inş benim 8 embriyo olmuş bugün aradılar.dondurulup 1 ay sonra transfer olunacak.inş meleğin sana sıkı sıkı tutunur.Geciyor canım merak etme. Ben transfer oldum bgun ama hala birazcik sisim. Tavsiyem sabah 2 kayisi yada kuru incir yiyip su icmen. Çünkü buyuk tuvaletonden sonra cok iyi hissediyorsun.birde bol bol et ve buyuk porsiyon yesil salatalar ye diye önerdi doktorum suyu atacak vucutlarimiz
Amin canim insallah bebeklerimiz bizimle kalir sağlıkla dünyaya gelirler. 1 ayin var canim kendini bebegine hazirlamak için hiiic stres yapma bak zaten buyumusler bileinş benim 8 embriyo olmuş bugün aradılar.dondurulup 1 ay sonra transfer olunacak.inş meleğin sana sıkı sıkı tutunur.
Insallah canim sen nerde yaptiracaksin ben baskent hastanesinden randevu aldim insallah olumlu sonuclar aliriz canim[/QUOTE]gulsahhyaşıyorum.: 41074568 .!.:Hayirli olur inşallah tedavin. Allahım bebeğini kucağına almayada nasip eder inşallah. Biraz heyecan güzel ama sakın korkup stres yapma. Korkulacak birşey yok. Zevkini çıkarmaya bak. Bende haziran sonu başlıyacagimk ikinci tup bebek tedavime. İnşallah beraberce hazırlığımızı yaşarız.
Bence kendine haksizlik etme neguzl kenarda dondurulmuslarin var bu surecin daha hizli gecicek ve insallah pozitifi gorcz uzulme sakin dua edelimmKızlqr ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya.durduk yere ağlama krizlerim devam ediyor.sürekli mutsuzum yada birden ruh halim değişiyor çok mutlu iken ağlamaya başlıyorum:-(...eşimde kızıyor bu kadar kafana takıcak ne var diye bende onu gamsizlikla sucluyorun
İnşallah canım bu sefer fazla umutlanmıycam kücük beşiği kurmustuk odada duruyor sinirlerim bozuluyor görüncede.artık o odaya gitmiyoruzBence kendine haksizlik etme neguzl kenarda dondurulmuslarin var bu surecin daha hizli gecicek ve insallah pozitifi gorcz uzulme sakin dua edelimm
bişey olmaz canım allahın izniyle.başlıycaksın sağ salimBuarada su listeyi kim hazirluyodu:) benime vakit geldi karnim agriyo en kotu pazara hastalanirim ve ptesi start veririz tedaviye hayirlisiyla insallah bitek 2.gun miyom kontrolum var emin olamamisti orda sknti cikarsa baslickmiyiz onu bilmuyorum umarin yanlis gormustur..
Cankız tebrikler sanırım topiğin ilk hamilelik haberi senden geldi.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.doktorunla konuşmuşsundur mutlaka ama 160 çok iyi bir değer.hiç Korkma herşey çok güzel olucak bak Gör.ben de yarın opu ya giricem,darısı benim Başıma inşallahAz önce kan testimin ilk sonuçlarını gördüm internetten. Bugün 13. günüm transferden sonra. Çok heyecanlıyım, şu an yazamıyorum bile. Daha E2 ve progestron belli değil ama Bhcg 160 görünüyor. Bu ne demek? Dün idrar testinde negatifi görünce çok üzüldüğüm için hemen umutlanmak istemiyorum. Yardım edin kızlaaar!!
Çok teşekkürler, darısı inşallah senin ve bütün bekleyenlerin başınaCankız tebrikler sanırım topiğin ilk hamilelik haberi senden geldi.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.doktorunla konuşmuşsundur mutlaka ama 160 çok iyi bir değer.hiç Korkma herşey çok güzel olucak bak Gör.ben de yarın opu ya giricem,darısı benim Başıma inşallah
Ben ikisini aynı merkezde yaptırmadım canım.ilk tedavim baska hastanede 2200€idi şimdikine 5000 tl ödedim ilaçlar haric.transfer ücretide dondurulmus transferi için 2000 tl
maşallah inşallah sonunuda sağlıklı sıhhatlı getirirsiniz.hamilesin canım.inan gözyaşlarını tutamadım.cok cok sevindim pozitif sonuclar duymaya cok ihtiyacım var buara
Darısı inşallah senin de başına..Ben hala inanamıyorum. 38 yaşındayım ve ilk kez yaşıyorum bu duyguyu. Hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşallah
O iğneyi hiç bilmiyorum.ama benim 10. Gün değerim 161 di ve bebekler ikizdi diğer hamile kalan Arkadaşlarımın 12. Gün değerleri 130 ila 160 Arasında değişiyordu.bence korkulacak bişey yok rahat tut içini Bebeğini üzmeÇok teşekkürler, darısı inşallah senin ve bütün bekleyenlerin başınahcg değerimin
iyi olduğunu şimdi senden öğreniyorum aslında. Doktorumla konuştum ama çok temkinli birisi olduğu için değerin iyi diye birşey söylememişti. Hatta choriomon 5000 iğne verdi,bugün veya yarın vur mutlaka dedi. Kafama takıldı şimdi. Daha önce yumurta çatlatmak için kullanmıştım bunu. Acaba şimdi ne işe yarayacak bilen var mı?
cankiz_
Canım cok sevindim tebrik ederım saglıkla devamı gelsin ınsallah.
Ben de 38 im. Ilk denemem ve Salı gunu test günüm transferden sonra 12. Gun. Kendimi tutuyorum test yaptırmamak içindarısı basımıza
Yumurta çatlatma için olan iğneler hcg içeren iğneler ve embriyonun tutunmasına yardimci oluyormus. Bana da transferden sonra 4. Gun kan testi yaptilar. E2 ve p ölçümü oldu. Sonra sonucuma göre arayıp 1/4 ovıtrelle yaptirdilar. Ben de şaşırdım çatlatma iğnesi ne için artık diye ama megersem tutunma için destekmis.
kalır inşallah merak etme olumlu düşün olumlu olsunEvet canım biz de dondurmayı düşünüyoruz. Umarım dondurmaya yumurtam kalır :)
ben 5 yıldır çekiyorum çözüm bulunamıyor bugun yine mr çekilicek iki omuz bide boyun .yattiğim yerden kalkamiyorum evet krem yasakkızlar ben bu kemik ağrılarını napıcam yaomuzlarım kilitlenmiş durumda bütün gece uyutmadı sancıdan.krem yasaktır belki diye süremiyorumda napcamm
Tebrikler. ..Yaaa gerçekten miii!!!Teşekkür ederim canım benim. Bana bunu söyleyen ilk kişi sen oldun biliyor musun? Daha doktorumu bile aramadım. Diğer testleri bekliyorum Allah bütün isteyenlere versin inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?