• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

gözün aydın ve allah kavustursun canım inşallah pozitifi görucez 2.de 2 olucaz benımlede 3.3 :KK70: saka gıbı olumukıı aynı klınıktekı herkesın pozıtıfı :):KK17: senden degıl cnm kendımden korkuyorm ah keske olsa 4muz hamile kalabılsek

ah canm benm ah allah sabrını versın canm okdar kötu bır durumkı ben üzülme demicem üzülmemek eldemi ya kim ne derse desın uzuluceksın canm benm sadece şükret çünkü dondurulmusun var bak ben uzulme demedım sukret dedım üzül ama şükret en azından gıdıp tekrar deneyecegın dondurulmuslarn var maşallah canm belkı sen bı yerde hata yapmadın belkı transfer anında kı ufacık bır hata bılemeyıskı ufacık sey belkı trasfer anında hasar alıyo yanı kendını suclama lutfen sen elınden gelenı yaptın gerısı allahıma kalmıstı ben ınanıyorm bu tedavın olucak belkıdwe bu daha hayırlı olucak ve mınık melege kardes gelıcek onun yanalarından op yerıme :nazar:
Amin canım inşallah olur şu mübarek günün yüzü suyu hurmetine. Seninde transferin olacak allah in izni ile bizim gibi gün sayacaksin .

Kız sorma, dün ben o gidiş akşam geldim eve, 2 embriyo transferim oldu, kaliteleri iyi ve orta seviyelerinde:nazar: bahsettiğim serum takıldı 4 saat sürdü, onu bekledim, derken geç vakitte eve geldim.
Seninde inşallah herşey güzel geçer canım, iyidir embriyolar sen sıkıntıya girme, onlar az çok biliyorlar yoksa 5. güne kadar bekletmezlerdi, anlıyorlar gidişhattan merak etme:anneadayı:

Canım şu serumu bu aralar çok sık duyar oldum. Hangi merkezde yapıyorlar bunu?

cnm ben 3 kere yaptım normaldi bidaha yapmadım hafta inşallah keseyi görmeye gidicem. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ve bekleyen arkadaşlarımıza da hayırlı müjdeli haberler :)

canım kendini bırakma bak demek ki embriyoda bir problem vardı sağlıksızdı belki de. her şer bildğimizde bir hayır vardır. inşallah sonraki denemende bebişin sağlıkla sıhhatle sana tutunur :KK66:
canm kese daha görünmez diye biliyorum .haftada görünüyo ama bakalım umarım görürsün :)

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı. 28 tane:cool: Hemen sevinmeyin. Sonuç önemli benim için diyorum en başından beri. Bugün aradılar. 12 yumurta embriyo olmuş ve gelişiyormuş. Anormal yumurtalar ve embriyolar çıktı. Bir aksilik olmazsa 5. güne gidecek. Bu arada rahmim su toplamış. :KK17: Zaten bu ay transfer olmayacaktı ama bu da transfer erteleme sebebi. Ayrıca polip de vardı. Durumumu anlatıyorum ki halinize şükredin. Sonuç sıfır olabilir. 7. deneme. Anormal döllenme oluyorsa bunun bir çözümü olamaz zaten. Çok çok dua edin bana aklınıza geldikçe. 5. güne giden embriyolar da pgd (genetik) e gidecek. Daha önceki denemelerimde hiç normal çıkmamıştı. Durum bu. Takdir Rabbimin. :KK12:

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı. 28 tane:cool: Hemen sevinmeyin. Sonuç önemli benim için diyorum en başından beri. Bugün aradılar. 12 yumurta embriyo olmuş ve gelişiyormuş. Anormal yumurtalar ve embriyolar çıktı. Bir aksilik olmazsa 5. güne gidecek. Bu arada rahmim su toplamış. :KK17: Zaten bu ay transfer olmayacaktı ama bu da transfer erteleme sebebi. Ayrıca polip de vardı. Durumumu anlatıyorum ki halinize şükredin. Sonuç sıfır olabilir. 7. deneme. Anormal döllenme oluyorsa bunun bir çözümü olamaz zaten. Çok çok dua edin bana aklınıza geldikçe. 5. güne giden embriyolar da pgd (genetik) e gidecek. Daha önceki denemelerimde hiç normal çıkmamıştı. Durum bu. Takdir Rabbimin. :KK12:
canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine embriyoların sağlıkla gelişir ve bebişlerin ilk transferinde sana tutunur :)

kaçıncı haftada cnm
canım ortaalama kan değeri 5000 de karından görülür vajinal bence baktırma bile tehlikeli buluyorm ben avrupada ve bırcok yabancı ulkede hep vajinal bakılırmıs karından bakma bıle yokmus ama bana vajınal bakılma bebege zarar verır gıbı gelıyor sen yıne vajınal batırmak ıstersen en az bı 6.hafta bıtsın 7.haftaya gır derım yıned sen bılirsin ben vajınal baktırmazdım bebegıme zararı olur dıye

