- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Hamileyken topikten ayrılmayanlar dogumlardan sonra sırra kadem basti. Tamam çocukla zor ama arada bir de mi girmezler. IlginçBende yaa nerde bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken topikten ayrılmayanlar dogumlardan sonra sırra kadem basti. Tamam çocukla zor ama arada bir de mi girmezler. IlginçBende yaa nerde bunlar
Bizimki de oyle uyuyor.Hg .. Kaç günlük Bebeğin ? Nasıl uyutuyorsun ?? BEnim ki ya memede yatarak uyuyor ya da kucakta .. Çok sıkıntım var .. Kendi kendine uyuyan bir çocuk ne zaman olacak acaba ?
Benkmki de oksuruyor. Muhtemelen reflüden. Genzine kaciyor sanirim, temizlemek icin oksuruyor diye düşünüyorum. Doktora gidince sorcam ben de. Baloncuk hep yapiyor bizimkikusması yok ama dun öksürürken ağzında tükürük baloncuk şeklinde oluştu
Bende aynı durumdaayym sutum azaldı ama. Sağıyorum kessem mi bilemedim. Bi emziremedim ona yanarm .
Iyi aksamlar kizlar umarim durumlar iyidir .. benim moralim biraz bozuk bu hafta pazartesi gunu eczanede tartildim tam 73 kilo gosterdi ve sali gunu ebeyle rendevum vardi orda tartildim 74.3 cikti ve bugun magazaya gittik orda acikta tartilar vardi ve tartildim 74.7 cikti hangi tartiya inanicam ben anlamadim ki uzgunum bu aksam sadece meyve salatasi yedim cunku vaktim kalmamisti sadece 30 dkk kalmisti 6.ya .. kizlar beni motive edin lutfen ..
Kabuk olmadı bizde. Kimseler yok eski topikten
Bildiğim kadarıyla bebeklerin baloncuk üretmesi normal. tükürük bezlerinin çalıştığının göstergesibenimki sürekli baloncuk üretiyor. neymiş ki sebebi?
bazen meme sonrası gaz çıkarırken kusuyor. bazen yarım saat sonra bazen 1 saaat sonra. ama mutlaka. reflü olduğunu düşünüyorum. çünkü düz yatınca da toksa yüzünü ekşityor agzına geliyor sanırım. dr'a gideceğiz zaten pzrtsi. bakalım ne dicek. ben o isteyene kadar tekrar emzirmiyorum. acıkınca zaten ağlıyor.
ayrıca genzine geliyor sanırım düz yatınca ve öksürüyor. tükrük baloncuk yapıyor
O zamanlarda normal canım. Sen 40ından sonra düzelmesini bekliyorsun ama olmuyor. Biraz daha sabır. Benim bebeğim de iki saatte bir, bazen her saat başı uyanırdı gece. Ama düzene girecek merak etme. Burdan birkaç arkadaş da Demişti. Gece uyumadan önce bebeği yıkarsan daha çok ve rahat uyuyor. Geçen ben öyle Yaptım 5 saat uyudu maşallah. Deneyebilirsin.kizlar biz bugun 48 gunluk olduk ama hala gece gunduz dengemiz oturmus degil. sizlerde durum ne? bunu duzeltmek icin neler yapilabilir ?
Gerçekten banyo yaptırırsan daha çok uyuyorlar rahatlıyorlarO zamanlarda normal canım. Sen 40ından sonra düzelmesini bekliyorsun ama olmuyor. Biraz daha sabır. Benim bebeğim de iki saatte bir, bazen her saat başı uyanırdı gece. Ama düzene girecek merak etme. Burdan birkaç arkadaş da Demişti. Gece uyumadan önce bebeği yıkarsan daha çok ve rahat uyuyor. Geçen ben öyle Yaptım 5 saat uyudu maşallah. Deneyebilirsin.
Uyurken devamlı ıkınma kızarma oluyor demi ... Böyle huzursuz uyumalar filan.. Kakasını yapıyor emzirince ağızdan da çıkarıyor ama ylne de huzursuz uyuyor hem kımıl kımıl ...74 gunluk benım sıpa canımgazlı bebek oldugu için ayakta kucakta memede krızleri tutunca karsılıklı battanıyede sallayarak çok aresızı bi duzenımız yok malesef gaz problemı ılaç kullanmama yedıgıme dıkkat etmeme ragmen hiç azalmadı
Bende vakt bulamıyorm evin hwryeri birbirinde ıyuyunca anca evi toparlıyorum çok fena dağıtrm. Ve xok bunaldmKızlar nasıl spor ve diyet yapabiliyorsunuz benim yorgunluktan ve vakitsizlikten hiç yapmaya vaktim ve gücüm yok az uyuduğu zaman ev işi yapıyorum yada uyuyorum diyet yapsam hiç gücüm kalmaz zaman la veririz diye düşünüyorum benimde doğumdan sonra 5-6 kilo fazlam var şuan inşallah zamanla veririm