• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

aminn canım binlerce amin inşallh maşallah bende aynı dedim kimin kızıysa bu allahım nazardan korusun birde resimde tesadüf yalan dunya diyordu hemen yakaladım :21:hepimize canm isteyen herkese mevlam nasip etsin emeğimizi yemez allahım inşalah zamanı geldi içim cok pozitif inan şimdi kayınvalidemi arayıp meryem suresini okutucam tedavimi bilmiyor ama hergun arayıp dua ıstıyorm ya benı hamıl sanıyor dün kızım agır kaldırma dıyor ayan oldu sanırım inşallah maşallah :nazar: olucak evrene pozitif enerji gönderiyorm :anneadayı:
Evettttt işte bu yaa :KK36: pozitif olucak canım bende inanıyorum Allah'ın izniyle inşallah :anneadayı: böyle gezeceksin inşallah hepimiz gezicez :KK66:

tusemim tusemim bacım bı nevı transferden sonra hamıle sayılıyoruz norma olsaydı 6.gün emrıyosu hamıle olmayacakmıydık sanki :KK53: şimdiden aş eriyorm sanıım :kk77: gecen haftadan bu yana çilek yiyorm evrene enrjı gönderiyorm :KK68:

Evettttt işte bu yaa :KK36: pozitif olucak canım bende inanıyorum Allah'ın izniyle inşallah :anneadayı: böyle gezeceksin inşallah hepimiz gezicez :KK66:
tusemim tusemim bacım bı nevı transferden sonra hamıle sayılıyoruz norma olsaydı 6.gün emrıyosu hamıle olmayacakmıydık sanki :KK53: şimdiden aş eriyorm sanıım :kk77: gecen haftadan bu yana çilek yiyorm evrene enrjı gönderiyorm:KK30::21::21::anneadayı:

Kızlar bugun gonalf de 9. günüm bir mide bulantısı ki sormayın sürekli boğazımda sanki :( doktorum bi mide bulantısı için ilaç vermişti ama oda ilaç depolarında bulunmuyormuş. Birde açıkcası dayanabildiğim kadar dayanmayı arzu ediyorum ama daha 4 günüm var dahası yarın kayınvalidemin doğumgünü ve bize gelecekler. kimsenin haberi yok tedaviden zaten başım dönüyo desem ödleri kopuyo hamilemisin diye :D beni böyle halsiz ve bulantılı görünce panikten sağa sola koşuşturabilirler :-)

aminn canım binlerce amin inşallh maşallah bende aynı dedim kimin kızıysa bu allahım nazardan korusun birde resimde tesadüf yalan dunya diyordu hemen yakaladım :21:hepimize canm isteyen herkese mevlam nasip etsin emeğimizi yemez allahım inşalah zamanı geldi içim cok pozitif inan şimdi kayınvalidemi arayıp meryem suresini okutucam tedavimi bilmiyor ama hergun arayıp dua ıstıyorm ya benı hamıl sanıyor dün kızım agır kaldırma dıyor ayan oldu sanırım inşallah maşallah :nazar: olucak evrene pozitif enerji gönderiyorm :anneadayı:
Pozitif enerji komiksiniz hem bu tarz şeylere inanıp hemde dua okumak

Kızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
tam rakamlar olmayabilir sanırım 12 den iki tane kalmıştı 2 güne :) 2. gün gel koyalım dediler yok demiştim. 3. gün koymuştum. tek bir tane koydular ondan da oğlum oldu :) şans bu. bence laboratuvarda kalacağına karnında kalsın

tam rakamlar olmayabilir sanırım 12 den iki tane kalmıştı 2 güne :) 2. gün gel koyalım dediler yok demiştim. 3. gün koymuştum. tek bir tane koydular ondan da oğlum oldu :) şans bu. bence laboratuvarda kalacağına karnında kalsın
Haklısın aslında Canm ama doktorum cok iyi gider diyince beklemek istedim artık karnımda beklemesi için cok gec :) Allah evladınızı size bağışlasın inşallah .