canım suan maşallah herşey harika :nazar: 12 yumurtan emrıyo olmus ve aksılık cıkmazsa 5.güne gideceğini öğrenmişsin bence tadını cıkar germe kendını ben sahsen öyleydım ama son 2 ye kalınca bıraz ıcım burktu ama ondan bıle emın degılım yarın bellı olacak inşallah tedavın sorunsuz bır sekıle tamamlanır bbeklerıne kavusursun

kızlar asıl ben rıske gırdım yarın gıttıgıme ya hıc emrıyo kalmadıysa düşünün ne hale gelıcem ALLAH ETMESIN! şimdiden korku sardı ınsallah öyle bırsey olmyacak ama olabılırde olursa ne hale gelırım dusunemıyorm bıle :KK61:tek tesellim bu gece miraç gecesi olması ve allahıma yalvarma ısteme şansımın olması gercı her gun ıstıyorm yalvarıyorm ama camıde cemaatla edılen dua daha kolay kabul olunur benm oyle oluyo ben aksam camıye gıdıyorm allah ızın verırse sızlerede tavsıye ederm cemaatla edılen dualar daha cabuk kabul olunuyor hepinize dua edıcem sizlerde bana edin inşallah

cnm ben 3 kere yaptım normaldi bidaha yapmadım hafta inşallah keseyi görmeye gidicem. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ve bekleyen arkadaşlarımıza da hayırlı müjdeli haberler :)

canım kendini bırakma bak demek ki embriyoda bir problem vardı sağlıksızdı belki de. her şer bildğimizde bir hayır vardır. inşallah sonraki denemende bebişin sağlıkla sıhhatle sana tutunur :KK66:
İnşallah hazıran sonu temmuz bası transfer olucak bir aksılık cıkmazsa.
gözün aydın ve allah kavustursun canım inşallah pozitifi görucez 2.de 2 olucaz benımlede 3.3 :KK70: saka gıbı olumukıı aynı klınıktekı herkesın pozıtıfı :):KK17: senden degıl cnm kendımden korkuyorm ah keske olsa 4muz hamile kalabılsek

ah canm benm ah allah sabrını versın canm okdar kötu bır durumkı ben üzülme demicem üzülmemek eldemi ya kim ne derse desın uzuluceksın canm benm sadece şükret çünkü dondurulmusun var bak ben uzulme demedım sukret dedım üzül ama şükret en azından gıdıp tekrar deneyecegın dondurulmuslarn var maşallah canm belkı sen bı yerde hata yapmadın belkı transfer anında kı ufacık bır hata bılemeyıskı ufacık sey belkı trasfer anında hasar alıyo yanı kendını suclama lutfen sen elınden gelenı yaptın gerısı allahıma kalmıstı ben ınanıyorm bu tedavın olucak belkıdwe bu daha hayırlı olucak ve mınık melege kardes gelıcek onun yanalarından op yerıme :nazar:
şükrediyorum ama o kalbimin sıkısması geçmedi cok taze belkı ondan daha 2 gün oldu.bol bol kızımla vakit geçiriyorum unutmak istiyorum aklı dan cık ıyor ama yine geliyor baslıyorum tekrar ağlamaya:-(

[QU.bize insancıl
Merhaba bahceci fulya güvenç karlıkaya doktorum. Ilgili ve donanımlı bir dr. Tedavim devam ediyor
daha önce umut bahçecideydim iki denemem orda oldu.son gittiğimde sadece maddiyata döktüklerini gördüm. kendileri kasap ben kurban oldum. ta
Kızlar ben bugun dahada kötü hissediyorum kabullenemiyorum bi türlü.ilk defa böyle ağir gelsi o testin aonucu süreklı bakıyorum nerde yanlıs yaptik 5.gün olabilecek en iyi kalitede embiriyo.ilaçlarımı akşatmadım bende bı sorun yok tutunmayı engelliycem.offf evde duramıyorum.dün dişarı cıktım bı komsu hamilemisin dedi kadını tersledim bi dövmediğim kaldı.
şans, kısmet artık adını ne koyarsan o canım. bu döngüyü iyi biliyorum. ilk gün üzüntü ile amaaan dünyanın sonu değil ya tripleri, bir kaç gün sonra öfke, sonrası kırgınlık sonrası unutma, sonrası tekrar deneme :) biz ikinci bebişlerimiz için başaracağız umutsuzluk yok. bi tane var şükret diyenlerin karşısına ikinci çocuk ile çıkacağız ;)

