Hiç niyetli değilim 6 aylık olana kadar, azalırsa sütüm pişman olurum. Çok şükür doğduğu andan itibaren sadece anne sütü veriyorum. Inşallah da böyle devam edebilirim. İşe başladığımda bile diyetle değil ama hareketleneceğim için kilo vermeye sıkılaşmaya başlarım diye düşünüyorum. Zaten o zaman 5-6 aylık oluvercek inşallah. 2 yaşına dek emzirin diyor Dr.lar imkan varsa ve sütünüz varsa hem sünnetmiş de.diyete mi başlayan var burda?? ben 4 aya kadar diyet yapılmasın diye okudum.
Yavas yavas verelim ama kalici olsunki hemen tekrar almayalim.. sende 1 kilo verirsin 500 gr verdim demistin gecen gunİnş canım bu gidisle sen bir kilo da veririsşn cok iyisin.bugün daha spor yapamadım mekik bşrazdan cekicem a biraz yürüyüş yapabildim bugün. Tam tamına uyamıyorum bazen ama bende 500 gr versem razıyom :)))
Biz geçen hafta Perşembe günü kendi annemlerde yaptık çok şükür güzel de oldu. Allah kabul etsin. Pide ayran yanına salatalık domates dilimleri lokma tatlısı arkasından çay ikramı Petito çikolata Gülsuyu buzdolabı magneti vardı. Akrabalar komşular eş dost 35 kişi kadar vardı, kalabalık ama bol bol yetti de arttı çok şükür. Oğluşum da maşallah usluydu, adetten herkesin kucağında gezdi, bu arada hoca çağırınca gittik yanlarına sadece, fazla kalmadık yani kalabalıkta. Dualar, ilahiler duygulandık zaman zaman. Allah'a emanet yavrularımızı Rabbim korusun inşallah.Kızlar haftaya mevlut yapıcam siz neler yaptınız mevlutte
Evet doktorum ilac verdi canim bide soguk suyla dus aldir goguslerini 10 gun flan suan bende bisey kalmamisAnne sütünü bırakırken sen ekstra birşey yaptın mi :) ilaç kullandın mı sütün gelmemesi için ya da başka birşey. Tavsiyeleriniz bekliyorum :)
15 gün oldu yaptıralı ama aşı yeri kabuk tutmadı yeri kızarık sadece bende acaba aşı tutmadımı ki diye düşünüyom2. ay aşısı yaptıran var mı kızlar? bebişinizin kolundaki aşı yerinde kabuk bağlama olayı oldu mu merak ediyorumepeydir giremedim tanıdık kimse göremedim topikte taşınmış herkes çok yoğun anlaşılan
Bravo arkadaşım takdir ettim seniCanım bu senın duşuncen, senın evladın, senın yasadıklarını ben bılemem ama bu soyledıklerın benım aklıma yatmadı, yadırgadım acıkcası sen bı annesın
Senı cok ıyı anlıyorum ama, Bence cok erken pes etmışsın, benım ıkız cocuklarım vardı tek basına baktım, oyle uslu cocuklar degıldı ıkısıde gunduz kendı başlarına uyumazdı gunduz bırı dızımde bırı beşikte sureklı sallardım eşim yanıma yıyeceklerı suyu koyar oyle gıderdı işe,
Buna ragmen cocuklarıma ilk bes ay sadece anne sutu sekız ay da anne sutu verdım,
Benım gogsumden eşit sut akmıyordu bıde emzırmeyı beceremedım cok aglıyolardı bu yuzden sagarak verdım sutumu, eşit sut ıçsınler dıye,
Onlar uyur uyumaz sut sagmaya gıderdım oda bes on dak anca uyurlardı,hem sagıp hem beşik sallamaya devam ederdım, eger uyanıklarsa ayaga kalkıp sut sagarak sarkı soyler konuşur onları konusarak oyalardım,
Bu na ragmen sekızıncı ayda sutum tak dıye kesıldı, cok agladım cok uzuldum sut yapan ne varsa delı gıbı yemeye başladım makıneyı bıraktım elımle sıkmaya başladım bı kaşık anca cıkıyordu onu bıle ıkıye bolup içirdım,
Bunları sadece senınle paylaşmak istedım amacım senı yargılamak ıncıtmek degıl ama anneler boyle olmalı bence
benimde 1 hafta oldu hiç bişey yok sanki aşı yapılmamış gibi, benimde aklıma acaba aşı mı tutmadı diye geldi15 gün oldu yaptıralı ama aşı yeri kabuk tutmadı yeri kızarık sadece bende acaba aşı tutmadımı ki diye düşünüyom
İnşallah canım yabenimde 1 hafta oldu hiç bişey yok sanki aşı yapılmamış gibi, benimde aklıma acaba aşı mı tutmadı diye geldiinşallah öyle olmaz aynı acıyı tekrar yaşamasın kuzucuklar
