oo süper iki tane kaliteli .. Rabbim gönlüne göre versin .. bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz..merhaba kızlar bugün transferim oldu.sabah gittim kaliteli 2 embriyom vardı diğerleri kalitesi iyi değilmiş dondurmaycağız dediler. 2 tanesini transfer ettiler.Hepimizin hakkında hayırlısı..
Maddi olarak da seni çok sarsmıyorsa boş ver canım. biraz spor yaparak bu Süreci atlatırsın. ben negatiften sonra bir yıl araya koydum bak :) sen de benim gibi yapma hemen toparlan. ben de Haziran sonu yapacağım beraber ilerleriz.acayıp bozuldu piskolojım .durduk yere ağlıyorum hiç kendimi negatife hazırlamamiştim.yine iki adet girmiş olucak araya bi şımdıkı bide hazırandakı hazıranda adetten sonra baslıycam rahim filmi çekılıcek şimdi ondan korkuyorum.yorgunum ama vücut olarak değil piskolojık olarak
Canm seni çok iyi anlıyorum kıyamam ya Rahim filminden hiç korkma ki sen transferi iki defa yaşamış birisin hiç hissetmiyorsun merak etme.Beslenmene dikkat et diyete başla tutunması için bebişe hazırla kendini bekleme zamanı içindeacayıp bozuldu piskolojım .durduk yere ağlıyorum hiç kendimi negatife hazırlamamiştim.yine iki adet girmiş olucak araya bi şımdıkı bide hazırandakı hazıranda adetten sonra baslıycam rahim filmi çekılıcek şimdi ondan korkuyorum.yorgunum ama vücut olarak değil piskolojık olarak
sarsmıyor gibi toparlanır para ya.nelere harcanmıyor kı.biraz birikmişim vardı ordan harcıyorum.şubatta kredi çekmiştim o paraya dokunmamak için ama yine gidiyor bir evladım daha olsun hiç önemli değil ben bu ugurda evini arabasını satan insanlarla tanıstım 11 deneme yapmıs.sağlıgımız yerinde olsun allaj ödeme kolaylıgı verir elbette.Maddi olarak da seni çok sarsmıyorsa boş ver canım. biraz spor yaparak bu Süreci atlatırsın. ben negatiften sonra bir yıl araya koydum bak :) sen de benim gibi yapma hemen toparlan. ben de Haziran sonu yapacağım beraber ilerleriz.
evet herkes öyle diyorCanm seni çok iyi anlıyorum kıyamam ya Rahim filminden hiç korkma ki sen transferi iki defa yaşamış birisin hiç hissetmiyorsun merak etme.Beslenmene dikkat et diyete başla tutunması için bebişe hazırla kendini bekleme zamanı içinde
Kızlar ben bugun dahada kötü hissediyorum kabullenemiyorum bi türlü.ilk defa böyle ağir gelsi o testin aonucu süreklı bakıyorum nerde yanlıs yaptik 5.gün olabilecek en iyi kalitede embiriyo.ilaçlarımı akşatmadım bende bı sorun yok tutunmayı engelliycem.offf evde duramıyorum.dün dişarı cıktım bı komsu hamilemisin dedi kadını tersledim bi dövmediğim kaldı.
cnm bilemezsin senin nasibinde 7. denemede vardır belki. ki inşallah öyledir bir daha bu zorlukları yaşamayız. Allahın takdiri. ne kadar güzel demişssin. ben de öyle rahatlıyorum. vardır bir bildiği. bundan sonraki süreçlerde kolaylıklar verir inşallahArkadaşlar dün yumurtalarım toplandı. 28 taneHemen sevinmeyin. Sonuç önemli benim için diyorum en başından beri. Bugün aradılar. 12 yumurta embriyo olmuş ve gelişiyormuş. Anormal yumurtalar ve embriyolar çıktı. Bir aksilik olmazsa 5. güne gidecek. Bu arada rahmim su toplamış. Zaten bu ay transfer olmayacaktı ama bu da transfer erteleme sebebi. Ayrıca polip de vardı. Durumumu anlatıyorum ki halinize şükredin. Sonuç sıfır olabilir. 7. deneme. Anormal döllenme oluyorsa bunun bir çözümü olamaz zaten. Çok çok dua edin bana aklınıza geldikçe. 5. güne giden embriyolar da pgd (genetik) e gidecek. Daha önceki denemelerimde hiç normal çıkmamıştı. Durum bu. Takdir Rabbimin.
