2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimde bugün 18. Günümüz. Sariligimiz gecmedi bir türlü bugun yine olcturduk 12 çıktı takipe devam 1 ay dolunca gelin dedi. Biz gaz için eskilerin yontemlerini uyguladık işe yaradi valla dogmadan once asla su bile vermem diyordum ama mecbur kaliyomus insan aglamasina kivranmasina dayanamayinca şu sarilikta bi gecseydi.

bizde bugun ıtıbarıyle 1 aylık olduk...hakkaten zman cok cabuk gecıyor.hele 2 cocukla daha da hızlı.gaz yapan yıyeceklerı yemıyorum 3-4 gundur daha rahatız..arada tabıkı tutuyor da..kucagı sevıyor beyefendi.kucaga alınca hersey gecıverıyor..

Bugün 3. Günümüz kızımla ameliyat yerinden bandı 2. Gün çıkarmamı söylediler 1 gün açıkta kalsın sonra da banyo yapabilşrsin dediler hiç pansumana da gerek yok dendi. Dün sabah bandı çıkarttık hiç acımadı babam yavaş yavaş çıkardı. Bugün sabah da banyo yaptım. Sızım var ameliyat yerimde hala. Büyük tuvaletimi de çok şükür sabah yapabildim. Süt için humana çay ne kadar etkili bşr şeymiş

Valla eve geldiğimiz ilk gün kızımın burnu tıksndı burun damlası verdi doktorumuz damlattık o sırada genzine kaçtı nefes alamadı çok panikledim ben de çok merak ediyorum ne yapmak gerek öyle bir durumda tabi ben de ardından ağlama krizine girdim gece boyu başında durdum nefes alıyor mu diye

Bizimki de bazen 3 saati geçiyor uyanması aç kalıyormudurki ben uyandırmıyorum çünkü kendi uyansın diye doğru mu yapıyorum sizce?

Bizimki de bazen 3 saati geçiyor uyanması aç kalıyormudurki ben uyandırmıyorum çünkü kendi uyansın diye doğru mu yapıyorum sizce?

ilk günlerde sık sık emzirmek gerek benim sütüm 3. Gün geldi ilk iki gün hic emziremedim mamayi da agladikca 30 cc ver yeter dediler ama yetmemiş açlıktan sarılık oldu yavrum çok uyuyordu ama benim ki 2 saatte bir zorla uyandiriyordum altini açıyordum islak mendille bacaklarini siliyordum 10 dk bile emmeden geri uyuyordu. Simdi 1bucuk saate bir mizlaniyo uyanıyor emiyo geri uyuyo ama geceleri 2 buçuk 3 saat uyuduğu oluyor gündüz daha uyanik benimki.

eger bebek kucukce 15 gunun altindaysa uyandirip mrmr verin.yoksa sarilik artiyor bilginize.benim oglumda uyanmiyordu.hele 3 saate gelince islak mendil su alt acma hicbiri ise yaramiyoduu.cok zordu uyandirmak.ama cok minik bebekler sut icerek sariligi azaltiyormus ac kalmamasi gerek benim bildigim

Kuzumun yuzunde minik minik sivilceler cikmis kizlar neden olur nasil gecer bilginiz var mi?

Canim benimde ikinci gunum ama benim bandi cikarma ve islatma dedi ptesi kontrolde cikaracaklarmis ve o zaman banyo yapabilirmisim ama ben bugun orayi koruyup dusumu aldim cunku fena terliyorum.
Bizde az once doktordan geldik kizimin migdesi surekli yukari geliyo ve yutkunuyo bogulur gibi oluyo nefessiz kaliyo doktor bu birkac gunde boyle olabilecegini soyledi, kafasini yiksek ve yan yatirip kolla dedi, birde nefessiz kalirsa cocugu avucunun ustune yuz ustu koydu kafasini asagiya egdi ve sirtina vurdu bu sekilde cocugu aglat nefes alir dedi, agzinda bisey kalmissa gazli bezi parmagina sar temizle dedi. insallah gerek kalmaz ama bilmekte fayda var. Birde o hareketi yaparken esimle bendeki endiseyi gorunce korkmayin birsey olmaz dedi

Arkadaslar merhaba aslinda nisan annesiyim ama yarin sabah sezeryan dogumla kizimi kucagima alacagim insallah.sizlere sormak istedigim bisey var bebisine dogar dogmaz zemzem veren oldu mu

Arkadaslar merhaba aslinda nisan annesiyim ama yarin sabah sezeryan dogumla kizimi kucagima alacagim insallah.sizlere sormak istedigim bisey var bebisine dogar dogmaz zemzem veren oldu mu

Merhaba canim ben dun sabaha karsi dogum yaptim ve ilk zemzem surduk kizim agzina. Aslinda zemzemde yumusatilmis hurma surecektim ama dogum acil olunca hurma bulamadim zemzem cantada hazirdi sadece onu surebildik, son donemde dogum kolay olmasi icin hurma cok yiyordum ve evdekileri bitirmistim kizima nasip olmadi.

Tesekkur ederim canim cevabin icin hurma ve zemzem hazirladim ben de.bebis senin yediklerinin tadina bakmistir annesi ben hic yemedim acilma filan olmasin diye:)

Tesekkur ederim canim cevabin icin hurma ve zemzem hazirladim ben de.bebis senin yediklerinin tadina bakmistir annesi ben hic yemedim acilma filan olmasin diye:)

Son ili haftadir duzenli yiyordum carsamba gunu yeni alacaktim hastaneye kontrole gittim cok yorgundum almaya gidemedim ve o aksam doguma gittim, o hurmalara ragmen aciklik cok yavas ilerliyodu ve 9 saat sonra spinal sezeryan oldum, cok sukur simdi iyiyim tavsiyem bol su ic ve bol yuruyus yap

Bizm de 3 buck kilo dogdu bugn asimzi oldk tartldk 4400 gr olmusz ama kifylrle beraber
K
Kuzumun yuzunde minik minik sivilceler cikmis kizlar neden olur nasil gecer bilginiz var mi?
Caanım bırak cıksın sıvılceler hıc bısey surme cocugaa, o sıvılceler bebegın yaglanıp kılo aldıgını gosterıyor et bıtıren derler kendı kendıne gecer

Once emzirip sonra mama veriyorum icmedigim bisey kalmadi olmayinca olmuyor canim
Bende de aynı durum maalesef her memenin peşine mama da veriyorum çocuğu yarım saat 40 dk emzırıyorum ama doymuyor sanırım sutum az.sarılığı da meyilli yukselmesin diye veriyorum.

Kızlar bebişleriniz ne kadar emiyor? Benim oğlum bazen yarım saat emiyor bazende 7 dk 5 dk emerkern uyuyor bir daha da almıyor. Sizinkiler düzenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…