- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
Ben 18 aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım. Doğumdan beri emzirmeyle ilgili hiçbir sorun yaşamayan ben birden çok acılar çekmeye başladım. Meğer hamileymişim, ondan hassaslaşmış ve acı vermeye başlamış. Dayanamıyordum artık kesikten beter acıyordu ve oğluşum memekolik olduğundan 40 içindeki gibi uykuya daldıktan sonra bile memeden kalmak istiyordu. Bide düzene girmemişti adetlerim, zaten 1 yıl falan olmadı, sonrasında da az ve düzensiz olunca anlayamadım hamile olduğumu. 2-3 kere test yaptım pozitif, sonra doktora gittim acı çektiğimi duyunca bırakman iyi olabilir dedi. Ama ne mümkün, oğlum beni görür görmez yapışıyor, hep istiyor. Bi yerde okudum ve çocuk doktorumuzun da onayıyla uç kısımlarının yanlarına acı oje sürdüm, renksiz kokusuz ve dilinin ucunu değirsen bile tadına katlanamazsın. Birini aldı hemen çekildi ajıı dedi yavrum sonra diğerini istedi ona da aynı şekil. Gece uykusunda sık isterdi ama o gece hiç uyanmadı, sanırım aklından çıkmadı. Gece uykuları çok şükür düzene girdi bıraktıktan sonra, sabaha kadar uyumaya başladı şaşırdım kaldım. Gündüzleri de bikaç gün istedi ama kafa sallayarak meme ajı meme ajı dedi yavrum kıyamam beni görmediği zamanlar sorun yoktu, ben evdeyken çok zor olur diye düşünüyordum ama çok şükür uzun sürmedi kabullenmesi. Doğumdan sonra isterse bi 6 ay daha emzirebilirim, çünkü 2 hatta 3 yaşına kadar emzirmek isterdim:) paylaşmak istedim, belki lazım olur birilerine :)
canım nerden satın aldın onu benimde kesmem lazım bir türlü bıraktıramıyorum