• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar perşembe günü oldum OHSS karşı dondurulma olacaktı .8 embriyo vardı dün aradılar 2 tanesi 5 güne ulaştı ikisi 4 günde 6. günü bekleyecez dondurmak için . bugün aradılar hiç embriyo kalmamış şimdi düşünüyorum dün neden gelişen 2 tanesi dondurulmadı yoksa labratuvar koşullarında sorun mu oldu.bide daha sonra sorun çıkar mıydı kendimi durduramıyorum ya sürekli ağlıyorum eşimi de bulanttım ya

Caniiimmm cok sevindim hadi hakkinda hayirlisi.. gercekten en az kendi sonucummus gibi sevindim. Ikiz olabilir sonucun 15 gun sonra keseyi de gorursunuz insallah.. olumsuz dusunceleri sil kafandan, bu sefer olacak insallah..
Tebrikleeerrrrrr :KK66:
Teşekkür ederim canım Benm dua ettiğine tüm kalbimle inanıyorm bana manevi destek veren tüm arkadaşlarımdan Allah binlerce kez Razı olsun canım bana ilk ikiz olabilir belki diyen sensin inşallah Öyledir valla kan Değeri benden düşük olan Arkadaşlara bile ikiz yorumu yapılmış az önce okudum hatta içimden dedim benmki daha yüksek acaba benmde ikiz olabilirmi diye tam bunu düşünürken mesajını okudum Hayırlısı olsun Canm ben bir e bile çok çok çok şükrederim ama Allah'ım iki yane verirse herhalde mutluluğum anlatılmaz

M mavi.su canım tebrik ederim gözün Aydın senin 9.gün değerin Benm 8.gün değerimden daha düşük bana kimse tebrikler ikiz dememişti :) Benm 8.gün 134 10.gün 325 sadece bir arkadasım az önce belki ikiz Yazmış ama sana maşallah herkes ikiz Demiş demekki içlerine Doğdu Allah'ım sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin

Arkadaslar telefndan yazdığımdan Alıntı yapmak zor oluyo Çoklu Alıntı yapmak tüm güzel dilekleri tebrikleri tek tek okudum belki cevap veremediğim Arkadaşlarım olmuştur hepınizden Allah Razı olsun Allah'ım en kısa zamanda olmayanlara ve isteyen herkese nasip etsin bu arada tekrar yazıyorm ben hiç belirti yasamadım hala belirtim yok Göğüs şişmesiymiş bel ağrısıymış kasık ağrısıymış hıc biri yok diye hep olumsuzdum belirti aramayın bana diyorlar ama inanmıyordum hiç belirti yasamadım ama çok şükür bin şükür Allah'ım inşallah mucizemi kucağıma verir

kızlar perşembe günü oldum OHSS karşı dondurulma olacaktı .8 embriyo vardı dün aradılar 2 tanesi 5 güne ulaştı ikisi 4 günde 6. günü bekleyecez dondurmak için . bugün aradılar hiç embriyo kalmamış şimdi düşünüyorum dün neden gelişen 2 tanesi dondurulmadı yoksa labratuvar koşullarında sorun mu oldu.bide daha sonra sorun çıkar mıydı kendimi durduramıyorum ya sürekli ağlıyorum eşimi de bulanttım ya
ne söyleyeceğimi bilemiyorum üzülmemek elde değil benmde ilk tedavim iptal olmuştu yıkılmıştım Allah'ım sabrını versin seni çok iyi ANlıyorm bende transfere giderken bile ya hıc kalmadıysa diye gittim CINKU transfer günğ belli olucaktı gittiğimde hıc kalmayabilirde demişlerdi şükür yetişti mucizem bana inşallah bi sonraki tedavin sorunsuz ve pozitif sonuçlu olur CNm

yalandünya,mavisu,tivoli arkadaşlarım ve adı aklıma gelmeyen olumlu sonuç alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim hayırlı olsun Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin,gelişmeleri duyunca gözlerim doldu ağladım,biz de cumartesi İstanbula gidiyoruz nasipse tedaviye başlıcaz dualarınızı eksik etmeyin..

Kızlar güzel haberler çoğunlukta bu sıralar. Çok şükür. İnşallah benim gibi test gününü bekleyen ve tedavide olan tüüm arkadaşlarımızda tez zamanda güzel sonuçlara ulaşacaklar. Dualarım hepimiz için.
Söylemek istediğim birşey daha var ki bu 3.gün 5.gün embriyosu konusu. Arkadaşlar lütfen takılmayın buna çünkü ikisi de bir yaklaşım tarzı biri ingiliz diğeri de amerikan tarzı bir uygulama. Her tedavi merkezinin tutumu farklı ve tabi her tedavi için her embriyonun bölünme ve gelişim hızı için farklı oluyor. 3. gün embriyosu olursa yaşamıycak olmıycak diye bir kaygı yaşamayın nasipse olacak ve bu senelerdir olmuş :)
Güzel düşüncelerimizi bedenimizden uzaklaştırmayalım lütfen. Güzel haberi almış arkadaşarımızın güzel enerjileri ve duaları bizlere ulaşsın ;)

M mavi.su canım tebrik ederim gözün Aydın senin 9.gün değerin Benm 8.gün değerimden daha düşük bana kimse tebrikler ikiz dememişti :) Benm 8.gün 134 10.gün 325 sadece bir arkadasım az önce belki ikiz Yazmış ama sana maşallah herkes ikiz Demiş demekki içlerine Doğdu Allah'ım sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin
yok canm ya ne ikizi ben kimseye ikiz falan demedimki o da nerden cikti

