maaşallah çok güzel bi durum kesinlikle dondurmalısın kalanları umarım ihtiyacın olmaz ilk seferde olumlu sonuçlanır ama yaşadığım için biliyorum bu kadar embriyo varken dondurmanı şiddetle tavsiye ederimKızlar biraz önce embriyolog aradı. Toplanan 16 yumurtanın 15'i olgunmuş ve 13 tanesi döllenmiş. Çok sevindim. Tüp bebek tedavisi için 13 embriyo çok iyi bir rakam özellikle 16'da 13 çok iyi. Embriyoları 5. güne kadar götürmeye çalışıcaz dedi. Umarım sonu da böyle mutlu biter :)
Dogal yolla hamile kalinca kalitesi dusuk olan yumurta dollenince sorun olabiliyo. Fakat tupbebek tedavisinde kalitesi yuksek olan yumurtayi gecip kaliteli embriyo yapilabiliyo. Ben 39 yasinda evlendim iki yil hic hamile kalamadim. Tupbebek tedavimde 12 yumurta toplamislardi bes tanesi yeterli olgunluktaydi. Iki tanesi dollendi, transferde bana embriyolardan bir tanesi birinci kalite oldugunu soylemislerdi. ve bir tanesi tuttu. Bebegim 4.5 ayliga kadar cok guzel gelisti. bebekte hicbir sorun cikamadi. Ama maalesef rahmimdeki miyom cok buyuyunce hamilelikte bebegi disari atti. Bu yuzden sanada tavsiyem tupbebek tedavisi. Gerci zamanla kendiligindende olabilir.Teşekkür ederim moral oldunuz bana, sizede Rabbim hayırlı evlat nasip etsi. Yaştan dolayı kalite düşük oluyormuş üç kez normal yolla hamile kaldım ama tek sorun bu gibi duruyor şimdilik.
Dogal yolla hamile kalinca kalitesi dusuk olan yumurta dollenince sorun olabiliyo. Fakat tupbebek tedavisinde kalitesi yuksek olan yumurtayi gecip kaliteli embriyo yapilabiliyo. Ben 39 yasinda evlendim iki yil hic hamile kalamadim. Tupbebek tedavimde 12 yumurta toplamislardi bes tanesi yeterli olgunluktaydi. Iki tanesi dollendi, transferde bana embriyolardan bir tanesi birinci kalite oldugunu soylemislerdi. ve bir tanesi tuttu. Bebegim 4.5 ayliga kadar cok guzel gelisti. bebekte hicbir sorun cikamadi. Ama maalesef rahmimdeki miyom cok buyuyunce hamilelikte bebegi disari atti. Bu yuzden sanada tavsiyem tupbebek tedavisi. Gerci zamanla kendiligindende olabilir.
Ben hollanda da yasiyorum. Tedavimi burada yaptirdim.tüp bebek tedavini nerde yaptırdınız
Turkiye de miyom ameliyatimdan once bilgi almak icin sisli memorial tupbebek merkezine gitmistim gorusmeye. Biraz arastirmistim onlari iyi bulmustum. Eger ben burada kismet, sonuc alamasam oraya gitmeyi dusunuyorum.tüp bebek tedavini nerde yaptırdınız
Ben hollanda da yasiyorum. Tedavimi burada yaptirdim.
Kan pihtilasmasi hakkinda fazla bilgim yok ama hamileligimde fazla kanamam oldugunda bu tip sorunlari olan hamileler hakkinda cok yazi okudum. verilen ilaclarla saglikli dogum yapilabiliyo. Insallah allahin izniyle seninde bebek sahibi olacagina inaniyorum.Benim herşeyim yapıldı, eşimin ve benim kromozonlarına kadar hiç bir şey yok. sadece bende kan pıhtılaşması çıktı. amh 3.56 fsh 5.53 gittiğim doktorlar yaşın 32 gibi dediler , anlamıyorum ki sadece yaştan dolayımı kalitesiz oluyor?, tüp bebek düşünüyorum bülent tıraşa gidicem yarın, 1 hatta öncede seval taşdemire gittim,
Kan pihtilasmasi hakkinda fazla bilgim yok ama hamileligimde fazla kanamam oldugunda bu tip sorunlari olan hamileler hakkinda cok yazi okudum. verilen ilaclarla saglikli dogum yapilabiliyo. Insallah allahin izniyle seninde bebek sahibi olacagina inaniyorum.