[QU.bize insancıl

daha önce umut bahçecideydim iki denemem orda oldu.son gittiğimde sadece maddiyata döktüklerini gördüm. kendileri kasap ben kurban oldum. ta

şans, kısmet artık adını ne koyarsan o canım. bu döngüyü iyi biliyorum. ilk gün üzüntü ile amaaan dünyanın sonu değil ya tripleri, bir kaç gün sonra öfke, sonrası kırgınlık sonrası unutma, sonrası tekrar deneme :) biz ikinci bebişlerimiz için başaracağız umutsuzluk yok. bi tane var şükret diyenlerin karşısına ikinci çocuk ile çıkacağız :KK66:
Tamam var şükür ama insanlar bize sanki ikinciye gerek yok der gibi bosver olmasın canım kızın var ya.bunu diyenlerde hep 2-3-4 çocugu olanlar önemli değilse sen yapmayaydın o kadar cocuk

kızlar asıl ben rıske gırdım yarın gıttıgıme ya hıc emrıyo kalmadıysa düşünün ne hale gelıcem ALLAH ETMESIN! şimdiden korku sardı ınsallah öyle bırsey olmyacak ama olabılırde olursa ne hale gelırım dusunemıyorm bıle :KK61:tek tesellim bu gece miraç gecesi olması ve allahıma yalvarma ısteme şansımın olması gercı her gun ıstıyorm yalvarıyorm ama camıde cemaatla edılen dua daha kolay kabul olunur benm oyle oluyo ben aksam camıye gıdıyorm allah ızın verırse sızlerede tavsıye ederm cemaatla edılen dualar daha cabuk kabul olunuyor hepinize dua edıcem sizlerde bana edin inşallah
o annesini bekleyecek merak etme ;) tüm kalbimle sana dua edeceğim ...

Tamam var şükür ama insanlar bize sanki ikinciye gerek yok der gibi bosver olmasın canım kızın var ya.bunu diyenlerde hep 2-3-4 çocugu olanlar önemli değilse sen yapmayaydın o kadar cocuk
o diyenleri fena halde pataklamak istiyorum yetinmeyi bilmeyen şımarık olarak görüyorlar bizleri. yarım insanız ya (!) buna şükür diyip kenara çekileceğiz.

Meraba arkadaşlar bugun adetimin 2. Günü gittik doktora ve başladık tüp bebek tedavisine yarın ilaçlarımı kullanmaya başlıycam eşimin sonuçları iyice düşmüş. İçim hiç rahat değil korkuyorum inşallah hayırlısıyla olur. Şuan iğneyi nasıl vurucam yarın onu bile düşünüyorum
benim eşim vurmuştu iğneyi canım öyle çok rahat oluyor ben kendime vuramazdım herhalde...

Meraba arkadaşlar bugun adetimin 2. Günü gittik doktora ve başladık tüp bebek tedavisine yarın ilaçlarımı kullanmaya başlıycam eşimin sonuçları iyice düşmüş. İçim hiç rahat değil korkuyorum inşallah hayırlısıyla olur. Şuan iğneyi nasıl vurucam yarın onu bile düşünüyorum
nerede başladınız tedaviye ???

Canım benim eşim şehir dışında malesef işinden dolayı. Clinarta başladık canım tedaviye bugun orda beklerken konuşuyorlardı tedavi yaptıranlar ilk seferde tutan yok gibi laflar çok oldu çok moralim bozuldu
Nerede bu merkez duymadı daha önce ??? yaa ozmn kasma kendini rahat ol yada birinden yardım al ... Allah ibilr ilk sefer mi daha fazla seferde mi tutacağını hiç bunlara takılma bence ... Bak yeni bi umut senin için kimsenin lafına takılma olmazsada çok üzülme Allah büyük çünkü benim ilkinde olmadı ve çok üzülmüştüm ama dünyanın sonu değil ... Ve dua et bol şans ......

Nerede bu merkez duymadı daha önce ??? yaa ozmn kasma kendini rahat ol yada birinden yardım al ... Allah ibilr ilk sefer mi daha fazla seferde mi tutacağını hiç bunlara takılma bence ... Bak yeni bi umut senin için kimsenin lafına takılma olmazsada çok üzülme Allah büyük çünkü benim ilkinde olmadı ve çok üzülmüştüm ama dünyanın sonu değil ... Ve dua et bol şans ......
Teşekkür ederim canım amin inşallah hayırlısı olur korkularım var

o annesini bekleyecek merak etme :KK66: tüm kalbimle sana dua edeceğim ...
allah razı olsun canm benmde ıcım huzur dolu maşallah cok pozitifim umarım hayal kırıklıgı yasamam belkı yarın yazamam sabah 10 .30 da eğer ALLAHIM ızın verırse transferm olucak

Back