Bu benim 3.olmus oldu.ilk denemeden bir kızım var ikinci ohss den iptal oldu buda transfer oldu ama tutmadı.benim kızım 5.gün orta kalitelı embiriyo tutar tutmaz yok dış gebelık yok bebek gelısmıyor ların arasında erken de olsa dünyaya geldi.bu da herşey cok iyi gitti herşey planlı olarak dört dörtlük ilerledi hiç sorun yasamadık 28 yumurta 15 embiriyo 5.gün en iyi kalite aama sonuc kocaman bir"0"cnm bende aynı şekilde. 5.gün transferi iki tane iyi kaliteydi. ilaçlarımı aksatmadım. çok yormadım kendimi. olmayınca insan kabullenemiyor. sıkma canını. zamanı degildi demekki. başka nasıl açıklayabilirizki. 5. denemesinde 10. denemesinde tutturanların da bizim görmediğimiz bi sebebi var demekki. ben 2.yi deniyeceğim bu hafta dondurulmuş var. bunda çok dinlenmeyeceğim. çok umursamayacağım.takmayacağım. zaten içimde de karamsarlık var. beklemekten ve duadan başka yapabileceğim birşey yok. sen de içini böyle rahatlat cnm.
en azından ilk denemende mucizen gelmiş bak ne güzel .işte bilemiyoruzki iyi kalite 5.günn tutmuyor bir bakıyorsun 3. gün kalitesiz olan tutuyor. merak etme olacak inşallah vazgeçmediğimz sürece. çevreme bakınca o kadar moralim bozuluyorki ama moralin bozuk olduğu sürece herşey daha kötüye gidiyor. kızın kaç yaşında. ahh şu an seni o kadar şanslı görüyorumki. 2. çocugun da olcak inşallah belki ikiz olur ne dersin :)Bu benim 3.olmus oldu.ilk denemeden bir kızım var ikinci ohss den iptal oldu buda transfer oldu ama tutmadı.benim kızım 5.gün orta kalitelı embiriyo tutar tutmaz yok dış gebelık yok bebek gelısmıyor ların arasında erken de olsa dünyaya geldi.bu da herşey cok iyi gitti herşey planlı olarak dört dörtlük ilerledi hiç sorun yasamadık 28 yumurta 15 embiriyo 5.gün en iyi kalite aama sonuc kocaman bir"0"
ne yaptın canım transferin oldumu, inşallah herşey yolundadır...cepten arayamıyorum eşin yanındadır rahat konuşamazsın diye, dualarım seninle....tedavin hayırlı bol bebişli olsun canım mubrek ayların yüzü hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsın
Kızlar yanıtlarınızı beklıyorum meraktayım bu ıgne neden dıye ???Hanımlar transferden sonra estrofem ve progestan harıcınde başka ılac kullanıyor musunuz ? bana opu sonrası 6. Güne gonapeptyl ıgne verdiler bır tane. Opu sonrası 7. Gun de kanda e2 falan bakılacak. Sızde de var mı ?
bana vermediler iğne felan. gonapeptl opu öncesi 36 saat önce 2 tane yaptım çatlama için o kadar. ben sadece progestan, folbiol alıyorum bir de bant verdi kol,göbek ya da bacaktan yapıştıracağım.Kızlar yanıtlarınızı beklıyorum meraktayım bu ıgne neden dıye ???
kızım 3 yaşinda canım.evet şanslıyım o olmasaydı dayanamazdım kı o olana kadarda cok zor zamanlar geçirdim.şimdi o duyguyu tattiğim için olsa gerek dahada cok istiyorum.kızımda bu kadar istekli değildim be yalan söyliyim.şimdi ben ağlayınca gelip teselli etti beni perşembe günü anne ağlama diye o an bıraktım üzülmeyi çünkü ben şanslıyım o yanında büyümüş beni teselli bile ediyor.benim yıllardır hep duam benim var allah olmayanlara versin.rabbim duydu sesimi belkıe olmayan birine verdi bir evlat.ben böyle düşünüyorum en azından belkıde perşembe günü transferi olan biri bebişini kucagına alıcaken azından ilk denemende mucizen gelmiş bak ne güzel .işte bilemiyoruzki iyi kalite 5.günn tutmuyor bir bakıyorsun 3. gün kalitesiz olan tutuyor. merak etme olacak inşallah vazgeçmediğimz sürece. çevreme bakınca o kadar moralim bozuluyorki ama moralin bozuk olduğu sürece herşey daha kötüye gidiyor. kızın kaç yaşında. ahh şu an seni o kadar şanslı görüyorumki. 2. çocugun da olcak inşallah belki ikiz olur ne dersin :)
Aynen canm biraz yediklerine dikkat et hareket kan dolaşımın hızlansın kızın uyanınca koy arabasına çıkın sahile yürüyüş inan çok iyi geleceksarsmıyor gibi toparlanır para ya.nelere harcanmıyor kı.biraz birikmişim vardı ordan harcıyorum.şubatta kredi çekmiştim o paraya dokunmamak için ama yine gidiyor bir evladım daha olsun hiç önemli değil ben bu ugurda evini arabasını satan insanlarla tanıstım 11 deneme yapmıs.sağlıgımız yerinde olsun allaj ödeme kolaylıgı verir elbette.