Hayirli olur inşallah tedavin. Allahım bebeğini kucağına almayada nasip eder inşallah. Biraz heyecan güzel ama sakın korkup stres yapma. Korkulacak birşey yok. Zevkini çıkarmaya bak. Bende haziran sonu başlıyacagimk ikinci tup bebek tedavime. İnşallah beraberce hazırlığımızı yaşarız.[/QUOTE]Hayırl"gulsahhh01, post: 41072124, member: 533559"]Slm kizlar bende haziranda tedavi ye basliyorum randevimu aldim insallah esimin sonuclari iyi cikarsa tedaviye basliyoruz hem cok heyecanliyim hemde çok korkuyorum
Evet canım biz de dondurmayı düşünüyoruz. Umarım dondurmaya yumurtam kalır :)maaşallah çok güzel bi durum kesinlikle dondurmalısın kalanları umarım ihtiyacın olmaz ilk seferde olumlu sonuçlanır ama yaşadığım için biliyorum bu kadar embriyo varken dondurmanı şiddetle tavsiye ederim
Aaaa hollandaaa bende burdayım cnmBen hollanda da yasiyorum. Tedavimi burada yaptirdim.
Allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !
[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç
Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- tedavide
Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana -----------HAMİLE
Tusemim ------------- 23----------- 2.deneme -----------Maslak Acıbadem --- Transfer beklıyor
TuğçeSerdar----------24 --------- 2.deneme -------Medical Park Göztepe ------14 mayıs
Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----08.05.2015 transfer
Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs
Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide
Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide
cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide
kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- tedavide
gamze42------------ 27-----------------1 .deneme---------- belli değil-----
Birgaripyolcu-------26------------------1.deneme-----Kadiköy Şifa -------- Tedavide
Ben ikisini aynı merkezde yaptırmadım canım.ilk tedavim baska hastanede 2200€idi şimdikine 5000 tl ödedim ilaçlar haric.transfer ücretide dondurulmus transferi için 2000 tlmesela nekadar bi indirim canım ilkinde ne verdniz sonra nekadardı ayrıntı verirmisin
maşallah inşallah sonunuda sağlıklı sıhhatlı getirirsiniz.hamilesin canım.inan gözyaşlarını tutamadım.cok cok sevindim pozitif sonuclar duymaya cok ihtiyacım var buaraAz önce kan testimin ilk sonuçlarını gördüm internetten. Bugün 13. günüm transferden sonra. Çok heyecanlıyım, şu an yazamıyorum bile. Daha E2 ve progestron belli değil ama Bhcg 160 görünüyor. Bu ne demek? Dün idrar testinde negatifi görünce çok üzüldüğüm için hemen umutlanmak istemiyorum. Yardım edin kızlaaar!!
senin embiriyolog beni görse kalp krizi geçirir 28 yumurta toplandı 20 tanesi döllendiKızlar biraz önce embriyolog aradı. Toplanan 16 yumurtanın 15'i olgunmuş ve 13 tanesi döllenmiş. Çok sevindim. Tüp bebek tedavisi için 13 embriyo çok iyi bir rakam özellikle 16'da 13 çok iyi. Embriyoları 5. güne kadar götürmeye çalışıcaz dedi. Umarım sonu da böyle mutlu biter :)
Aynen öyle canım çok şükür :)yazıyı okuyunca yorum yapmadan geçemedim evet fazlasıyla katılıyorum belki bu durum zor ama bu durumun içinde bile güzel olan şeyler var mesela onlardan biride henüz 7-8 hücreli halleriyle aldığımız görüntü :))
Ohss olmadım çok şükür. Bir hafta çektim ben o şişkinliği, üzerine bir de mide bulantısı, afedersin birkaç gün kustum ama doktorum yumurta çok olduğu için her şeyin normal olduğunu söyledi..( 4 buçuk kilo şişmişim nerdeyse.:) yumurta çok olduğu için doktorum o şişkinlik ve ağrıyla yapmadı transferi daha da artarmış ağrım çünkü.adet olduktan sonra hiçbir sıkıntım kalmadı şükür.Şimdi adetin 2. gününden itibaren ilaç kullanıyorum, ay sonu falan 5. gün emriyosu transfer edilecek İnşallah.
Geciyor canım merak etme. Ben transfer oldum bgun ama hala birazcik sisim. Tavsiyem sabah 2 kayisi yada kuru incir yiyip su icmen. Çünkü buyuk tuvaletonden sonra cok iyi hissediyorsun.birde bol bol et ve buyuk porsiyon yesil salatalar ye diye önerdi doktorum suyu atacak vucutlarimizkızlar dün yumurta toplama oldum karnım şiş bu nasıl ne zaman geçer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?