selam cnm hemşire kabuklanada bilir olmayada bilir her ikiside normal dedi. Korkma normaldir bizdede hiç bişey yok2. ay aşısı yaptıran var mı kızlar? bebişinizin kolundaki aşı yerinde kabuk bağlama olayı oldu mu merak ediyorumepeydir giremedim tanıdık kimse göremedim topikte taşınmış herkes çok yoğun anlaşılan
Canım bu senın duşuncen, senın evladın, senın yasadıklarını ben bılemem ama bu soyledıklerın benım aklıma yatmadı, yadırgadım acıkcası sen bı annesın
Senı cok ıyı anlıyorum ama, Bence cok erken pes etmışsın, benım ıkız cocuklarım vardı tek basına baktım, oyle uslu cocuklar degıldı ıkısıde gunduz kendı başlarına uyumazdı gunduz bırı dızımde bırı beşikte sureklı sallardım eşim yanıma yıyeceklerı suyu koyar oyle gıderdı işe,
Buna ragmen cocuklarıma ilk bes ay sadece anne sutu sekız ay da anne sutu verdım,
Benım gogsumden eşit sut akmıyordu bıde emzırmeyı beceremedım cok aglıyolardı bu yuzden sagarak verdım sutumu, eşit sut ıçsınler dıye,
Onlar uyur uyumaz sut sagmaya gıderdım oda bes on dak anca uyurlardı,hem sagıp hem beşik sallamaya devam ederdım, eger uyanıklarsa ayaga kalkıp sut sagarak sarkı soyler konuşur onları konusarak oyalardım,
Bu na ragmen sekızıncı ayda sutum tak dıye kesıldı, cok agladım cok uzuldum sut yapan ne varsa delı gıbı yemeye başladım makıneyı bıraktım elımle sıkmaya başladım bı kaşık anca cıkıyordu onu bıle ıkıye bolup içirdım,
Bunları sadece senınle paylaşmak istedım amacım senı yargılamak ıncıtmek degıl ama anneler boyle olmalı bence
Kabuk olmadı bizde. Kimseler yok eski topikten2. ay aşısı yaptıran var mı kızlar? bebişinizin kolundaki aşı yerinde kabuk bağlama olayı oldu mu merak ediyorumepeydir giremedim tanıdık kimse göremedim topikte taşınmış herkes çok yoğun anlaşılan
Haklısın canım herkez elınden gelenı yapıyor işte, allah cocuklarımıza saglık versın acılarını gostermesınCanım şu an senin yazını okurken de süt sağıyorum!! Ben birileri beni yargılasın diye yazmıyorum buraya. Hiç paylaşmayabilirdim. Benim çocuğumu benden daha iyi kimse düşünemez. Çok istedim emdirmeyi, ama olmadı. Sütüm yeteri kadar gelseydi sağıp sağıp buzluklara atardım. Zaten mamayı anne Sütünden daha çok alıyor. Aynen benim kızım da 10 dk uyuyor, kıyAmetler koparıyor, normal ağlamıyor, kızarıyor bozarıyor, kucakta ancak susuyor Bazense susmuyor. Süt sağacağım diye onun ağlayıp, morarmasına Razı olamam! 10 dakika sağmakla sütüm hemen gelmiyor zaten. Yani anlayacağın az olan sütüm daha azalmaya başladığı için bırakıyorum. Bunuda doktor tavsiyesiyle yapıyorum, ona harcayacağınız zamanı Çocuğunuza sevgi gösterin daha verimli diyor. Ben de öyle düşünüyorum! Bebişimin kilo alışıda gayet iyi ve sağlıklı Allah'a şükür.
Seni de tebrik ediyorum ayrıca, eminim ki çok zor zamanlar yaşamışsın., hem de ikizimi. Ama herkesin psikolojisi, yaşadığı ortam ve gücü bir olamaz.
Bence Bebeğini düşünmeyen anne kadınlar Kulübü'nde vakit harcamaz.
Ben pide yaptırıcam yanına tulumba tatlısı ve ayran. Bide magnet yaptırdım. Plastık tabak alıcam 60kişş davet ettik inşallah hepsi gelmez:) cpk kalabalık olmasını istemiyorum k balide cokkişi çağırdıBende bu pazar gunu yapacam, icinde kizimin resmi olan magnet cerceve siparisi verdim, tavuk-pilav ayran ve un helvasi dagitmayi dusunuyoruz. Sen neler yapacaksin. Annem baska seylerde yapalim diyo bakalim belki cay yaninda ikram icin kurabiyelerde yapabiliriz
Ben kullanuyorum 5 damla cay kasigina damlatip direk agziya dokuyorum
evet canim o gunden beri duruyor tek gram gitmedi daha umarim yavas ta olsa gider . bir sene zaman verdim kendime yavas gitsin ama kalici olsunYavas yavas verelim ama kalici olsunki hemen tekrar almayalim.. sende 1 kilo verirsin 500 gr verdim demistin gecen gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?