2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tek tek alinti yapamiyorum kizlar allah hepinizden razi olsun.. Hepinize dua ediyorum.. Allah kimseye yasatmasin kotu seyler.. Doktor hic onemsemedi.. Cok kanadi dedim bisey olmaz dedi.. Aspirini birak kanaman bitene kadar dedi.. Hic umudum yoktu.. Sadece dua ettim.. Siz de dua edin hep.. Doktor cok rahatlatti beni saolsun. Daha bakmadan dedi bisey olmaz diye..

günaydın annecikler bugün ilk defa mide bulantısı ve kusmayla kalktım hamileyim galiba
Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
çok şükürr geçmiş olsunn ağlattın beni şuanda gerçekten zaten her an ağlamaya hazırım

Hukukcu cok sevimdim buyuk gecmis olsun. Bence bebegine guclu kuvvetli anlamina gelen bi isim bul. Ne kadar guclu bir bebekki birakmadi seni.opuyorum. senin bayramin simdiden basladi.

Rabbim yavrularimizi bizden ayırmasin, kötü şeylerle imtihan etmesin, RabbiM meleklerimizi bize bagislasin, sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah.
AMIIIIIIIIIIIIN! :)

Kızlarr meraba karnım ne zaman büyümeye başlar 9 haftalığım ufaktan bi büyümee ???? :)

günaydın mayıs anneleri inşallah bende mayıs anne adayıyım 6 hafta 2 iki günlük normal de bugün doktor randevum vardı kalp sesini duymak için ama hemşire arkadaşım erken olduğunu bir hafta sonra gitmemi istedi siz ne zaman duydunuz kalp sesini

yaaa ben artık bu kanmayı hiç önemsememeye karar verdim bune yaa çoğumuz böyleee demek artık biyolojik yapımız bozuldu yediklerimizden ve kanama tedbir al ama korkma demek diye düşünmeye başladım. çok şükür kimse olumsuz bi haberle gelmez inş. böyle güzel haberler hepimize moral oluyo

maşallahh darısı bize bayramdan sonraya kaldı bizim

bizim doktorumuz bayramı güzel geçirelim diye bugüne çağırdı ve büyük bir bayram geçireceğiz içimde kuşlar uçuyor şuan anlatamam çok mutluyum. Ultrason resmini öpüyorum konuşuyorum şimdiden koptum ben

hayırlı olsun canım bebeğin 6+4 duydum ben ama benim doktorum vajinal baktı direk karnımdan baksa duyulmaya bilirdi sanırım ..birde daha yeni başlamış dedi..

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi daha böyle bir durum yaşatmaz inşallah

hayırlı olsun canım bebeğin 6+4 duydum ben ama benim doktorum vajinal baktı direk karnımdan baksa duyulmaya bilirdi sanırım ..birde daha yeni başlamış dedi..
Evet genelde ultrasyon da geç duyuluyormuş daa merak ettim vajinaldan bakınca acıma falan olmuyor mu

Hukukcu cok sevimdim buyuk gecmis olsun. Bence bebegine guclu kuvvetli anlamina gelen bi isim bul. Ne kadar guclu bir bebekki birakmadi seni.opuyorum. senin bayramin simdiden basladi.

Çok hoşuma gitti bu isim olayı. .. bence de öyle yapmalısın hukukcu... ama ben inanmamistim zaten bişey olmayacağı içime doğmuştu çok şükür. .... bir şükür namazı kılmak gerek... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ..

kızlarrrrr bebeğimi gördük geldikkkkkk kalbi nasıl atıyordu anlatamam yaaa içim gitti ve 6 hafta 6 günlüğüz yarın 7.haftamıza giriyoruz çok mutluyum onu görünce ne bulantı kaldı ne halsizlik
Gözünaydin canım ben de dun duymustum nasil harika bir duygu değilmi ? Rabbim tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu... Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah. ..

Evet genelde ultrasyon da geç duyuluyormuş daa merak ettim vajinaldan bakınca acıma falan olmuyor mu
daha önce vajina muayene olmadınmı canım hiç..anlık acı oluyor ama çok değil yani..

şikayet için söylemiyorum benim gibi olan var mı diye ağzımın hiç tadı yok ilaçtan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…