- 14 Mayıs 2015
- 85
- 176
- 8
- 43
tedavin hayırlı bol bebişli olsun canım mubrek ayların yüzü hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsınMeraba arkadaşlar bugun adetimin 2. Günü gittik doktora ve başladık tüp bebek tedavisine yarın ilaçlarımı kullanmaya başlıycam eşimin sonuçları iyice düşmüş. İçim hiç rahat değil korkuyorum inşallah hayırlısıyla olur. Şuan iğneyi nasıl vurucam yarın onu bile düşünüyorum
Amin canım inşallah hayırlı kandinller bu arada herkeze bol bol dualar edelim bu akşam hem cuma hemde kandil. Inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olur.tedavin hayırlı bol bebişli olsun canım mubrek ayların yüzü hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsın
Ben Bursa Acıbadem de oldum ama doktorum ilk kez bende denedi, yani gittiğin yere bağlı, ben istedim oda tamam dedi. Bulunduğun il İstanbul ise bunu yapan çok yer var diye biliyorum.Canım şu serumu bu aralar çok sık duyar oldum. Hangi merkezde yapıyorlar bunu?
kızlar sayımız gıttıkce artıyo gercekten batman begın yenı bı dunya derya adana ben maşallah bu ay sadece 4 kısıyıs hadı ınsallah hepımız psotıf göruruz derya cnm senın ılkı kacıncı gun emrıyosuydu ve dondurulanlar ın kalıtesı nasıldı bak allahtan yumurtan varmıs dondurulmus cok sukur bın sırada yenibidünya var allahın ıznıyle 2.pozitifi o verıcek
Canım büyük geçmiş olsun.Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ancak vakti saati gelmemiş demekki ben artık ona inanıyorum hiç üzülme canm rabbimden hayırlısını iste..Sarılacak kızın var kucağın dolu psikolojini bozarsan kızın da etkilenir.İlla olacak sonuna kadar dene pes etme embriyon kalmasa bile baştan başla tedaviye..Bazen herzamanki gibi kolay olmayabiliyor vücut her seferinde farklı tepkiler veriyor ilaçlara..İnanmaya devam et pes etme ama ben hemen acele etme vücudun toparlansın biraz derim yinede sen daha iyi bilirsin canmTamam var şükür ama insanlar bize sanki ikinciye gerek yok der gibi bosver olmasın canım kızın var ya.bunu diyenlerde hep 2-3-4 çocugu olanlar önemli değilse sen yapmayaydın o kadar cocuk
gözünüz Aydın canım o Mutluluğu bilirim :) yalnız bu şekilde oluşacak gebeliklerde erkek olma olasılığı yüksek bir prens seni bekliyor galibakızlar bugün eşim istanbula gitmişti eşimin test sonucu çıktı, tam ayrıntılı konuşamasak da bu kez hareketli sperm çıktıbelkide donduralacak yine.bir kez daha anladım ki konyada bu işi bilen bir yer yok,çok şükür bu mübarek günün hürmetine Rabbim duamızı kabul etti.
Ağladım dolu dolu ya.. ama mutluluktan .. o günler geldi aklıma Rabbim sonunu da getirsin. sonra ikinci çocuk için yine böyle buluşuruz..kızlar bugün eşim istanbula gitmişti eşimin test sonucu çıktı, tam ayrıntılı konuşamasak da bu kez hareketli sperm çıktıbelkide donduralacak yine.bir kez daha anladım ki konyada bu işi bilen bir yer yok,çok şükür bu mübarek günün hürmetine Rabbim duamızı kabul etti.
acayıp bozuldu piskolojım .durduk yere ağlıyorum hiç kendimi negatife hazırlamamiştim.yine iki adet girmiş olucak araya bi şımdıkı bide hazırandakı hazıranda adetten sonra baslıycam rahim filmi çekılıcek şimdi ondan korkuyorum.yorgunum ama vücut olarak değil piskolojık olarakCanım büyük geçmiş olsun.Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ancak vakti saati gelmemiş demekki ben artık ona inanıyorum hiç üzülme canm rabbimden hayırlısını iste..Sarılacak kızın var kucağın dolu psikolojini bozarsan kızın da etkilenir.İlla olacak sonuna kadar dene pes etme embriyon kalmasa bile baştan başla tedaviye..Bazen herzamanki gibi kolay olmayabiliyor vücut her seferinde farklı tepkiler veriyor ilaçlara..İnanmaya devam et pes etme ama ben hemen acele etme vücudun toparlansın biraz derim yinede sen daha iyi bilirsin canm
Kızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnnbende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani çizikte atıldı Rahime benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu daha önce ilk transferimde çizikte atılmıştı ama yinede kalınlaşmamıştı demekki perdedenmiş inşallah kalınlaşırda kuzularım tutunurlar teyzeleri
Yok cnm yatmaya gerek yokmuş. Sadece kendını yormayacaksın,normal hayata devam. Kabız olmak yok. Stres yok. Sıgara alkol yok. Ağır fızıksel aktıvıte yok. Kafayı takmak yok :)transferi olanlar sürekli yatıyor musunuz? nelere dikkat ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?