüm Arkadaşlarımın hayırlı sonucları olsun
oturm yürüyüş yap . bana öyle demişti hemşire transfer öncesinde. çıkınca da sakın kalkma min yarım saat . dayanamayacak gibi isen sürgüye yap gitsin. sakın çekinme.

B
işteyim şimdi. kafam karışık . akşam eşimle beraberken sakin bi ortamda öğrenmek istiyorum sonucu. perşembe idi test günüm hem erken yapıcam zaten . yarım gün yarım gündür diye de düşündüm. çok umutluyum bakalım hayırlısı inşallah dua edin benim için
en
Benm test günüm bugun normalde idrarda silik çizgi görünce dayanamadım pazar yaptırdım bugun katlar inşallah katlarsa gebelik katmazsa kimyasal olarak sonlanacak daha önce kimyasal düşüklerim oldu bu Yüzden ok KORKUYORM umarım hepimizin sonucu hayırlı pozitif olur

B

en

Benm test günüm bugun normalde idrarda silik çizgi görünce dayanamadım pazar yaptırdım bugun katlar inşallah katlarsa gebelik katmazsa kimyasal olarak sonlanacak daha önce kimyasal düşüklerim oldu bu Yüzden ok KORKUYORM umarım hepimizin sonucu hayırlı pozitif olur

canım hayırlı olsun iyi haberlerin olsun, pgt yaptırdınmı embiryolara tekrarlayan düşüklerden sonra isteniyor, benimde üç düşüğüm var doğal yolla bülent tıraşa gidiyorum genetekli tüp bebek dedi

Canan
canım hayırlı olsun iyi haberlerin olsun, pgt yaptırdınmı embiryolara tekrarlayan düşüklerden sonra isteniyor, benimde üç düşüğüm var doğal yolla bülent tıraşa gidiyorum genetekli tüp bebek dedi
Canım Benm teşekkür ederim daha net değil Benm bugun belli ılucak kan yeni verdim Benm düşükler normal yolla tedavisis hamileliklerinde oldu sadece kan pıhtılaşması kesti yapıldı ondada sorun görülmedi herhangi bir aspirin falanda vermediler genetiğede göndermedim bakalım pazargünü 134dü bugun kaç çıkıcak heyecan dorukta

Back