2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

maaşallah çok güzel bi durum kesinlikle dondurmalısın kalanları umarım ihtiyacın olmaz ilk seferde olumlu sonuçlanır ama yaşadığım için biliyorum bu kadar embriyo varken dondurmanı şiddetle tavsiye ederim

Teşekkür ederim moral oldunuz bana, sizede Rabbim hayırlı evlat nasip etsi. Yaştan dolayı kalite düşük oluyormuş üç kez normal yolla hamile kaldım ama tek sorun bu gibi duruyor şimdilik.
Dogal yolla hamile kalinca kalitesi dusuk olan yumurta dollenince sorun olabiliyo. Fakat tupbebek tedavisinde kalitesi yuksek olan yumurtayi gecip kaliteli embriyo yapilabiliyo. Ben 39 yasinda evlendim iki yil hic hamile kalamadim. Tupbebek tedavimde 12 yumurta toplamislardi bes tanesi yeterli olgunluktaydi. Iki tanesi dollendi, transferde bana embriyolardan bir tanesi birinci kalite oldugunu soylemislerdi. ve bir tanesi tuttu. Bebegim 4.5 ayliga kadar cok guzel gelisti. bebekte hicbir sorun cikamadi. Ama maalesef rahmimdeki miyom cok buyuyunce hamilelikte bebegi disari atti. Bu yuzden sanada tavsiyem tupbebek tedavisi. Gerci zamanla kendiligindende olabilir.

tüp bebek tedavini nerde yaptırdınız

tüp bebek tedavini nerde yaptırdınız
Turkiye de miyom ameliyatimdan once bilgi almak icin sisli memorial tupbebek merkezine gitmistim gorusmeye. Biraz arastirmistim onlari iyi bulmustum. Eger ben burada kismet, sonuc alamasam oraya gitmeyi dusunuyorum.

Ben hollanda da yasiyorum. Tedavimi burada yaptirdim.

Benim herşeyim yapıldı, eşimin ve benim kromozonlarına kadar hiç bir şey yok. sadece bende kan pıhtılaşması çıktı. amh 3.56 fsh 5.53 gittiğim doktorlar yaşın 32 gibi dediler , anlamıyorum ki sadece yaştan dolayımı kalitesiz oluyor?, tüp bebek düşünüyorum bülent tıraşa gidicem yarın, 1 hatta öncede seval taşdemire gittim,

Kan pihtilasmasi hakkinda fazla bilgim yok ama hamileligimde fazla kanamam oldugunda bu tip sorunlari olan hamileler hakkinda cok yazi okudum. verilen ilaclarla saglikli dogum yapilabiliyo. Insallah allahin izniyle seninde bebek sahibi olacagina inaniyorum.

çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin. yarın gidiyorum görüşmeye Rabbim nasip eylesin

Hayırl"gulsahhh01, post: 41072124, member: 533559"]Slm kizlar bende haziranda tedavi ye basliyorum randevimu aldim insallah esimin sonuclari iyi cikarsa tedaviye basliyoruz hem cok heyecanliyim hemde çok korkuyorum
Hayirli olur inşallah tedavin. Allahım bebeğini kucağına almayada nasip eder inşallah. Biraz heyecan güzel ama sakın korkup stres yapma. Korkulacak birşey yok. Zevkini çıkarmaya bak. Bende haziran sonu başlıyacagimk ikinci tup bebek tedavime. İnşallah beraberce hazırlığımızı yaşarız.[/QUOTE]
Insallah canim sen nerde yaptiracaksin ben baskent hastanesinden randevu aldim insallah olumlu sonuclar aliriz canim

mrb arkadaşlar bizde anatoliaya tedaviye başladık lucrin iğne kullancam eşim mikro tese olcak aynı gün benim yumurtalıklarım toparlancak Allah nasip ederde eşimde sperm bulunursa transver işlemi olcak

Evet canım biz de dondurmayı düşünüyoruz. Umarım dondurmaya yumurtam kalır :)

Kızlar çok fazla başım agrıyor dayanamıyorum ilaç içtim yine geçmedim duramıyorum inanın ki

mesela nekadar bi indirim canım ilkinde ne verdniz sonra nekadardı ayrıntı verirmisin
Ben ikisini aynı merkezde yaptırmadım canım.ilk tedavim baska hastanede 2200€idi şimdikine 5000 tl ödedim ilaçlar haric.transfer ücretide dondurulmus transferi için 2000 tl
maşallah inşallah sonunuda sağlıklı sıhhatlı getirirsiniz.hamilesin canım.inan gözyaşlarını tutamadım.cok cok sevindim pozitif sonuclar duymaya cok ihtiyacım var buara

senin embiriyolog beni görse kalp krizi geçirir 28 yumurta toplandı 20 tanesi döllendi maşallahhh

Aynen öyle canım çok şükür :)

Canım benimde transfer edilenin arkasında 10 tane dondurulmuş yumurtam kaldı 7 tanesi çok iyi kalite diğerlerinin çoğu orta 2-2-3-3 diye 4 ayrı tüpte donduruldular ki tek tek kullanılabilsinler diye. Umarım bu melek bizimle kalır da onlar 2. çocuğumuz için kullanılır ama yine de mutluyum en azından geride bi b planımız var çok şükür

kızlar dün yumurta toplama oldum karnım şiş bu nasıl ne zaman geçer ya
Geciyor canım merak etme. Ben transfer oldum bgun ama hala birazcik sisim. Tavsiyem sabah 2 kayisi yada kuru incir yiyip su icmen. Çünkü buyuk tuvaletonden sonra cok iyi hissediyorsun.birde bol bol et ve buyuk porsiyon yesil salatalar ye diye önerdi doktorum suyu atacak vucutlarimiz

Kızlqr ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya.durduk yere ağlama krizlerim devam ediyor.sürekli mutsuzum yada birden ruh halim değişiyor çok mutlu iken ağlamaya başlıyorum:-(...eşimde kızıyor bu kadar kafana takıcak ne var diye bende onu gamsizlikla sucluyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…