BIZIM BUGUN !!: GÜNÜMÜZ ILK ON GÜNÜ ATLATTIK SÜKÜR BENIM SISLIKLER YAVAS YAVAS INMEYE BASLADI SANKI AMA DAHA COK VAR. kimyon cayi icen var mi nasil hazirliyorsunuz ?
Ben verecektim apar topar oldu hemen Benim memeyi veriverdilerArkadaslar merhaba aslinda nisan annesiyim ama yarin sabah sezeryan dogumla kizimi kucagima alacagim insallah.sizlere sormak istedigim bisey var bebisine dogar dogmaz zemzem veren oldu mu
Gayet şık olmuş :)Selam napıyosunuz
Ben mevlüt konsepti yapıyodum
Uzun kollu elbisem yoktu bunu aldım önden düğmeli
Bi de mavi şal takıcam
Eki Görüntüle 1463465 Eki Görüntüle 1463466
Bi de sıcaklık var mu o Dikiş üzerine gelen yerde hani bantladığımız kısmın üsüt .. Bebeği emzirirken mi oluyor acaba sıkışıyor sandalyede ya da yatakta ayaklarımı uzatarak emzirebiliyorum sadeceBende
Sezaryen olduğum dikiş yerinin üst kısmını hissetmiyorum.
Teşekkür ederim : )Gayet şık olmuş :)
Daha agrı olur zorlama sakın kalkıcam diye daha taze benim 11.gün yine de dikkat ediyorum saga sola dönerken ağrıyor yataktsPazartesi yaptım cnm kalkmıyrm dünden beri baya fark var indi. Ama dikiş yerimin sap tarafı sızlıyor
Sagol canım deneyeyim e kere yaptım kokusundan içemedim soğuk yapıp bir kere de içsek faydası olur muBen ilk zamanlar içtim
Karha ölçü yamzıştı da ben ölçüye bağlı kalmadım
2-3 çay kaşığı kimyonu cezveye attım üstüne sıcak su çektim 5 dk filan duruyo sarı bi renk oluyo
Süzgeçle bardağa aldım 1 ya da 1,5 bardak çıkıyodu o cezveyle
İşe yaradı mı dersen bilmiyorum çünkü ne bulursam içtim tek kimyon değil
Ay bende çikolatayla içebildimSagol canım deneyeyim e kere yaptım kokusundan içemedim soğuk yapıp bir kere de içsek faydası olur mu
Valla hacı Hâtun gibisin maşallahSelam napıyosunuz
Bi de mavi şal takıcam
İnsanın içi parçalanıyor di miAnnem yan çevirip sırtına vuruyor canım. Öyle 2kez başıma geldii anneee diye bağırıyorm :) biz dün sarılık ve manyak doktorun iatediği bikaç teste baktırdık. Elinin üstüne iğne taktılar 3 tüp aldılar. Ben benden geçtim.
Ayy guldrdn beni yaValla hacı Hâtun gibisin maşallah
Cnm Dr um bana bol Nescafe İçmemi onermisti baş ağrısı için tek o rahatlatır dedi öylede olduKızlar benim bu baş ağrım hiç geçmedi spinal anestezinin yan etkisiymiş ama dayanılacak gibi değil yastığa kafamı koyuyorum geçiyor başımı hafif kaldırayım çok şiddetli migren ağrısı gibi şimşekler çakıyor başımdagünde 3 defa ağrı kesici alıyorum ama fayda etmiyor benim gibi olan var mı? İnanın her şeyden kötü bu baş ağrısı ameliyat yerimin ağrısı falan halt etmiş yanında o kadar şiddetli yani
Benimki 5 gündür kakasını yapmıyor gazda problem yok ne yapabilirim zeytinyağı sürdük masaj yaptık siz neler biliyorsunuzbenim kızımda çok yapardı kakasını oğluşum günde 1 anca bugün 2 yaptı hoşumuza gitti.bazı günlerde hiç yapmıyor .
kusması normal bence dr.a gitmeye gerek yok başını hafif yukarda tutun emdikten sonra .
Ben verdim canımBen verecektim apar topar oldu hemen Benim memeyi veriverdiler
Güle güle kullan. Mevlüd için gayet uygun olmuşSelam napıyosunuz
Bi de mavi şal takıcam