- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 34
Whatsaptayız bi çoğumuz burayada uğrayanlar var ,. Çoğalırız yine burda dakimseler kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whatsaptayız bi çoğumuz burayada uğrayanlar var ,. Çoğalırız yine burda dakimseler kalmadı
yeseler keşkeİyiz şükür işte peşinde koşturmaca.. Yesin uyusun derdindeyiz hala..
ben whatsapta takılmadım hiç,Whatsaptayız bi çoğumuz burayada uğrayanlar var ,. Çoğalırız yine burda da
BennnKimler burda ??? El kaldırsın.. Gizli okuyanlarda dahİl:)
Ayy didemm sahsen ben çok özledim belli yokluğun yani cabuk gelwatsappçılarr naberrr :):) beni özlediniz mi ben çok özledimmm az kaldı dönücemmm
Bizde seni çok özledik canım yokluğunda hep andık inan seniwatsappçılarr naberrr :):) beni özlediniz mi ben çok özledimmm az kaldı dönücemmm
Uyku derin yaramız:))) konuşmaya başladılar baya .. Dertlerini anlatıyorlar çoğu ZamanKızlar slm ben nisan annesiydim. Nasılsınız. Uykuları düzene ne zamana girer acaba ya. Konuşmaya başladılar mi
Özlemişim burayı bende :)Htc1984 kız buranın başkanıda sen mi oldun yoklama alıyorsun yakışır sana ben burdayım heryerdeyim canım
10/11 arası uyuyor sabah 9,5/10 arası uyanıyor tabi yanında ben varsam ve devamlı emerek1.5 yaşını geçti çok şükür ama uykuları fena. Sabahın 6 bucugunda en geç kalkiyor. Sizinkiler kaçta yatıp kaçta kalkiyor