- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
kötü düşünme canım. inş. bir şey yoktur. doktora gidip gel bakalım hayırlısıyla.. haber ver bizeKizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Allah korusun inşallah bişey yotur benim bi arkadaşım 9 ay kanamalı yatmış dr. üç pet doldırmadan gelme demiş bende hemen korkuyorum ama hayırlısı olsun üzme canınıcanm umarım kötü bişey değildir çok üzüldüm doktoruna git hemen umarım düşük değildir dua edecem sana bol bol
günaydın nikitamhayirdir ...
güzel haberlerle gel inşALLAH canım..günaydın güzel anneler.. benim de bugün doktor randevum var. inş. hayırlı güzel haberlerle dönerim de bayram bayram gibi olur.
Canım ıns ıyı haberlerle geleceksın .sakin olmaya calıs.BOL BOL DUA et KENDINE VE BIZDE SANA DUA EDELİM....Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Canim hemen kendini birakma allah korusunKizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Canım inş güzel haberlerle gelirsin uzme kendiniKizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Canım bende 2 düşük ten sonra igne ile kızımı kucağıma aldım şimdi yine hamileyim ve iğne oluyorumMerhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bende inşaallah 2015 mayıs anne adayıyım. Geçen sene 6. haftalarında 2 tane bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum hergün. SAT göre 6+6 dayım. 3 gün önce dr a gittim. Doktor ultrasonda uzuuun uzuuun baktı. Yakınlaştırdı. Kesen güzel gelişmış. Yolk kesende var. Bebeği göremedim. Yalnîz şu köşede hafif bi kıpırtı var. Bekleyelum dedi. Sizce yine aynı şeyi mi yaşıycam? Tekrar doktora gitmekten ödüm kopuyor. Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)Merhaba,
Bende zeytinburnunda oturuyorum. Şimdilik bağcılar da bulunan Medipol hastanesine gidiyorum. Yarın eşimle beraber Hizmet Hastanesini, medicalpark hastanesini falan araştırıcaz. Medipol yeni bir hastane fiyatlar da uygun ama malesef kendime düzgün bir doktor bulamadım sizin gibi. yarın ki araştırmalarımdan sonra yine yazarım. Hizmet hastanesinde nadide hanımı çok met ediyorlar ona kontrole gitmek istiyorum.
canımm umarım düşündüğün gibi bişi değildir dua ediyorum sizin için..Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum.. ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Canim kalp atislarini duydun mu sen ben sadece keseyi gordum cok korkuyorum kalp atislarini duyamazsam die seninlede ayni zamandayiz bende 21agustos sat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?