• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar bu arada ben bugun son kkontrolüme gittim. Biraz düşük modda gittim açıkcası çünkü sabahları bulantılarım çok fazla oluyor. Birde ultrason sırasında altıma yapıcakmış gibi hissetmekten kasım kasım kasılıyorum. Nolur çabuk dedim doktoruma yoksa tutamıycam :KK17: Hiç idrarın yokki ama diyor. Ay nasıl anlatıyım sanki tutamıyorum şarıl şarılmış gibiyim :KK43: Neyseki yumoşlar 19-20 li boyutlara ulaşmış. Yarın çatlatma iğnemi yapıyoruz ve allahın izniyle salı günü opuuuu :):KK68:
hayırlısı olsun canım ben de dr a gittiğimde muayenem gelene kadar belki 10 kere tuvalete zorla yetişiyorum sanırım stres yapıyorum :) yumoşların tedavin herşey gönlünce olsun

Kızlar merhaba. Benimde 2. Denememde dün transferim oldu. 4.gün embriyosu dendi. 8 Hücre imiş.Gergin bekleyiş başladı . benim gibi bekleyenler var mi ? Nedir duygu düşünceniz ?

canım inşallah gönlünce olsun herşey dikkatimi çekti bugün kontrole gitmişsin gittiğin merkez pazar günleri de çalışıyor mu ne güzelmiş hangi merkeze gidiyorsun
Hollandadayım bn cnm .
Burda hep açık özel bi kurum degıl devlet kurumu

Slm kızlar bu gün test yaptırdım sonuç bekledogim gibi negatif. Napalım hayırlısı boyleymus kısmet değilmiş daha imtihanımiz bitmemiş. 2. Denemede de sonuç değişmedi. Bu sebepsiz infertilite ne zor şeymiş.. bunu detaylı araştıran hiçbir doktor yok. Hiç bi sorununuz yok deyip gonderiyorlar. Ama yine de buna şükür. Rabbim dermansiz dert vermesin, dert verip derman aratmasin inşallah.
Amin cnm inş.

Slm kızlar .
Bugun kontrolüm vardı gıttık hersey iyi gayet yolunda rahim Duvarı ve yumurtalar dedı bet sonuç vermek için öğle üzeri arıycagoz dedıler ögle üzeri aradılar yarın tekrar gelin kontrol var dedıler aradan 5 dk geçip geri aramışlar biz rahimde bir kitle birsey gördük acil yarın gelin dedıler .
Insanın dünya başına kac kez yıkılır ki ?

Slm kızlar .
Bugun kontrolüm vardı gıttık hersey iyi gayet yolunda rahim Duvarı ve yumurtalar dedı bet sonuç vermek için öğle üzeri arıycagoz dedıler ögle üzeri aradılar yarın tekrar gelin kontrol var dedıler aradan 5 dk geçip geri aramışlar biz rahimde bir kitle birsey gördük acil yarın gelin dedıler .
Insanın dünya başına kac kez yıkılır ki ?
Canımm bence gördüklerine sevin görmeselerdi transferin yapılsaydı tutmayabilirdi bu çok daha zor Allah yardımcın olsun

Canımm bence gördüklerine sevin görmeselerdi transferin yapılsaydı tutmayabilirdi bu çok daha zor Allah yardımcın olsun
3 defa transfer yapıldı ve bana inan 1 haftanın içinde en az 4 defa ultrason olmuştur bazı günler nasıl görmediler 3 transfer yapılıyo görmüyolar ve bn şuan 4. İçin ilac kullanıyırum nasıl doktorlar nasıl hastane

Allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !

