- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
İyi canım bende polıkıstıkum sanırım o yüzden veriyor ona cok güvendiğim için yapyıklarını hiç sorgulamam.kızımın hayatını ona borcluyum.erken doğucagını haftasına kadar aylar once aöyledi ve önlem aldı allah binkere razı olsun.banada söyler gidinceAslnda fiyat k
ism
Fiyat kismi havada kaldi esimin sirketi anlasmali o hastaneyle indirim nekdr oluyo onu ogrenemeye odaklandik fiyat hic konusmadik suanlik okdr detayli muayene etti uzun uzun konustu ama gorusme saydi ucret almadilar adetin 2.gunu gel dedi karar verirseniz o ilaci da benim pilikistik yapim varmis duzenli yumurtlayan ama polikistik yapi buyuzdn o hapi kullanckmisim daha kaliteli yumurta ve ohss riskini azaltmak icin ama ohss icin cok ideal hi adaysin dedi zayifim.ben zayif genc ve yumurta rezervim cok fazla sende dondurup 2. Adet doneminde transfer olabilir hicbsy kesin degil ama riskin yuksek dedi birde daha once hic ilacli tedavim olmadigi icin daha dikkstli olmaliyiz dedi bakalim.. miyoma benzer bisy gordu emin olmamakla beraber o kafama takildi biraz ama bakalim.. birde slmini soyledim:) insallah ondan da guzel haber aliriz yakinda dedi ismini dosyama yazdi arkdas tavsiyesi diue))