• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Meraba arkadaşlar bugun adetimin 2. Günü gittik doktora ve başladık tüp bebek tedavisine yarın ilaçlarımı kullanmaya başlıycam eşimin sonuçları iyice düşmüş. İçim hiç rahat değil korkuyorum inşallah hayırlısıyla olur. Şuan iğneyi nasıl vurucam yarın onu bile düşünüyorum
tedavin hayırlı bol bebişli olsun canım mubrek ayların yüzü hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsın

arkadaşlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun bu mübarek günlerde inşallah yavrularımıza kavuşuruz. ben inanıyorum biz bunu fazlasıyla hakettik. şu geçirdiğimiz her gün sabır makamına bir adım daha da yaklaşıyoruz. inanın dualarımda kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde aynı şekilde istiyorum. o kadar içten hissedebiliyorumkı yaşadıklarınızı. eminim burdaki arkadaşlarımızın hepsi bu hissiyat içinde daha öncede söylemiştim dondurulmuşlarla 2.kez denemem olacak.yaşım 28. yalan yok ilkinde umutlanmıştım ama bu kez daha kabullenmiş daha bir kaderci yaklaşıyorum. hepimiz elimizden gelenin fazlasnı yapıyoruz dualarımızı ediyoruz bize düşen artık Rabbimin "ol" emrini beklemek. bu gecede kalplerimiz gönüllerimiz birbirimiz için dualarda buluşur inşallah.

Canım şu serumu bu aralar çok sık duyar oldum. Hangi merkezde yapıyorlar bunu?
Ben Bursa Acıbadem de oldum ama doktorum ilk kez bende denedi, yani gittiğin yere bağlı, ben istedim oda tamam dedi. Bulunduğun il İstanbul ise bunu yapan çok yer var diye biliyorum.

kızlar sayımız gıttıkce artıyo gercekten batman begın yenı bı dunya derya adana ben maşallah bu ay sadece 4 kısıyıs hadı ınsallah hepımız psotıf göruruz derya cnm senın ılkı kacıncı gun emrıyosuydu ve dondurulanlar ın kalıtesı nasıldı bak allahtan yumurtan varmıs dondurulmus cok sukur bın sırada yenibidünya var allahın ıznıyle 2.pozitifi o verıcek

cnm 5.gün 2 tane kondu. herşey çok iyiydi. ama nasipte yokmuş diyorum. ilki olmadıysa 2. olur mu ki diye sormaktan kendimi alamıyorum. çok garip hisler içindeyim valla. bir an önce imtihanımız son bulur inşallah. haftaya transferim var. bu kez yatmayı falan düşünmyüorum. verecekse Rabbim herşekilde veriyor. tabiki dikkat ve tedbir bizden takdir Allahtan. çok umutlu değilim eşim de umutlu değilsen yaptırmayalım diyor. ama bu kezde içim rahat etmiyor. senin nasıl gidiyor cnm?

Tamam var şükür ama insanlar bize sanki ikinciye gerek yok der gibi bosver olmasın canım kızın var ya.bunu diyenlerde hep 2-3-4 çocugu olanlar önemli değilse sen yapmayaydın o kadar cocuk
Canım büyük geçmiş olsun.Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ancak vakti saati gelmemiş demekki ben artık ona inanıyorum hiç üzülme canm rabbimden hayırlısını iste..Sarılacak kızın var kucağın dolu psikolojini bozarsan kızın da etkilenir.İlla olacak sonuna kadar dene pes etme embriyon kalmasa bile baştan başla tedaviye..Bazen herzamanki gibi kolay olmayabiliyor vücut her seferinde farklı tepkiler veriyor ilaçlara..İnanmaya devam et pes etme ama ben hemen acele etme vücudun toparlansın biraz derim yinede sen daha iyi bilirsin canm

Kizlarrrrr hepinizin kandilii mübarek dualari kabul olsun.Rabbim tum isteyenleri saglikli, hayırlı evlatlara kavustursun.:KK46:

kızlar bugün eşim istanbula gitmişti eşimin test sonucu çıktı, tam ayrıntılı konuşamasak da bu kez hareketli sperm çıktı :KK71: belkide donduralacak yine.bir kez daha anladım ki konyada bu işi bilen bir yer yok,çok şükür bu mübarek günün hürmetine Rabbim duamızı kabul etti.

kızlar bugün eşim istanbula gitmişti eşimin test sonucu çıktı, tam ayrıntılı konuşamasak da bu kez hareketli sperm çıktı :KK71: belkide donduralacak yine.bir kez daha anladım ki konyada bu işi bilen bir yer yok,çok şükür bu mübarek günün hürmetine Rabbim duamızı kabul etti.
gözünüz Aydın canım o Mutluluğu bilirim :) yalnız bu şekilde oluşacak gebeliklerde erkek olma olasılığı yüksek bir prens seni bekliyor galiba

Ağladım dolu dolu ya.. ama mutluluktan .. o günler geldi aklıma Rabbim sonunu da getirsin. sonra ikinci çocuk için yine böyle buluşuruz..

Canım büyük geçmiş olsun.Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ancak vakti saati gelmemiş demekki ben artık ona inanıyorum hiç üzülme canm rabbimden hayırlısını iste..Sarılacak kızın var kucağın dolu psikolojini bozarsan kızın da etkilenir.İlla olacak sonuna kadar dene pes etme embriyon kalmasa bile baştan başla tedaviye..Bazen herzamanki gibi kolay olmayabiliyor vücut her seferinde farklı tepkiler veriyor ilaçlara..İnanmaya devam et pes etme ama ben hemen acele etme vücudun toparlansın biraz derim yinede sen daha iyi bilirsin canm
acayıp bozuldu piskolojım .durduk yere ağlıyorum hiç kendimi negatife hazırlamamiştim.yine iki adet girmiş olucak araya bi şımdıkı bide hazırandakı hazıranda adetten sonra baslıycam rahim filmi çekılıcek şimdi ondan korkuyorum.yorgunum ama vücut olarak değil piskolojık olarak

merhaba kızlar bugün transferim oldu.sabah gittim kaliteli 2 embriyom vardı diğerleri kalitesi iyi değilmiş dondurmaycağız dediler. 2 tanesini transfer ettiler.Hepimizin hakkında hayırlısı..

Kızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnn ;) bende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu

Kızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnn :KK66: bende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani çizikte atıldı Rahime benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu daha önce ilk transferimde çizikte atılmıştı ama yinede kalınlaşmamıştı demekki perdedenmiş inşallah kalınlaşırda kuzularım tutunurlar teyzeleri ;)

Hanımlar transferden sonra estrofem ve progestan harıcınde başka ılac kullanıyor musunuz ? bana opu sonrası 6. Güne gonapeptyl ıgne verdiler bır tane. Opu sonrası 7. Gun de kanda e2 falan bakılacak. Sızde de var mı ?

transferi olanlar sürekli yatıyor musunuz? nelere dikkat ediyorsunuz?
Yok cnm yatmaya gerek yokmuş. Sadece kendını yormayacaksın,normal hayata devam. Kabız olmak yok. Stres yok. Sıgara alkol yok. Ağır fızıksel aktıvıte yok. Kafayı takmak yok :)

Back