Yaaa kendini de Bebeğini de üzme lütfen.2 ye katlamış olacak göreceksin.eğer değerin düşük olsaydı biyokimyasal riskin olduğu için tekrarlanıyorlar testi.bi de değerin çok yüksekse dış gebelik açısından.ama sen de bu iki durumun olma olasılığı yok gibi.sendeki tekrar rutin anlayacağın.hem şimdiden harap etme kendini heyecandan.çünkü bekleyiş hiç bitmiyor.şimdi 2 ye katladın dieceksin,2 hafta sonra keseyi göreyim diyeceksin,sonra bebeği göreyim,sonra kalp atışını duyayım falan filan.ve bunlar inan da stresli bekleyişler.o Yüzden lütfen kendini telkin ederek rahatla olur mu.bunları hep Yaşadığım için söylüyorum sana. Bırak herşey olacağına varıyor bebeğinin tadını çıkarmaya bak
Teşekkür ederim desteğin için. İnşallah dediğin gibi yolunda devam eder hersey

ne söyleyeceğimi bilemiyorum üzülmemek elde değil benmde ilk tedavim iptal olmuştu yıkılmıştım Allah'ım sabrını versin seni çok iyi ANlıyorm bende transfere giderken bile ya hıc kalmadıysa diye gittim CINKU transfer günğ belli olucaktı gittiğimde hıc kalmayabilirde demişlerdi şükür yetişti mucizem bana inşallah bi sonraki tedavin sorunsuz ve pozitif sonuçlu olur CNm
daha önce gittiğim merkezde amh değeri düşük demişlerdi. yumurta olmayacak diye korkuyordum burda da polistik over dediler .16 yumurta toplamıştı rahatlamıştım gelgör ki yine elde var sıfır allahım hayırlısını versin tez zaman da

allah allah niye öyle olmuş ya önce olmuş :(

kızlar amh değerinin kaç olması lazım ?
sanırım benimkindede sorun var çünkü rezervi azlığı var ..çok üzülüyorum :(

kızlar amh değerinin kaç olması lazım ?
sanırım benimkindede sorun var çünkü rezervi azlığı var ..çok üzülüyorum :KK43:
Amh Değeri 30 lu yaşlarda 1 ile 2 Arasında Olmalı.1 in altı rezerv azlığı oluyo.benim de öyle 32 yaşındayım amh 0.9. Ve hiçbir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor

Son düzenleme:
Amh Değeri 30 lu yaşlarda 1 ile 2 Arasında Olmalı.1 in altı rezerv azlığı oluyo.benim de öyle 32 yaşındayım amh 0.9. Ve hiçbir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor
canım ben de amh düşük diye dertlemiyorum .başka bir merkez sen pkosun dedi tahlillerin yanlış dedi 16 yumurta toplandı ama nasip değilmiş embriyolar gelişmedi.aslında bi mucize bu .bi tanıdık vardı eşinin spermi azmış tüp bebekle olur demişleer. adam tedavi olmuyormuş kadın ne yapacağını şaşırmıştı. şimdi bi çocukları var . allahım en kısa zaman da bizlerde böyle mucizeler versin tez zamnda inş

canım ben de amh düşük diye dertlemiyorum .başka bir merkez sen pkosun dedi tahlillerin yanlış dedi 16 yumurta toplandı ama nasip değilmiş embriyolar gelişmedi.aslında bi mucize bu .bi tanıdık vardı eşinin spermi azmış tüp bebekle olur demişleer. adam tedavi olmuyormuş kadın ne yapacağını şaşırmıştı. şimdi bi çocukları var . allahım en kısa zaman da bizlerde böyle mucizeler versin tez zamnda inş
Canım merkezi değiştirdiğin iyi olmuş bu karıştırılabilecek bir durum değil.rezev azlığında 16 yumurta hayatta toplayamazlar. Pko da da bildiğim kadarıyla amh yüksek oluyor .4 Ün üzeri diye biliyorum.amin canım en kısa zamanda bizim de kucağımız dolar inşlh

Teşekkür ederim canım Benm dua ettiğine tüm kalbimle inanıyorm bana manevi destek veren tüm arkadaşlarımdan Allah binlerce kez Razı olsun canım bana ilk ikiz olabilir belki diyen sensin inşallah Öyledir valla kan Değeri benden düşük olan Arkadaşlara bile ikiz yorumu yapılmış az önce okudum hatta içimden dedim benmki daha yüksek acaba benmde ikiz olabilirmi diye tam bunu düşünürken mesajını okudum Hayırlısı olsun Canm ben bir e bile çok çok çok şükrederim ama Allah'ım iki yane verirse herhalde mutluluğum anlatılmaz
Sana alıntılı yazmaya çalıştım ama telden karıştı.canım sana ikiz dedim çünkü değerlerin oldukça yüksek.benim 10. Gün 161 ken ikizdi.senin daha yüksek ve haydi haydi ikiz bence.ne zaman ilk randevun

kizlar pozitifffff 9 gun 89 98 rabbim herkeze nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin inssss
Caniiiimmmmm tebriklerrrrr, niyeyse hic sasirmadim cunku olacagini biliyordummm ;)))
Allah im tamamina erdirsin,kucaginiza almayi da nasip etsin canim tebriklerrr

kızlar iğnelere illa adetin 2. günü mü başlanır? 3. gün falanda olur mu adetimin gelmesnden korkuyorum cumartesi gidicez ya biz

Back