Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil yani benmiÇok gzlll ikiz annesi var aramızda :))
ben ikiz demedimki amaIkizde Değerler daha yüksek oluyor.benim ikizde 10. Gün 161 di mesela
medicana omer faruk vanlioglunda yaptimharika haber:)) tebrikler canım rabbim kat kat artırsın inşallah.
nerede yaptırdın tedavini canım tecrübelirin aktarma vakt geldi sanırım)
Bn ikiz anladım sanki :)nasil yani benmi
yok cnm daha belli deil cumartesi belli olir amaBn ikiz anladım sanki :)
5. gün embriyosu tutma ihtimali en yüksek olan değil miBenm 5.gun embriyosu 3 tane dondurulmuşum var tutma ihtimali nedr yasmin ilacı kullanıp regl gordm ve düşük yapmıştm gecen ay
Yok cnm sen dedin diye yazmadım.özge mavinin gönderisine cevap olarak yazdımben ikiz demedimki ama
İnşllh çozunurken problem olmaz birde yasmin ilacı kullandm ya rahim embriyo tutmasında problem olurmu ki5. gün embriyosu tutma ihtimali en yüksek olan değil mi
sonuçta 5 gün yaşamış savaşmış ve bölünmüş. şansın bol olsun
Anladim sagol canim. O zaman benimki de oyle.5.gün embriyosu demek canım. yani 3. ve 4. günlere nazaran tutma ihtimali daha yüksek olan emriyo demek.
Peki neden o zaman 3. Gun embiriyosu koyarlarki ??5.gün embriyosu demek canım. yani 3. ve 4. günlere nazaran tutma ihtimali daha yüksek olan emriyo demek.
Yinemi ayni yerde olcaksin tedavini ?Benim dondurulmuşla yapıldı. Kaan bey taze transfer kesinlikle yapmıyor zaten. 14 martta yapıldı. 26 martta kimyasalla sona erdi. Opudan sonra yapılan yumurta baskılayıcı iğne beni geçici menopoza sokmuş o yüzden adet göremiyorum, düzenleyici kullanıyorum. İnşallah normale düzene döndüğümde tekrar denemeyi düşünüyorum. Bir tanıdığımız denizli erka hastanesine gitti şimdi ikizlere hamile.
Bilmiyorum canım kararsızım. Belki Denizliyi de düşünebilirimYinemi ayni yerde olcaksin tedavini ?
yaa ne güzel demek ikizlere hamile...darısı basimiza inşallah .
neden karasızsın ? aydından burayamı gelip gitmeyi düşünebilirsin ?Bilmiyorum canım kararsızım. Belki Denizliyi de düşünebilirim
Çok ama çok Sağol Canım Başkasına edilen duaların misliyle seni bulurmuş Allah Razı olsun misliyle seni bulsun duaların 8.gün 134 10.gün 325 Canm çok şükür bin şükür benim korkum daha önceki düşüklerim ama daha önce hiç kendimi bukadar kollamadım hep sigara içtim kahve cay içtim yani tek tesellim bu düşük riski için bir ilaçta başlamadılar kan pıhtılaşması cıkmadı SANIRM Benm düşükler hep cay kahve sıgaradan oldu bu Benm tahmınım suan bunların hiç biri yok Allah'ım nasip ederse tamamına erdirir sağlıkla kucağıma verir insallah Rabbim isteyen herkese dua etsin burdan tanıdığım tanımadığım herkese aklıma geldikçe dua EDİYORM Allah'ım hepimize yaşatsın bu duyguyu Allah'ım çok büyük ben bukadar panik atakla başardıysam Allah'ım verdiyse kimse ümidini kaybetmesin
Canimm allah tamamina erdirsin insallah.. gozunuz aydin )Arkadaşlar günaydın herkese. Dün söylediğim üzere Akşam kan testi yaptırdım .perşembe için gün verilmişti fakat bekleyemedim . sonuç 81 çıktı. Doktorumu aradım hemen . 3 Gün önce yapmışsın gayet iyi bir sonuç dedi. Perşembe tekrar yaptıracağım 2 ye katlayacak inşallah icim rahat edicek. 2. Tüp bebek denemem di bu arada
Peki neden o zaman 3. Gun embiriyosu koyarlarki ??