[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç

Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- tedavide

Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana ----------- :nazar:HAMİLE:nazar::anneadayı::KK46:

Tusemim ------------- 23----------- 2.deneme -----------Maslak Acıbadem --- Transfer beklıyor

TuğçeSerdar----------24 --------- 2.deneme -------Medical Park Göztepe ------14 mayıs

Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----08.05.2015 transfer

Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs

Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide

Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide

cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide

kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- tedavide

gamze42------------ 27-----------------1 .deneme---------- belli değil-----

Birgaripyolcu-------26------------------1.deneme-----Kadiköy Şifa -------- Tedavide
leylabulut-------------28------------------1.deneme-----gelecek tüp bebek merkezi--------19 mayıs

Slm kızlar bu gün test yaptırdım sonuç bekledogim gibi negatif. Napalım hayırlısı boyleymus kısmet değilmiş daha imtihanımiz bitmemiş. 2. Denemede de sonuç değişmedi. Bu sebepsiz infertilite ne zor şeymiş.. bunu detaylı araştıran hiçbir doktor yok. Hiç bi sorununuz yok deyip gonderiyorlar. Ama yine de buna şükür. Rabbim dermansiz dert vermesin, dert verip derman aratmasin inşallah.
canım üzülme demiycem üzül ben perşembeden beri evde duramıyorum.ağlamaktan halsiz düştüm artık.ama üzülmek gerekiyor geçicek zor olucak ama bu günlerde biticek dondurulmusun var mu baska?benim bi aksilik cıkmazsa hazıran adetiyle yine baslıycam ama öncesinde hsg çekilicekmiş:-(

3 defa transfer yapıldı ve bana inan 1 haftanın içinde en az 4 defa ultrason olmuştur bazı günler nasıl görmediler 3 transfer yapılıyo görmüyolar ve bn şuan 4. İçin ilac kullanıyırum nasıl doktorlar nasıl hastane
belki yeni ortaya çıkmıştır ama transferden önce farkedilmesi iyi değil mi...neymiş bakalım...

Arkadaslar herkese selam Cumartesi transferim oldu eşin giRmeme izin vermiyo transferden sonra bitti artık dedi sizleri cok merak ettim hep kalınsaydınız ama girersem su durumda sorun yasamak istemedim bu arada Allah'a emanet yasıyorm pek umudum tok çünkü herseyımı kendim yapıyorm eşim transfer olmuş gibi o sürekli yatıyo banada arada bi Allah Razı olsun bakıyo ama ekseriye kendim Yaptım er ihtiyacımı mesela az önce buzdolabından Eğilip sebzelikten domates falan aldım bili olurmu diye çok KORKUYORM birde peynir bidonunu dolaptan aldım mutfak tezgahının üzerine. Kadar o biraz ağırdı rahat 5kg vardı ama eşimin uyanmasını bekleyemicek kadar açtım Şimdide keşke aç öleydimdr almasaydım diyorm inşallah bişi olmaz cok KORKUYORM ben hepinize dua EDİYORM sizde bana edin gerçekten Allah'ın adıyla yasıyorm Bakanı'm yok bi bardak su için ilk gün kaç saat bekledim eşimi uyandırAmadın kendim aldım ben bu sekildeyşm eğer bebeğim tutarsa tutunursa inanın mucize olur !!! Hepinize Allah'a emanet olun

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Benimde 2. Denememde dün transferim oldu. 4.gün embriyosu dendi. 8 Hücre imiş.Gergin bekleyiş başladı . benim gibi bekleyenler var mi ? Nedir duygu düşünceniz ?
Hayırlısı oldun canım ınsallah.
Benım de gecen hafta Perşembe transferım oldu. 26 sı test günüm. Beklıyorum..ılk denemem oldukça umutluyum umarım hayırlısıyla son denemem olur..