Aynı benim gibi kızımdada kalıtelı 1 tane idi bi tanede kalıtesizlerden koydular sadece denediler ve kızım tuttu

Hatunlar Allah izin verirde transfere emriyom kalırsa eğer sizce anestezi limi anestezisizmi Olmalı transfer ? Ona göre YARIN haber vermem gerekiyor kliniğe ben o spekül MÜ adını bilmediğim o alet takılırken geriliyorum ayrıca kanama oluyor aşılamadada rahim filmindede aynısı oldu damara denk geldi hep kanama oldu transferde anesteziye gerek yok dediler ama rahim Kasılırsada transfer için tehlike olabilir kafam Karışık sizce anestezi almalımıyım eğer Allah'ın izniyle transfere gelebilirsem

Haklısın aslında Canm ama doktorum cok iyi gider diyince beklemek istedim artık karnımda beklemesi için cok gec :) Allah evladınızı size bağışlasın inşallah .
âmin sizin de olacaklarınızı... benim sadece bir tanesi birinci kalite idi. aradan geçen zamanda sanırım blast standart bir uygulama olmuş. iki günde bile transfer yapılıyordu 5 yıl önce...

Hatunlar Allah izin verirde transfere emriyom kalırsa eğer sizce anestezi limi anestezisizmi Olmalı transfer ? Ona göre YARIN haber vermem gerekiyor kliniğe ben o spekül MÜ adını bilmediğim o alet takılırken geriliyorum ayrıca kanama oluyor aşılamadada rahim filmindede aynısı oldu damara denk geldi hep kanama oldu transferde anesteziye gerek yok dediler ama rahim Kasılırsada transfer için tehlike olabilir kafam Karışık sizce anestezi almalımıyım eğer Allah'ın izniyle transfere gelebilirsem
bizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorum :(

bizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorum :KK43:
Canm ben ağrıyı dert etmıyorm inan rahim filmi olsun aşılama olsun bunlara göre transfer cok daha basitmiş yani anesteziyi sadece gerilmemek için istiyorm kendimi cok kasıyorum CÜNKü birde Ogün Progestan ipne vurucaklar inşallah düşük yaparken vurulmuştu cok acıydı hem anestezi alırm iğnede öyle yaparlar bilemedim Canm ya ben kanamasından KORKUYORM ama o güne geleyimde ağrıyada herseye razıyım o da ayrı bi KONu

bence h gerek yok ama kendin bilirsin rahat olursan rahat geçer.

bizim Zamanımızda Fransa'dan İngiltere'den arkadaşlar vardı. OPU da dahi anestezi yokmuş... bir yerde okumuştum anestezi şansı düşürüyormuş. ama ben de çok geriliyorum. o nedenle problemsiz nazik bir doktor arıyorum :KK43:
ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orda baslıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylül:-)

ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orda baslıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylül:-)
bayan doktor istemiyorum. çok kaba oluyorlar çok can yakıyorlar. hele bir de çocuklularsa kaygını stresini anlamıyorlar. saçma sözler ile stresimi iki katına çıkarıyorlar. kesinlikle tercih etmiyorum. önerin için çok teşekkür ederim. erkek doktor önerilerinizi bekliyorum...

bayan doktor istemiyorum. çok kaba oluyorlar çok can yakıyorlar. hele bir de çocuklularsa kaygını stresini anlamıyorlar. saçma sözler ile stresimi iki katına çıkarıyorlar. kesinlikle tercih etmiyorum. önerin için çok teşekkür ederim. erkek doktor önerilerinizi bekliyorum...
Merhaba bahceci fulya güvenç karlıkaya doktorum. Ilgili ve donanımlı bir dr. Tedavim devam ediyor

ben burdan bi arkadasa daha kendi doktorumu önerdim o memnun kaldı orsorun slıycak istanbul medikal park göztepe dr nur dokuzeylül:-)
Evet o benim:)))) bende suanda hastanedeyim eksik tahlillerimi tamamliyoru
Buarada sizden istemislermiydi
Anti tpo
Anti tg
Dhea-so4
Bunlari istedi ektra..hamilelikte sknti cikartir boyle bi sorun varsa bastan bakalim bi dedi
Buarada okdr kibar ve samimi bi kadinki benim kafamda binbir soru varken hepsini uzun uzun acikladi memorialda dahil olmak uzere hicbiryer bukdr ayrintili incelemedi hatta insallah yoktu ama ust taraflarda miyom gibi birsy goruyorun ultrasonda gotuntuden de kaynakli olabilir adetinin 2gunu idrara sksik gel karindan ayrintili bidaha bakalim dedi.. ben memorialda aylin hanima gitmistim hizlica ultrasonda bakti tamam o da bukdr olmasada ayrintili bi kontroldu ama insan kafasinda birsuru soruyla gidiyo benimle ayakta kobustu hadi bitti mi diger hastaya gecicem der gibi.. bende hicbirsey soramamistim keske memorialda calismaya dvm etseymis cunku doktor olarak nur hanim hastane olark memorial aklimda hep;)

Back