2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugün ilk banyomuzu yaptık şükür göbeğimiz de düştü kızım rahatladı, ama yıkarken ben cok Telaş yaptım su cok mu sıcak nasıl tutucam annemle yıkadık ama benim telaşımdan oda stress oldu sizde benim gibi oldunuz mu ilk yıkarken simdi annem gidince nasıl yıkarım diye düşünüyorum

Günaydın anneler ve bebekleri biz bu gece 1 saatte bir alarm kurmuş gibi kalktik :)
Bişey sorucam kızlar bebegin kıyafetlerini yıkadim kaka lekeleri çıkmamış sizde durumlar nasıl bu konuda bir yönteminiz var mi

Bugün ilk banyomuzu yaptık şükür göbeğimiz de düştü kızım rahatladı, ama yıkarken ben cok Telaş yaptım su cok mu sıcak nasıl tutucam annemle yıkadık ama benim telaşımdan oda stress oldu sizde benim gibi oldunuz mu ilk yıkarken simdi annem gidince nasıl yıkarım diye düşünüyorum
benim 2. çocuğum ama henüz oğluşu hiç yıkamadım annem yıkadı ben su döktüm kuruladım giydirdim. dün annem gitti ve bugün oğluşuma ilk banyo yaptırıcağım allahtan ağlamıyor seviyor suyu

Günaydın anneler ve bebekleri biz bu gece 1 saatte bir alarm kurmuş gibi kalktik :)
Bişey sorucam kızlar bebegin kıyafetlerini yıkadim kaka lekeleri çıkmamış sizde durumlar nasıl bu konuda bir yönteminiz var mi
kaka lekemiz olmadı ama sarı kusmuk lekeleri vardı baby me nin leke çıkarıcısını kullanıyorum az birşey çıkıyor .dene istersen en sevmediğim şey lekeli kıyafet

kaka lekemiz olmadı ama sarı kusmuk lekeleri vardı baby me nin leke çıkarıcısını kullanıyorum az birşey çıkıyor .dene istersen en sevmediğim şey lekeli kıyafet
Aynen bende hiç sevmiyorum leke heleki kaka lekesi çok kötü kayinvalide her altını değiştirdiğinde sağolsun kakayi kıyafetlere sürüyor resmen öylece kirli sepetine atıyor hemen müdahale edilse belki çıkar ama bişey demiyorum şimdilik... O leke cikaricisini bi deneyeyim

Bi
İnsanın içi parçalanıyor di mi :KK43: senin ne kadarlıktı bebişin? Bize 10 gün sonra kontrole gelin demişti doktorumuz cuma günü gidecez o zaman mı bakılacak sarılık değerlerine falan? Aile hekimliğine de pzt gidecez topuk kanı için o zaman da bakılacak mı sarılık değerine?
bizim 2. Günü bakıldı 8 çıktı 2gün snra geln dediler 4 günlüktü bu dediklerm olduğunda. sarılığı yoksa bakmazlar cnm. Bende 10günlük kadar olunca sağlık ocağına götürcm topuk kanını aldırmıcm ilkini 48 saat snra aldılar ztn

Kızlar bugün 6. Günümüz kanlı akıntı geldi kızımdan. olabilir die biliyorum ama 6. Gün için geç gibi geldi bana.
bir de ben uyku konusu ama benimki.. gece 2 kez 2şer saat fln uyuyorum ama çok derin uyuyormuşum. Çocuğu duymuyrm. Annem sen nasıl duycn bu çocuğu bu uyumayla fln diyor. Haklı da sanki çok üzülüylrum ya

Kızlar bugün 6. Günümüz kanlı akıntı geldi kızımdan. olabilir die biliyorum ama 6. Gün için geç gibi geldi bana.
bir de ben uyku konusu ama benimki.. gece 2 kez 2şer saat fln uyuyorum ama çok derin uyuyormuşum. Çocuğu duymuyrm. Annem sen nasıl duycn bu çocuğu bu uyumayla fln diyor. Haklı da sanki çok üzülüylrum ya
Üzülme yorgunluktandir geçici dir yani

Ben hemen çıkarın ca sabunluyorum sonra yikiyoruz cikiyor

X