- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
Merhaba arkadaslar nasilsiniz yeni hamisler cogalmis burda Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
amin canım çok sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz yeni hamisler cogalmis burda Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
sağol canım:)Merhaba kızlar. Hamile olan annelere hayırlı olsun ınsallah.
Kızlar oğlum bana Kafayı yedirecek bir şey yemiyor yeme sorunu hep vardı.sabah sadece yumurta beyazı yiyor .saat 5-6 gibi canı isterse yemek yiyor yoksa onuda yemiyor ya muz yada kek yada süt içip yatıyor kokacak böyle Dr zinco şurup verdi onu içiriyorum
Hayırlı olsun. Zaten sezeryan için iki yıl diyorlar bence sorun olmaz. Gelinimizde emzirirken hamile kaldı doktor ayırma kendiliğinden ayrılır demiş. Oda öyle yaptı bebek zaten kendiliğinden ayrıldı bi zaman sonra hem süt azalmış hem tadı değişmiş istersen öyle yap sende. Şimdiden Allah kolaylik versinSelamin aleykum. 2015 20 mart dogum kizim var. Hamileyken formu cok iyi takip ediyordum. Ama artik ayda yilda girme imkani zor bulabiliyorum. Kizim asiri derece yaramaz bi dakikamiz bos gecmiyor. Bunun uzerine gecen hafta bi de hamile oldugumu ogrendim bu beni inanilmaz uzdu. Beklemiyordum cunku henuz cok erken die düşünüyordum. Ama rabbim bole nasip etti. Ilk dogumum sezeryan di. Kizimda sat 25 hazirandi bunda 29 haz. Yani arada tam iki yas olacak. Bu sezeryan dogum icin cok kisa bi sure mi sizce bide kizim hala emiyor ne yaptıysam biraktiramiyorum aglamaktan kasiliyo emmedigi zaman sizce ne yapabilirim. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin ama inanin cevremde soracak kimsem yok..
Selamin aleykum. 2015 20 mart dogum kizim var. Hamileyken formu cok iyi takip ediyordum. Ama artik ayda yilda girme imkani zor bulabiliyorum. Kizim asiri derece yaramaz bi dakikamiz bos gecmiyor. Bunun uzerine gecen hafta bi de hamile oldugumu ogrendim bu beni inanilmaz uzdu. Beklemiyordum cunku henuz cok erken die düşünüyordum. Ama rabbim bole nasip etti. Ilk dogumum sezeryan di. Kizimda sat 25 hazirandi bunda 29 haz. Yani arada tam iki yas olacak. Bu sezeryan dogum icin cok kisa bi sure mi sizce bide kizim hala emiyor ne yaptıysam biraktiramiyorum aglamaktan kasiliyo emmedigi zaman sizce ne yapabilirim. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin ama inanin cevremde soracak kimsem yok..
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN TATLIM :) ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN BENİM İLK DOĞUMUMDA SEZERYANDI 3 EKİM 2013 DE DOĞUM YAPTIM 9 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM 23 MARTTA KIZIM OLDU SEZERYAN KONUSUNDA DA HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM HİÇ KAFANI TAKMA HİÇ BİR SIKINTI OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE, STÜ KONUSUNDA KESMEN GEREKİYOR ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN :)Selamin aleykum. 2015 20 mart dogum kizim var. Hamileyken formu cok iyi takip ediyordum. Ama artik ayda yilda girme imkani zor bulabiliyorum. Kizim asiri derece yaramaz bi dakikamiz bos gecmiyor. Bunun uzerine gecen hafta bi de hamile oldugumu ogrendim bu beni inanilmaz uzdu. Beklemiyordum cunku henuz cok erken die düşünüyordum. Ama rabbim bole nasip etti. Ilk dogumum sezeryan di. Kizimda sat 25 hazirandi bunda 29 haz. Yani arada tam iki yas olacak. Bu sezeryan dogum icin cok kisa bi sure mi sizce bide kizim hala emiyor ne yaptıysam biraktiramiyorum aglamaktan kasiliyo emmedigi zaman sizce ne yapabilirim. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin ama inanin cevremde soracak kimsem yok..
Amin canım sen düşünüyormusunHayirli olsun Allah sag salim kucaga almak nasip etsin