2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

inş benim 8 embriyo olmuş bugün aradılar.dondurulup 1 ay sonra transfer olunacak.inş meleğin sana sıkı sıkı tutunur.

Insallah canim sen nerde yaptiracaksin ben baskent hastanesinden randevu aldim insallah olumlu sonuclar aliriz canim[/QUOTE]
Ben hollandada yasiyorum. Burada yatırıyorum. Başkent hastanesi ankaradami oluyo. Ben daha önce şişli memoriale gorusmustum. Orasida iyi sanırım.

Bence kendine haksizlik etme neguzl kenarda dondurulmuslarin var bu surecin daha hizli gecicek ve insallah pozitifi gorcz uzulme sakin dua edelimm

Buarada su listeyi kim hazirluyodu:) benime vakit geldi karnim agriyo en kotu pazara hastalanirim ve ptesi start veririz tedaviye hayirlisiyla insallah bitek 2.gun miyom kontrolum var emin olamamisti orda sknti cikarsa baslickmiyiz onu bilmuyorum umarin yanlis gormustur..

Bence kendine haksizlik etme neguzl kenarda dondurulmuslarin var bu surecin daha hizli gecicek ve insallah pozitifi gorcz uzulme sakin dua edelimm
İnşallah canım bu sefer fazla umutlanmıycam kücük beşiği kurmustuk odada duruyor sinirlerim bozuluyor görüncede.artık o odaya gitmiyoruz ama haziran temmuz başi giricez inşallah artık.
bişey olmaz canım allahın izniyle.başlıycaksın sağ salim

Cankız tebrikler sanırım topiğin ilk hamilelik haberi senden geldi.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.doktorunla konuşmuşsundur mutlaka ama 160 çok iyi bir değer.hiç Korkma herşey çok güzel olucak bak Gör.ben de yarın opu ya giricem,darısı benim Başıma inşallah

Çok teşekkürler, darısı inşallah senin ve bütün bekleyenlerin başına hcg değerimin
iyi olduğunu şimdi senden öğreniyorum aslında. Doktorumla konuştum ama çok temkinli birisi olduğu için değerin iyi diye birşey söylememişti. Hatta choriomon 5000 iğne verdi,bugün veya yarın vur mutlaka dedi. Kafama takıldı şimdi. Daha önce yumurta çatlatmak için kullanmıştım bunu. Acaba şimdi ne işe yarayacak bilen var mı?

Son düzenleme:

O iğneyi hiç bilmiyorum.ama benim 10. Gün değerim 161 di ve bebekler ikizdi diğer hamile kalan Arkadaşlarımın 12. Gün değerleri 130 ila 160 Arasında değişiyordu.bence korkulacak bişey yok rahat tut içini Bebeğini üzme

cankiz_
Canım cok sevindim tebrik ederım saglıkla devamı gelsin ınsallah.
Ben de 38 im. Ilk denemem ve Salı gunu test günüm transferden sonra 12. Gun. Kendimi tutuyorum test yaptırmamak için darısı basımıza
Yumurta çatlatma için olan iğneler hcg içeren iğneler ve embriyonun tutunmasına yardimci oluyormus. Bana da transferden sonra 4. Gun kan testi yaptilar. E2 ve p ölçümü oldu. Sonra sonucuma göre arayıp 1/4 ovıtrelle yaptirdilar. Ben de şaşırdım çatlatma iğnesi ne için artık diye ama megersem tutunma için destekmis.

Beklemek çok zor biliyorum. Ama ben dayanamayıp eczaneden test alıp yqpmıştım ve sonuç ya çok silik bir çizgi ya da negatifti. Kendimi ve bebişimi boş yere üzmüşüm.. En iyisi beklemek. Hem baksana 38 yaş belki hepimize şans ve kucağında bebek getiriyordur

İnşallah canım inan hamile olmak ap ayrı bi duygu anne olmak ayrı.tamam hamileyken kendi i farkli hissediyorsun bebeğini seviyorsun ama dogduktan sonra.babası ile dişarda iken düşmüş dudaği kanamiş.ikiside korkmuslar kızım sürekli yokbişey diyor eşim doktora gidelim.ben kızımın o halini görünce basladım ağlamaya sürekli arkasındatım takılır düşer diye.ellerim sürekli üstünde bu zamana kadar düştüpü çok azdır.demem o ki dogduktan sonra dünya sadece o ne zaman yıkandım ne zaman kuaföre gittim en son inan hatırlamıyorum ama iyiki var iyiki benim kıZim(kusura bakmayın buara aşiri duygusalım yazıp duruyorum:-()

kızlar ben bu kemik ağrılarını napıcam ya omuzlarım kilitlenmiş durumda bütün gece uyutmadı sancıdan.krem yasaktır belki diye süremiyorumda napcamm

kızlar ben bu kemik ağrılarını napıcam ya omuzlarım kilitlenmiş durumda bütün gece uyutmadı sancıdan.krem yasaktır belki diye süremiyorumda napcamm
ben 5 yıldır çekiyorum çözüm bulunamıyor bugun yine mr çekilicek iki omuz bide boyun .yattiğim yerden kalkamiyorum evet krem yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…