Canan
Canım Benm teşekkür ederim daha net değil Benm bugun belli ılucak kan yeni verdim Benm düşükler normal yolla tedavisis hamileliklerinde oldu sadece kan pıhtılaşması kesti yapıldı ondada sorun görülmedi herhangi bir aspirin falanda vermediler genetiğede göndermedim bakalım pazargünü 134dü bugun kaç çıkıcak heyecan dorukta
En iyisini yapmışsın ️CANIM bizim morfoloji en son yüzde 0 dı düşüklerim belki bundan oldu benmde biri 7haftalık dierleri kimyasaldı yani kanda çıkıyor Dier güne katlamıyordu doktorum kımyasal diyordu birkaç güne adet oluyordum ama ilkdğşüğüm cok kötüydü o kimyasal değildi doktorumun ısrarına rağmen kürtaj yaptırmadım 20gün bağıra bağıra düşürdüm o günler gitsin geri GELEMSİN bende bu Yüzden bu Tedaviyi denedim yarım saat sonra kan sonucum çıkar çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimledirseninle aynıyız benimde normal yolla üç düşüğüm var, 6 hatfalıktı ikisi kürtaj oldum en son 1 ay önce düşük yaptım o kanamalı kendiliğinden oldu, ben 16 aylık evliyim ve 3 gebelik yaş 38 şimdi tüp bebeğe karar verdim.bülent hocaya gittim
En iyisini yapmışsın ️CANIM bizim morfoloji en son yüzde 0 dı düşüklerim belki bundan oldu benmde biri 7haftalık dierleri kimyasaldı yani kanda çıkıyor Dier güne katlamıyordu doktorum kımyasal diyordu birkaç güne adet oluyordum ama ilkdğşüğüm cok kötüydü o kimyasal değildi doktorumun ısrarına rağmen kürtaj yaptırmadım 20gün bağıra bağıra düşürdüm o günler gitsin geri GELEMSİN bende bu Yüzden bu Tedaviyi denedim yarım saat sonra kan sonucum çıkar çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimledir
Insallah.. Icimden bir ses bugun basliyacagini soyluyo:))) hayirlisi..Günaydın hanımlar muayene olmak ve tahlil için bekliyorum. Umarım uygun cikar da sonuclar bugün baslarim ignelere...
Canım sen 8.gün mü yaptın kan testini?Teşekkür ederim ️CANIM Benm ama Salı tekrarlamamız gerekiyor bugun saat 10bucuk gibi tekrar kan vericem katlamılsa yazarım Canm 8.gün 134 dü inşallah katlanmıştır çok KORKUYORM
Hiç Canını Sıkma ne imkansızların olduğunu gördüm ben çevremde.hakkımızda Hayırlısı.ben de transferden geldim şimdi.böylrce 4. Tedaviyi de bitirmiş oldum. Aralık tedavisinde ikizlere hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım bu arada.durmak yok yola devamCanim 3.tedavime basladim ama durumum pek ic acici degil yumiler inatla buyumek istemiyor gibi nebileyim yinede rabbim bilir artik cok canimi sikmiyorum,nasip sen nasilsin ne durumdasin?