Ah ah uyku düzenimiz bi olsa sabah erken kalkıp yürüyebileceğim cok güzel bir sahilimiz varda kızıö 2 de yattı mesela ben ne zaman kalkıp gidip spora vakıt ayırıcam?ama cok istiyorım diyete baslıycam.aaa sende mı aynı dönem baslıycan ne güzel.temmuz ortası gibi de transferim olur yine.bi aksılık cıkmazsa tabii
evet herkes öyle diyorbide doğumum var ondan zor olamaz herhalde.anestezi almak istemiyorum.spore ve diyete baslıycaö kılomda var epeyce fazla.biraz eritiyiö onları evde oturmaktan yaü baüladım
Anladim canim tabi hayirlisi olsun haklisin insallah olumlu sonuclar alirsiniz aliriz hepimizcanım bizde sorun bende değil zaten,eşim sperm testi verdi ve necati beyle görüştük ancak necati bey bizi direk tese ameliyatına yönlendirdi,bizi teseye ikna etme çabası içine girdi,halbuki eşim 2 yıldır iğne ilaçla tedavi görüyor inatla tese olmadık heleki şu an sperm çıkmışken tese asla aklımıza gelmedi.tabi onlar bizim gibi bakmıyor canım ameliyatta sperm çıkarsa çıkar çıkmazsa hadi güle güle demesi kolay onlar için.bize insancıl yaklaşmadı dondurulmuşunuz varmış tüpbebek deneyelim deseydi amenna.eşim dondurulmuş sperm varken niye ameliyat olsunki.onun adını bile anmadı,dosyayı tek tek kontrol etti görmezden geldi.bizi bilmez yerine koydu.asla samimi değildi.teseden alacakları 2 milyar,bizim hayatımızdan daha önemli!
sanırım sizde sorun sende,necati bey kadın doğuma baktığı için senin adına iyi olabilir canım.
keşke bizimde orda olsaydı o niyetle gittik,istanbula tedavi için gidip gelmek hiç kolay değil ama bu yaklaşımlar güven vermiyor.herşeyde var bir hayır.kusura bakma sorduğun için cevap vermek zorunda kaldım.
Yapmaya calısıcam canım cok istiyorum fırsat bu fırsat yapıyım bakalım.perşembeden beri hergün dişardayım hiç evde durmadım duramıyorum çünkü.Aynen canm biraz yediklerine dikkat et hareket kan dolaşımın hızlansın kızın uyanınca koy arabasına çıkın sahile yürüyüş inan çok iyi gelecek
gözünüz Aydın canım o Mutluluğu bilirim :) yalnız bu şekilde oluşacak gebeliklerde erkek olma olasılığı yüksek bir prens seni bekliyor galiba
Öz-ge-mavii ------22---------3. Deneme -------------- tedavideAllahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !
[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç
Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- tedavide
Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana -----------HAMİLE
Tusemim ------------- 23----------- 2.deneme -----------Maslak Acıbadem --- Transfer beklıyor
TuğçeSerdar----------24 --------- 2.deneme -------Medical Park Göztepe ------14 mayıs
Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----08.05.2015 transfer
Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs
Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide
Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide
cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide
kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- tedavide
gamze42------------ 27-----------------1 .deneme---------- belli değil-----
Birgaripyolcu-------26------------------1.deneme-----Kadiköy Şifa -------- Tedavide
Öz-ge-mavii ------22---------4. Deneme -------------- tedavide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?