Canım neden erkek olma ihtimali yüksek?
y içeren spermler daha hareketlidir. erkek infertİlitesinde daha hızlı spermler Seçildiği için oran artıyormuş. seçim kısmı doktorumun ifadesiydi. bize % 85 erkek demişti aynen öyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım neden erkek olma ihtimali yüksek?
y içeren spermler daha hareketlidir. erkek infertİlitesinde daha hızlı spermler Seçildiği için oran artıyormuş. seçim kısmı doktorumun ifadesiydi. bize % 85 erkek demişti aynen öyle oldu
Hadi Hayırlısı olsun canım bol bol yumilerin olsun o yumiler sana bol bol bebiş olsunKızlar bu arada ben bugun son kkontrolüme gittim. Biraz düşük modda gittim açıkcası çünkü sabahları bulantılarım çok fazla oluyor. Birde ultrason sırasında altıma yapıcakmış gibi hissetmekten kasım kasım kasılıyorum. Nolur çabuk dedim doktoruma yoksa tutamıycam Hiç idrarın yokki ama diyor. Ay nasıl anlatıyım sanki tutamıyorum şarıl şarılmış gibiyim Neyseki yumoşlar 19-20 li boyutlara ulaşmış. Yarın çatlatma iğnemi yapıyoruz ve allahın izniyle salı günü opuuuu :)
Ya bende oyle olmustum sanirim o aletten kaynaklı bi durum cunku cikip lavaboya gidiyrm bişey yok ama muayenede kasiliyrm agrimda oluyor .hayirli olsun ins sorunsuz gecer opunKızlar bu arada ben bugun son kkontrolüme gittim. Biraz düşük modda gittim açıkcası çünkü sabahları bulantılarım çok fazla oluyor. Birde ultrason sırasında altıma yapıcakmış gibi hissetmekten kasım kasım kasılıyorum. Nolur çabuk dedim doktoruma yoksa tutamıycam Hiç idrarın yokki ama diyor. Ay nasıl anlatıyım sanki tutamıyorum şarıl şarılmış gibiyim Neyseki yumoşlar 19-20 li boyutlara ulaşmış. Yarın çatlatma iğnemi yapıyoruz ve allahın izniyle salı günü opuuuu :)
canım hayırlı uğurlu olsun.. inş.hayırlısıyla transferin gerçekleşir bu arada Allah razı olsun çok güzel yazmışsın...Arkadaşlar son gelişmeleri yazayım. 28 yumurtadan 12 si döllenmişti ya 8 i sağlıklı devam ediyormuş. Anormal embriyolar çıkmış. Embriyolar orta kaliteli dedi. 5. güne ulaşır diye umuyorum dedi. Kısmet tabii. Kuran da bir ayetin meali şöyle "rahimlerde olanı ancak O bilir"
Bir tane canlı sperm ile ya da menapoza girmişken hamile kalan o kadar insan varken ümidimi kesmemeliyim.
Ben sebepler planında defalarca tıbbi tedavi denedim mi? EVET
Şu an bekleme süresinde birşeylere müdahale edebilir miyim? HAYIR
Şu an bir imtihanda mıyım? EVET
İmtihan konularını seçebiliyor muyum? HAYIR
Daha kötü imtihanlar var mı? EVET
İmtihan sonucuna odaklanmak yanlış olur. Biz imtihana hazırlıklı olmak zorundayız. İmtihanı yapana güveniyorsak gelecek sonuca kolaylıkla razı oluruz. Şöyle düşünün imtihandan çalışan herkes 100 alamaz kimi 60 alır kimi 40. Mezuniyete baktığınızda 100 alanın yaşantısı 100 aldığı için 5 yıldızlı olmaz ama bir bakarsınız 60 alan öğrencinin işleri rast gider ve çok iyi bir yaşantısı olabilir. Olayları anlık değerlendirip kendimizi yıpratıyoruz. Neyse anladınız siz onu
Hadi Hayırlısı olsun canım bol bol yumilerin olsun o yumiler sana bol bol bebiş olsun
Ya bende oyle olmustum sanirim o aletten kaynaklı bi durum cunku cikip lavaboya gidiyrm bişey yok ama muayenede kasiliyrm agrimda oluyor .hayirli olsun ins sorunsuz gecer opun
Transferde daha farkli oluyor. 2 kere transfer oldum ben. O icimize sokulan aletten kaynaklandigini dusunuyrm. Transferde bile boyle kotu olmadim.rahat olCanım valla ağrım olmuyor sanırım oluyorsa da o an rezil olcam korkusundan pek hissedemiyor olabilirim
Transferde sıkışık olunuyormuş o zaman nasıl dayanıcam diye kara kara düşünmeye başladım
Transferde daha farkli oluyor. 2 kere transfer oldum ben. O icimize sokulan aletten kaynaklandigini dusunuyrm. Transferde bile boyle kotu olmadim.rahat ol
Canım transferde spekulum denılen o aletı yerlestırıp bır kanulle embrıyoları veriyorlar. Spekulum yerlestırdıkten sonra bırsey anlamıyorsun. Bana su ıcın ama tutamayacak kadar sevıyede olmayın dedıler. Sanırım 1 lt ancak ıctım ve transferdede az ıcmıssınız falan denmedi. Zaten yarım saatte yatıyorsun dolayısıyla cok sıkışık olmamak lazım.Süper o zaman canım içimi rahatlattın. Transferde vajinal muayneden farklı ne var peki?
Canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı dermansız dert olmasın. Ne yapalım maddı mânevı gücümüz olduğu sürece devam edecegız.elımızden gelenı yapalım gerısı Allah'a kalmış. Bu sefer kısmet degılmıs demek , en kısa surede toparlayabılmenı dılıyorum.Slm kızlar bu gün test yaptırdım sonuç bekledogim gibi negatif. Napalım hayırlısı boyleymus kısmet değilmiş daha imtihanımiz bitmemiş. 2. Denemede de sonuç değişmedi. Bu sebepsiz infertilite ne zor şeymiş.. bunu detaylı araştıran hiçbir doktor yok. Hiç bi sorununuz yok deyip gonderiyorlar. Ama yine de buna şükür. Rabbim dermansiz dert vermesin, dert verip derman aratmasin inşallah.
gözünüz Aydın canım o Mutluluğu bilirim :) yalnız bu şekilde oluşacak gebeliklerde erkek olma olasılığı yüksek bir prens seni bekliyor galiba
canım inşallah gönlünce olsun herşey dikkatimi çekti bugün kontrole gitmişsin gittiğin merkez pazar günleri de çalışıyor mu ne güzelmiş hangi merkeze gidiyorsunGünaydın kızlar bugun kontrolüm vardı gittik öglen üzeri arıycaklar transfer gününü söyliycekler buyuk ihtimalle haftaya Cumartesi olucakmış o günde eşim çalışıyo offff