Sudoco krem al canim hem pisige hemde gogus ucu yarasina coj iyi gelioKizlar bn mama vermiorm insllh doyuydr. Her bezi kakali cislipoposu kipkirmzi olms kiyamam. Dr pisik kremi yazmsti onu suruyrm. Baska napablrm ?
altını temizleyince kurula cnm ...kimi bebek daha hassas.bepanten çok iyi geliyor sürmeside kolay yumuşacık.ben pişik olmasada kakadan sonra sürüyorumKizlar bn mama vermiorm insllh doyuydr. Her bezi kakali cislipoposu kipkirmzi olms kiyamam. Dr pisik kremi yazmsti onu suruyrm. Baska napablrm ?
Hangi bezi kullaniyorsun canimKizlar bn mama vermiorm insllh doyuydr. Her bezi kakali cislipoposu kipkirmzi olms kiyamam. Dr pisik kremi yazmsti onu suruyrm. Baska napablrm ?
Molfix kullanyrm bezden mi acaba diyrm ama surekli kaka yapio ondn bnceHangi bezi kullaniyorsun canim
Molfux yapi olarak sert canim bende ilk prima kullandim odaha kotu yapti sonra molfix aldim cok sert geldi bana simdi huggies kullaniyorum pamuklu ici memnunum suanMolfix kullanyrm bezden mi acaba diyrm ama surekli kaka yapio ondn bnce
dogurunca ben de gelicem
Bn basindn beri molfix kullanyrm bide huggies deneyim en iyisiMolfux yapi olarak sert canim bende ilk prima kullandim odaha kotu yapti sonra molfix aldim cok sert geldi bana simdi huggies kullaniyorum pamuklu ici memnunum suan