Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
canım bakırköydeki ethica hastanesini öneririm..orda ali paşa bey vardı esra hanım vardı halen ordlarsa önce ali paşa beyi sonrada esra hanımı öneririm..genel olarak dr.ları iyi...avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)
canım daha önce alıntı yapmış ama gitti burdan yazayım ben folik asit 2 progestan 3 içiyorum birde coraspin içiyorum ..sen kaç tane kullnıyorusun..folik asit bebeğin kasları için gerekli vitamin...progestan düşüğü önlüyor..coraspinde kan pıhtılaşma ihtimali varsa dr.lar veriyor..hepsi da gerekli olan kişiye göre gerekli olanlar..dr. bunları bilinçli vermiştir canım...Kızlar bebek gün içinde uyurmus anne hareket ettikçe içinde bulunduğu sıvı besik görevi görürmüş, gecede uyanık olurmus
Canimm dualarim seninle insallah birsey olmayacak bebisine ...kotu dusunme iyi haberlerle gel canim benimKizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Aynen ama kilo da olabilir o merak ediyrm yaa :)Bende 9 haftalığım ufaktan çok küçük bir şüşlik var gibi :)
Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bende inşaallah 2015 mayıs anne adayıyım. Geçen sene 6. haftalarında 2 tane bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum hergün. SAT göre 6+6 dayım. 3 gün önce dr a gittim. Doktor ultrasonda uzuuun uzuuun baktı. Yakınlaştırdı. Kesen güzel gelişmış. Yolk kesende var. Bebeği göremedim. Yalnîz şu köşede hafif bi kıpırtı var. Bekleyelum dedi. Sizce yine aynı şeyi mi yaşıycam? Tekrar doktora gitmekten ödüm kopuyor. Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşır mısınız
cnm senınde benım gıbı düşük tehlıkenmı var var bende senın kullandıklarını kullanıyorum
çok şükür canım çok şükür çok sevindimmm gözümüz aydın..Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)
çok sevindim canm çok dikkat et kendine gözün aydın neden olmuş peki ne dedi doktorKizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
benım ilk gebeliğim kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 4 ay önce bu ikinci gebeliğim progestan +bebe asprını+folikasit ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendım kan pırtılasması cıkmadı bende ama dr önlem olsun dıye 12 haftya kadar kullanıcaksın dedı yarında dr kontrolum var bılmıyorum bebegım nasıl eger iyise 9+4 oluyoruz yanı 10 haftaya girmiş olucaz bakalımben bir sefer dusuk yaptım ve yapılan genetik testte pıhtılaşma cıktı. o yüzden bu seferkı gebelıkte bıraz daha temkınlı başladık. risk suan yok gıbı ama belkı de basından berı ılacları kullandığımdan bilmiyorum :) senin ilk hamileliğin mi? ben ilkinde de aspirin dışındakileri yine kullanmıştım aslında. benim doktorum progestronu dusuk çıkan herkese bunu zaten başlatıyor sanırım. elevit kullanmıyordum bı de ilkinde. 3aydan sonra vereceğim demişti ama bu sefer erken verdi.
ohhhh cnm cok svındım rabbim bebgını sana bagısladı yat dınlen yorma sakın kendını dr ne dediKizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
çok şükür canım.. çok sevindim.. bana da dua et benim de randevum var bugün güzel haberlerle gelirim inş.Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)Kızlar iyi ki varsınız ya
Ne annem ne babam ne eş dost siz kadar rahatlatmıyor beni
Yakınımdan kimsenin sorunlarıyla bukadar yekından ilgilenmiyorum. Mesela hukukcu ya dua ediyorum. Civcivx işyerinde anlayşlı çalşnlarla karşılaşsın istiyorum.
Edatuccar stresini atsın rahatlasin istiyorum.
Gulsee hayırlı haberlerle karşılaşsın istiyorum.
Şimdi ismini hatırlamadığım arkadaşlar içün iyi şeyler istiyorum. Kalp sesini duyamayanlar duysun istiyorum.
Kötü doktorlar istifa etsin istiyorum.
Midesi bulananlar çubuk yesin istiyorum.
Elevit kullananlara samimi olaral üzülüyorum.
Ne zamandır böyle yakınlık hissetmemiştim eş dostla. Bebişlerimiz bizi yakınlaştırıyor. Allah hepimizi ve bebişlerimizi iyi etsin. Mayısa kadar yoldaş olalım inş birbirimize :)
Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmmVallahi canım benim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Ne zamandır ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Kimseyle konusamadigini burada konuşuyorsun. Birbirini tanımadan samimiyetle cevaplar veriliyor. Arkadan kuyu kazan da yok. Ben bayılıyorum burada dertlesmeye. Hatta öyle oldu ki kimseyle dertlesmiyorum. Artık soruyor millet noldu ne gidiyo ağız arıyorlar :) o kadar iyi geliyor ki hu site bana. Psikoloğa gitsem bu kadar rahatlama yani o derece... :)
Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)Buna bende katiliyorum arkadasim her derdini skintini rahatlikla anlata biliyosun indanin icinde bi guven huzur duygusu oluyo iyi ki varsiniz kisceler:-D
Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺canım daha önce alıntı yapmış ama gitti burdan yazayım ben folik asit 2 progestan 3 içiyorum birde coraspin içiyorum ..sen kaç tane kullnıyorusun..folik asit bebeğin kasları için gerekli vitamin...progestan düşüğü önlüyor..coraspinde kan pıhtılaşma ihtimali varsa dr.lar veriyor..hepsi da gerekli olan kişiye göre gerekli olanlar..dr. bunları bilinçli vermiştir canım...
CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdiKizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
Ohh canım içim rahatladı. Korkmuştum sen oluk oluk kan aktı deyince.. İtiraf etmeliyimki içim bir tuhaf oldu, çok etkilendim. Ama içimde bir umut vardı. Çok sevindim canım. İnşallah diğer arkadaşlardan da iyihaberler alırız. Allah yavrularımızı bizden ayırmasın.. Sağlıkla alalım kucağımıza...Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?