Tebrik ederim.bebekler ikiz geliyorrrrTeşekkür ederim ️CANIM Benm ama Salı tekrarlamamız gerekiyor bugun saat 10bucuk gibi tekrar kan vericem katlamılsa yazarım Canm 8.gün 134 dü inşallah katlanmıştır çok KORKUYORM
Adetimin ikinci günü.daha önce de muayene olmuştum. tiroid hastası olduğum için geçen ay tiroid hormonum yüksek olduğu için başlayamamıştırk. benim de miyomlarım var ancak yumurtalıklarda kist yok.temiz.yumurtalıklarda bişey olmamasına önem veriyorlar. bakalım okul çıkışı gidicem konuşmaya bugün de başlarım sanırım iğneye..hadı bakalım adetının kaçıncı gunu ? ben dun ılk ıgnemı vuruldum tedaviye başladık sukur.. daha oncesınde muayene olmusmuydun? ben olmuştum adetten once mıyoma benzer bırsey gormustu ama emın olamamıştı dun ıdrara sıkışık gıttım karından once muayne e ettı mıyomu anlamak ıcın ama sukur hıcbır mıyom vs yokmuş alttan muayenede de kıst fln yoktu hersy temız başladık bakalım sonuç ne olacak... bana kıst varsa başlamayız demıstıde korkuyodum:)
bugün 5. gün oluyor. belirtilere çok takılmamak lazım. ruhu duymadan 2 ay hamile olduğunu farketmeyen kadınlar var sonuçta. test gününü beklemek lazım . zor ama malesef başka çare yok. ne zaman test gününKızlar ben cuma günü transfer oldum bu güne kadar oldukca ağrım vardı oturup kalkarken vs. Bu gece de çok bel ağrım vardı ve Bu sabah uyandığımda inanamadım sanki hepsi bianda gitmiş gibi oldu önce çok korktum sanki ağrım olmazsa bebekde durmuyormuş gibi hissettim sonra durdum bi düşündüm. Normal yolla hamile kalan insanlar farketmeksizin haftalarca yaşıyorlar dedim kendi kendime. Ağrıların sebebi opuydu sanırım. Şuan ara ara bel ağrım var ayakta fazla kaldığımda kasık ağrım var ama inanıyorum orda olduğuna en azından kanamam olmadı yada aksi bişey.. Rabbim bebeğimize yaşıyacak ömür biçtiyse ne mutlu varlığını hayal etmek bile büyük bir heyecan :)
Bu arada bugun 5.gün mü oluyor yoksa cuma yı saymamalımıyım ne dersiniz?
hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah.Slm kızlar.biraz önce transferden çıktım evime geldim bebişlerimi Alıp.umarım herşey yolunda gider de beni bırakmazlar sıkı sıkıya tutunurlar.
hadı hayırlı olsun tedavın cnmtahlillerim güzel çıkmış.bugün başlıyorum tedaviye..
ebos merakla bekliyorum...
bugün 5. gün oluyor. belirtilere çok takılmamak lazım. ruhu duymadan 2 ay hamile olduğunu farketmeyen kadınlar var sonuçta. test gününü beklemek lazım . zor ama malesef başka çare yok. ne zaman test günün
Slm kızlar.biraz önce transferden çıktım evime geldim bebişlerimi Alıp.umarım herşey yolunda gider de beni bırakmazlar sıkı sıkıya tutunurlar.
kızlar selam,tahlillerim güzel çıkmış.bugün başlıyorum tedaviye..
ebos merakla bekliyorum...
canım olumlu düşün sonucun olumlu olumlu olsun.. olumsuzlukları dusunme ınsan cekıyor kendıne gerckten.. ınsallah persembe kat kat artan degerınle mujdeyı verırsınkızlar selam,
12.gunum bugun 19 cıktı degerım, maalesef olumlu degıl gibi..perşembe gunu testı tekrarlayacağız ancak kımyasal gebelik olabılırmıs..gebelik yok demiyorum ancak perşembe gunu çıkacak sonuca bakmamız lazım dedı..bu sekılde baslayıpta devam eden gebelıklerımız oldu, yok degıl dedı..
ılk tup bebek ılk gebelik deneyımım heralde kımyasalla sonuçlanacak..
kızlar selam,
12.gunum bugun 19 cıktı degerım, maalesef olumlu degıl gibi..perşembe gunu testı tekrarlayacağız ancak kımyasal gebelik olabılırmıs..gebelik yok demiyorum ancak perşembe gunu çıkacak sonuca bakmamız lazım dedı..bu sekılde baslayıpta devam eden gebelıklerımız oldu, yok degıl dedı..
ılk tup bebek ılk gebelik deneyımım heralde kımyasalla sonuçlanacak..
olumlu sonuc alacaksın canım ınsallahh.. ev ıcın yıne bırıkır dert etme.. gıden para olsun bosver..Evet canim bulent tirasi bende duydum. İyi bir doktor. Cider uyeligim var bende 4750 + ilac verdim. 1 milyarda dondurulmasi icin vericem. Gitti evin pesinati. İnsallah mukafatini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?