Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..[/Q
ohh çok şükür çok sevindim minik üzme anneyi ama:)
çok şükürr geçmiş olsunn ağlattın beni şuanda gerçekten zaten her an ağlamaya hazırımKizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
maşallahh darısı bize bayramdan sonraya kaldı bizimkızlarrrrr bebeğimi gördükgeldikkkkkk kalbi nasıl atıyordu anlatamam yaaa içim gitti ve 6 hafta 6 günlüğüz yarın 7.haftamıza giriyoruz çok mutluyum onu görünce ne bulantı kaldı ne halsizlik
canım cok sewındım .inşallah bırdaha bole bır durum yasamazsın .gözün aydınKizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
yaaa ben artık bu kanmayı hiç önemsememeye karar verdim bune yaa çoğumuz böyleee demek artık biyolojik yapımız bozuldu yediklerimizden ve kanama tedbir al ama korkma demek diye düşünmeye başladım. çok şükür kimse olumsuz bi haberle gelmez inş. böyle güzel haberler hepimize moral oluyoTek tek alinti yapamiyorum kizlar allah hepinizden razi olsun.. Hepinize dua ediyorum.. Allah kimseye yasatmasin kotu seyler.. Doktor hic onemsemedi.. Cok kanadi dedim bisey olmaz dedi.. Aspirini birak kanaman bitene kadar dedi.. Hic umudum yoktu.. Sadece dua ettim.. Siz de dua edin hep.. Doktor cok rahatlatti beni saolsun. Daha bakmadan dedi bisey olmaz diye..
maşallahh darısı bize bayramdan sonraya kaldı bizim
hayırlı olsun canım bebeğin 6+4 duydum ben ama benim doktorum vajinal baktı direk karnımdan baksa duyulmaya bilirdi sanırım ..birde daha yeni başlamış dedi..günaydın mayıs anneleri inşallah bende mayıs anne adayıyım 6 hafta 2 iki günlüknormal de bugün doktor randevum vardı kalp sesini duymak için ama hemşire arkadaşım erken olduğunu bir hafta sonra gitmemi istedi siz ne zaman duydunuz kalp sesini
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi daha böyle bir durum yaşatmaz inşallahTek tek alinti yapamiyorum kizlar allah hepinizden razi olsun.. Hepinize dua ediyorum.. Allah kimseye yasatmasin kotu seyler.. Doktor hic onemsemedi.. Cok kanadi dedim bisey olmaz dedi.. Aspirini birak kanaman bitene kadar dedi.. Hic umudum yoktu.. Sadece dua ettim.. Siz de dua edin hep.. Doktor cok rahatlatti beni saolsun. Daha bakmadan dedi bisey olmaz diye..
Evet genelde ultrasyon da geç duyuluyormuş daa merak ettim vajinaldan bakınca acıma falan olmuyor muhayırlı olsun canım bebeğin 6+4 duydum ben ama benim doktorum vajinal baktı direk karnımdan baksa duyulmaya bilirdi sanırım ..birde daha yeni başlamış dedi..
Hukukcu cok sevimdim buyuk gecmis olsun. Bence bebegine guclu kuvvetli anlamina gelen bi isim bul. Ne kadar guclu bir bebekki birakmadi seni.opuyorum. senin bayramin simdiden basladi.
Gözünaydin canım ben de dun duymustum nasil harika bir duygu değilmi ? Rabbim tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu... Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah. ..kızlarrrrr bebeğimi gördükgeldikkkkkk kalbi nasıl atıyordu anlatamam yaaa içim gitti ve 6 hafta 6 günlüğüz yarın 7.haftamıza giriyoruz çok mutluyum onu görünce ne bulantı kaldı ne halsizlik
daha önce vajina muayene olmadınmı canım hiç..Evet genelde ultrasyon da geç duyuluyormuş daa merak ettim vajinaldan bakınca acıma falan olmuyor mu
Benim tahmini doğum tarihimde aynı inşallahmaşallahh darısı bize bayramdan sonraya kaldı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?