- 23 Aralık 2014
- 58
- 35
Valla eve geldiğimiz ilk gün kızımın burnu tıksndı burun damlası verdi doktorumuz damlattık o sırada genzine kaçtı nefes alamadı çok panikledim ben de çok merak ediyorum ne yapmak gerek öyle bir durumdaslm kızlar annelerimiz çoğalmış....
bugün oğluş beni çok korkuttu beşiğine yatırmıştım bende yanında çamaşır katlıyordum kustu nefes alamadı iyice panik yaptı ve tükrüğü çoğaldı agzında onuda yutamadı yavrum nasılda çırpındı .böyle durumda ne yapmak gerekir bilen varmı ben yüzüne hafif üflüyorum birde anlını kaşlarından saçına doğru masaj yapıyorum.başka ne yapılır.
Bizimki de bazen 3 saati geçiyor uyanması aç kalıyormudurki ben uyandırmıyorum çünkü kendi uyansın diye doğru mu yapıyorum sizce?Kızlar sütüm yeni gelmeye başladı dün gece. Sabaha kadar hep meme başındaydık. Meme ucu küçk almada da zorluk yaşıyoruz. Annem de stres yapıo memeyi alırken ağlayınca bi de o gerio beni.
Neysee diceğim öğleden beri iyi uyuyor 3 saati buluyor hep biz uyandırıyoruz. Yetio mudur ki süt
Bizimki de bazen 3 saati geçiyor uyanması aç kalıyormudurki ben uyandırmıyorum çünkü kendi uyansın diye doğru mu yapıyorum sizce?
eger bebek kucukce 15 gunun altindaysa uyandirip mrmr verin.yoksa sarilik artiyor bilginize.benim oglumda uyanmiyordu.hele 3 saate gelince islak mendil su alt acma hicbiri ise yaramiyoduu.cok zordu uyandirmak.ama cok minik bebekler sut icerek sariligi azaltiyormus ac kalmamasi gerek benim bildigimBizimki de bazen 3 saati geçiyor uyanması aç kalıyormudurki ben uyandırmıyorum çünkü kendi uyansın diye doğru mu yapıyorum sizce?
Bugün 3. Günümüz kızımla ameliyat yerinden bandı 2. Gün çıkarmamı söylediler 1 gün açıkta kalsın sonra da banyo yapabilşrsin dediler hiç pansumana da gerek yok dendi. Dün sabah bandı çıkarttık hiç acımadı babam yavaş yavaş çıkardı. Bugün sabah da banyo yaptım. Sızım var ameliyat yerimde hala. Büyük tuvaletimi de çok şükür sabah yapabildim. Süt için humana çay ne kadar etkili bşr şeymiş
Arkadaslar merhaba aslinda nisan annesiyim ama yarin sabah sezeryan dogumla kizimi kucagima alacagim insallah.sizlere sormak istedigim bisey var bebisine dogar dogmaz zemzem veren oldu mu
Tesekkur ederim canim cevabin icin hurma ve zemzem hazirladim ben de.bebis senin yediklerinin tadina bakmistir annesi ben hic yemedim acilma filan olmasin diye:)Merhaba canim ben dun sabaha karsi dogum yaptim ve ilk zemzem surduk kizim agzina. Aslinda zemzemde yumusatilmis hurma surecektim ama dogum acil olunca hurma bulamadim zemzem cantada hazirdi sadece onu surebildik, son donemde dogum kolay olmasi icin hurma cok yiyordum ve evdekileri bitirmistim kizima nasip olmadi.
Tesekkur ederim canim cevabin icin hurma ve zemzem hazirladim ben de.bebis senin yediklerinin tadina bakmistir annesi ben hic yemedim acilma filan olmasin diye:)
KBizm de 3 buck kilo dogdu bugn asimzi oldk tartldk 4400 gr olmusz ama kifylrle beraber
Caanım bırak cıksın sıvılceler hıc bısey surme cocugaa, o sıvılceler bebegın yaglanıp kılo aldıgını gosterıyor et bıtıren derler kendı kendıne gecerKuzumun yuzunde minik minik sivilceler cikmis kizlar neden olur nasil gecer bilginiz var mi?
Anne sütünden dolayı oluyormuş. Demekli şyi besleyen sütün var maşallah. Hiç birşey yapma kendiliğinden geçecekKuzumun yuzunde minik minik sivilceler cikmis kizlar neden olur nasil gecer bilginiz var mi?
Sezaryen olduğum dikiş yerinin üst kısmını hissetmiyorum.Kızlar dikişlerinin nasıl ne durumda ? O kısımda bir hissizliğim var Benim? Sizin nasıl ?
Bende de aynı durum maalesef her memenin peşine mama da veriyorum çocuğu yarım saat 40 dk emzırıyorum ama doymuyor sanırım sutum az.sarılığı da meyilli yukselmesin diye veriyorum.Once emzirip sonra mama veriyorum icmedigim bisey kalmadi olmayinca olmuyor canim
bilimsel bir açıklaması olmasada büyükler kilo alacagı zaman sivilcelenir derler.benimkindede çıkıyor geçiyorKuzumun yuzunde minik minik sivilceler cikmis kizlar neden olur nasil gecer bilginiz var mi?