Ben de sizi bulduğuma sevindim.amh hatırlamıyorum ama benim fsh 12 yani düşük rezerv.ancak doktorlar bunu verdikleri hormon ilacının dozunu arttırarak düzenleyebiliyorlar.mesela herkes gonal f 450 kullanırken ben gonal f 900 kullanıcam büyük bir olasılıkla.fsh nin çözümü var da ,tiroid hormonu uygun olmayınca işleme kesinlikle başlamıyor.diğer doktorun onay vermesini bekliyor.hafta sonu adet olmayı bekliyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı...öyle hemen bunalıma falan girmeyin canım...doktorlar artık kırk yaş doğumlarını tavsiye bile ediyorlar.şöyle düşünüyorum,menapoza kadar yolu var mantıken :))
Kadıköy şifa da canım. Transfer için bekliyorum suan :)Maşallah diyelim bize.:)) benim amh de 12. evet doktor da öyle söyledi, opu dan sonra hemen transfer olursa hamile kalınca hastanelik olursun dedi ve yapmadı transferi..hayırlısı böyleymiş.Allah ım senin de yardımcın olsun inşallah..Nerde tedavi görüyorsun canım.?
inşallahİnş gelirsin cnm
Ciktim kizlar aldim minigimi cok sukur 8 hucreli cok kaliteliymis bakalim seruvenimiz nasil devam edecek
Kadıköy şifa da canım. Transfer için bekliyorum suan :)
hayır canım indirim uygulanıyor.
ben ilk tedvimde şu ohss olup olmadiğina bakılan değerim 5000 lere çıkmıs ve hamile kaldım yinede cok şükür bişey olmadı vücut bhnu dengeleyebilmek icin beta hcg değerim yavas yükselmiş ve çok şükür hastanelik olmadım.doktorumda numunesin sen kızın bir mücize der hep
Ciktim kizlar aldim minigimi cok sukur 8 hucreli cok kaliteliymis bakalim seruvenimiz nasil devam edecek
ayy çok heycanlı.:) Allah yardımcın olsun inşallah canım, miniğin seni bırakmaz doğumunu görürsün inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..
Bir şey sormak istiyorum ; nasıl kolay oldu mu transferin, ben biraz korkuyorum transferden..bir de hemen gönderdiler mi seni canım, dinlenmedin mi biraz.?
Bende cekiniyordum canim çünkü o spektrum mu ne yani halk tabiriyle kaşiktan cok cekiniyorum. Ama doktoruma rica ettim ara ara nefes alip rahatlamama izin verdi en son ben hazirim sende hazirsan rahime girdim dedi. Zaten o takildiktan sonra hic bisey hissetmiyosun. Bebegimi rahime biraktiklarini izledim. O kadar mucizevi bisey ki icimden evet sanssiziz belki bu imtihandan geciyoruz ama bu mucizevi ani görme sansini da yasiyoruz diye geçirdim.
Az önce kan testimin ilk sonuçlarını gördüm internetten. Bugün 13. günüm transferden sonra. Çok heyecanlıyım, şu an yazamıyorum bile. Daha E2 ve progestron belli değil ama Bhcg 160 görünüyor. Bu ne demek? Dün idrar testinde negatifi görünce çok üzüldüğüm için hemen umutlanmak istemiyorum. Yardım edin kızlaaar!!
Yaaa gerçekten miii!!!tabiiki hamilesin Tebrikleeeeer.))
Merhaba.. yastan dolayı bunalıma girdin deyince biraz teselli oluyum sana dedim. Ben 42 yaşındayım eylülde 43 olacam. Kısmetse haziran sonu gibi ikinci tup bebek denememi yapacam. Birincisini geçen yıl ağustos da yapmıştım tam 42. Doğum günümde hamile olduğumu öğrendim. Maalesef rahmindeki miyom yüzünden 4 buçuk aylıkken kaybettim bebeğimi. Sonrasında ameliyat olup miyom aldırdım ve kısmetse bir ay sonra tekrar deneyecegim. Evet bende yaştan dolayı çok strese girdim. Fakat şimdilerde düşününce allah nasip etmişse bebeğimiz dünyaya gelecek. Vakti zamanı şimdi ise şimdi gelecek. stres yapmadan biranönce tedaviye başlaması tavsiye ederimeryaştan post: 41067642 .!.:evet yaşımız aynıymış sizi bulduğuma sevindim, benimde herşeyim çok iyi rahim iyi hormonlar amh 3.56 fsh 5.53 eşimde de sorun bir tek kan pıhtılaşması çıktı bende ondan başka sorun yok, zaten 16 ayda üç kez hamile kaldım. Yaşla ilgili yumurta kalitesizliği oluyormuş evet çoğu doktor öyle diyor tabi buda bizim için zor. Seval taşdemire gittim beni çok iyi buldu 32 gibisin dedi ama ben bunalıma girdim valla yaştan dolayı, Rabbim inşallah tedavinizin çok iyi geçsin hamile haberinizi alayım. Rabbim hepimize yardım etsin...
Merhaba.. yastan dolayı bunalıma girdin deyince biraz teselli oluyum sana dedim. Ben 42 yaşındayım eylülde 43 olacam. Kısmetse haziran sonu gibi ikinci tup bebek denememi yapacam. Birincisini geçen yıl ağustos da yapmıştım tam 42. Doğum günümde hamile olduğumu öğrendim. Maalesef rahmindeki miyom yüzünden 4 buçuk aylıkken kaybettim bebeğimi. Sonrasında ameliyat olup miyom aldırdım ve kısmetse bir ay sonra tekrar deneyecegim. Evet bende yaştan dolayı çok strese girdim. Fakat şimdilerde düşününce allah nasip etmişse bebeğimiz dünyaya gelecek. Vakti zamanı şimdi ise şimdi gelecek. stres yapmadan biranönce tedaviye başlaması tavsiye ederim
yazıyı okuyunca yorum yapmadan geçemedim evet fazlasıyla katılıyorum belki bu durum zor ama bu durumun içinde bile güzel olan şeyler var mesela onlardan biride henüz 7-8 hücreli halleriyle aldığımız görüntü :))Bende cekiniyordum canim çünkü o spektrum mu ne yani halk tabiriyle kaşiktan cok cekiniyorum. Ama doktoruma rica ettim ara ara nefes alip rahatlamama izin verdi en son ben hazirim sende hazirsan rahime girdim dedi. Zaten o takildiktan sonra hic bisey hissetmiyosun. Bebegimi rahime biraktiklarini izledim. O kadar mucizevi bisey ki icimden evet sanssiziz belki bu imtihandan geciyoruz ama bu mucizevi ani görme sansini da yasiyoruz diye geçirdim.
arkadaşım bende senin gibi çok çekiniyordum ama içini ferah tut muayeneden bi farkı yok hiç canın yanmıyor kendini rahat bırak ve yaşadığın anın güzelliğine bakayy çok heycanlı.:) Allah yardımcın olsun inşallah canım, miniğin seni bırakmaz doğumunu görürsün inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..
Bir şey sormak istiyorum ; nasıl kolay oldu mu transferin, ben biraz korkuyorum transferden..bir de hemen gönderdiler mi seni canım, dinlenmedin mi biraz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?