Arkadaslar herkese selam Cumartesi transferim oldu eşin giRmeme izin vermiyo transferden sonra bitti artık dedi sizleri cok merak ettim hep kalınsaydınız ama girersem su durumda sorun yasamak istemedim bu arada Allah'a emanet yasıyorm pek umudum tok çünkü herseyımı kendim yapıyorm eşim transfer olmuş gibi o sürekli yatıyo banada arada bi Allah Razı olsun bakıyo ama ekseriye kendim Yaptım er ihtiyacımı mesela az önce buzdolabından Eğilip sebzelikten domates falan aldım bili olurmu diye çok KORKUYORM birde peynir bidonunu dolaptan aldım mutfak tezgahının üzerine. Kadar o biraz ağırdı rahat 5kg vardı ama eşimin uyanmasını bekleyemicek kadar açtım Şimdide keşke aç öleydimdr almasaydım diyorm inşallah bişi olmaz cok KORKUYORM ben hepinize dua EDİYORM sizde bana edin gerçekten Allah'ın adıyla yasıyorm Bakanı'm yok bi bardak su için ilk gün kaç saat bekledim eşimi uyandırAmadın kendim aldım ben bu sekildeyşm eğer bebeğim tutarsa tutunursa inanın mucize olur !!! Hepinize Allah'a emanet olun
Cankm hayırlısı olsun. Dıkkat etmeye çalış tabıkı ancak ılk 1 saatten sonra yatmanın olumlu bır sonucu tespıt edılmemıs. Olacağı varsa olur ınsallah

Ben Bursa Acıbadem de oldum ama doktorum ilk kez bende denedi, yani gittiğin yere bağlı, ben istedim oda tamam dedi. Bulunduğun il İstanbul ise bunu yapan çok yer var diye biliyorum.
Ekstra bir maliyeti var mi canim. Varsa ne kadar acaba ?

canım üzülme demiycem üzül ben perşembeden beri evde duramıyorum.ağlamaktan halsiz düştüm artık.ama üzülmek gerekiyor geçicek zor olucak ama bu günlerde biticek dondurulmusun var mu baska?benim bi aksilik cıkmazsa hazıran adetiyle yine baslıycam ama öncesinde hsg çekilicekmiş:-(
Sağol canım Rabbim sabrimizi versin inşallah. Sen de yıpratmak kendini bu kadar. Ben ilk negatifte hersey bitti dünyam yıkıldı gibi hissettim. Harap ettim kendimi a bunda daha dirayetliyim. Dünyanın sonu olmadığını anlıyor insan sonradan yine güç bulup yine yola devam edeceğiz. Canım benim bu zaten dindurulmuska yapıldı ama kalitesi düşüktü. Şimdi silbastan tekrar basliycaz. Ne zaman olur bilmiyorum ama o iğneler gözümü çok korkutuyor. O kadar hormon yüklemek, kilo almak. Bi de benim psikolojik olarak çok etkileniyor um iğne yapılırken ağrı olmuyor ama yasadiklarim i düşünüyorum ve çok üzülüyorum Ağlıyorum iğne olurken . Rabbim bizkere guc versin İnşallah bu son negatifimiz olur canım .elimizden bişey gelmiyor. İyi kalitedeyse dondurulmuslar dene canm

Slm arkadaşlar ilk olarak hepimizin tedavisi hayırlı olsunve sonunda bebişlerimize hayırlısı ile kavuşalım. Ben de cuma günü 4.tüp denememe başladım. Bundan önceki denememde ikizlere hamile kaldım fakat 2.ayda kromozom anamolisi nedeniyle onları kaybettim. İnanın yatmakla kalkmakla bu işin bir alakası yok o yüzden rahat olun.Ben transferin ertesi günü kalkıp işe gidiyorum. Önemli olan ağır kaldırmamak,çok yorulmamak ve yukarı uzanmamak gerisi Allahın takdiri.

Hayırlısı oldun canım ınsallah.
Benım de gecen hafta Perşembe transferım oldu. 26 sı test günüm. Beklıyorum..ılk denemem oldukça umutluyum umarım hayırlısıyla son denemem olur..
Benim 28 inde test dedi doktor ama o kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum. Kendimde farklı bisey hissetmiyorum yani ilaç ve iğnelerin etkisi var tabi ama transfer sonrası özel bisey olmadı. 2 gün yattım ve çok sıkıldım . işin aldım Perşembeye kadar Evdeyim fakat doktoruma kalırsa normal hayatıma dönebilir misim. İşin adlı bende ne yapacagimi şaşırdım .

benim de cuma günü transferim oldu 2 tane 4. gün embriyosu konuldu benim de.Günler geçmiyor tabiki.inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Back