2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

BIZIM BUGUN !!: GÜNÜMÜZ ILK ON GÜNÜ ATLATTIK SÜKÜR BENIM SISLIKLER YAVAS YAVAS INMEYE BASLADI SANKI AMA DAHA COK VAR. kimyon cayi icen var mi nasil hazirliyorsunuz ?

Ben ilk zamanlar içtim
Karha ölçü yamzıştı da ben ölçüye bağlı kalmadım
2-3 çay kaşığı kimyonu cezveye attım üstüne sıcak su çektim 5 dk filan duruyo sarı bi renk oluyo
Süzgeçle bardağa aldım 1 ya da 1,5 bardak çıkıyodu o cezveyle
İşe yaradı mı dersen bilmiyorum çünkü ne bulursam içtim tek kimyon değil

Arkadaslar merhaba aslinda nisan annesiyim ama yarin sabah sezeryan dogumla kizimi kucagima alacagim insallah.sizlere sormak istedigim bisey var bebisine dogar dogmaz zemzem veren oldu mu
Ben verecektim apar topar oldu hemen Benim memeyi veriverdiler

Bende

Sezaryen olduğum dikiş yerinin üst kısmını hissetmiyorum.
Bi de sıcaklık var mu o Dikiş üzerine gelen yerde hani bantladığımız kısmın üsüt .. Bebeği emzirirken mi oluyor acaba sıkışıyor sandalyede ya da yatakta ayaklarımı uzatarak emzirebiliyorum sadece

Sagol canım deneyeyim e kere yaptım kokusundan içemedim soğuk yapıp bir kere de içsek faydası olur mu

İnsanın içi parçalanıyor di mi senin ne kadarlıktı bebişin? Bize 10 gün sonra kontrole gelin demişti doktorumuz cuma günü gidecez o zaman mı bakılacak sarılık değerlerine falan? Aile hekimliğine de pzt gidecez topuk kanı için o zaman da bakılacak mı sarılık değerine?

Kızlar benim bu baş ağrım hiç geçmedi spinal anestezinin yan etkisiymiş ama dayanılacak gibi değil yastığa kafamı koyuyorum geçiyor başımı hafif kaldırayım çok şiddetli migren ağrısı gibi şimşekler çakıyor başımda günde 3 defa ağrı kesici alıyorum ama fayda etmiyor benim gibi olan var mı? İnanın her şeyden kötü bu baş ağrısı ameliyat yerimin ağrısı falan halt etmiş yanında o kadar şiddetli yani

Cnm Dr um bana bol Nescafe İçmemi onermisti baş ağrısı için tek o rahatlatır dedi öylede oldu

Benimki 5 gündür kakasını yapmıyor gazda problem yok ne yapabilirim zeytinyağı sürdük masaj yaptık siz neler biliyorsunuz

Bugün ilk banyomuzu yaptık şükür göbeğimiz de düştü kızım rahatladı, ama yıkarken ben cok Telaş yaptım su cok mu sıcak nasıl tutucam annemle yıkadık ama benim telaşımdan oda stress oldu sizde benim gibi oldunuz mu ilk yıkarken simdi annem gidince nasıl yıkarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…