2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bebişleriniz ne kadar emiyor? Benim oğlum bazen yarım saat emiyor bazende 7 dk 5 dk emerkern uyuyor bir daha da almıyor. Sizinkiler düzenli mi
Benımkı 8 9 dakka memenın bırını emıyor sonra uyukluyor altını acıyorum kendıne gelıyor 3 4 dak da oburunu alıyor sonra almıyor gunduz ıkı ıkıbucuk saat gece 3 4 saat arayla alıyor

Benim kızım da da öyle oldu 3 4 gü hiç mama vermedik memeyi tutsun diye çocuğun sarılığı yükselmiş ondan beridir 2 saatte bir mama + anne sütü ile besliyorum suan 32 günlük olduk ve 3 saatten fazla uymaması gerekiyormuş.

birde benim doktorum emzirmeye baslamadan once bebegin altinin degistirilmesini soyledi.emzirdikten sonra degistirken ayaklarini kaldirinca midesindeki sutu oynatiyormusuz.o zamanda emzirdikten sonra yine bez kirletiyor ama olsun.sonucta bizde yemek yeyip hemen sonrasinda ayaklarimizi havaya dogru dikemeyiz:)))))

Benımkı 8 9 dakka memenın bırını emıyor sonra uyukluyor altını acıyorum kendıne gelıyor 3 4 dak da oburunu alıyor sonra almıyor gunduz ıkı ıkıbucuk saat gece 3 4 saat arayla alıyor
Doyular demekki yoksa emerler herhalde üzülüyorum

Bende de aynı durum maalesef her memenin peşine mama da veriyorum çocuğu yarım saat 40 dk emzırıyorum ama doymuyor sanırım sutum az.sarılığı da meyilli yukselmesin diye veriyorum.
Benim kizim en fazla 10 dk emiyor sonra uyuyor doymuyor benimkide mecburren mama veriyoruz mama olarak ne kullaniyorsun canim

Bizde 33 gunluguz bu gunlerde demi sarilik yukselebiliyormus

Emzirdukten sonra 15 dk dik tutuyorum ben ina ragmen altini degistirirken hickirik tutuyor ve kusuyor.. emmeden oncede altini alamiyorum cok sabirsiz uyandigi andan itibaren memeye gelene kdragliyir

Kıslar biz bugün 4. Günümüzdeyiz herhangi bşr sarılık belirtisi yok çok şükür ama ne zamana kadar sqrılık olma riski devam ediyor? İnternette ilk 3 gün belirti vermezse olmaz yazıyor büyükler de aynısını söylüyor. Ama hiç doktora sormadık sizler de 30 günlükken sarılık riski diye bahsediyorsunuz kafam çok karıştı

BIZIM BUGUN !!: GÜNÜMÜZ ILK ON GÜNÜ ATLATTIK SÜKÜR BENIM SISLIKLER YAVAS YAVAS INMEYE BASLADI SANKI AMA DAHA COK VAR. kimyon cayi icen var mi nasil hazirliyorsunuz ?

Slm kızlar biz bugün üç günlük olduk bizimde yanaklarimizda ve kulaklarımizda sivilceler var.bugün sutumuz geldi sonunda göğüslerim taş gibi oldu.Sağdım rahatladı.mama vermedim vermeyide düşünmüyorum bakalım salı günü kontrlumuz var

BIZIM BUGUN !!: GÜNÜMÜZ ILK ON GÜNÜ ATLATTIK SÜKÜR BENIM SISLIKLER YAVAS YAVAS INMEYE BASLADI SANKI AMA DAHA COK VAR. kimyon cayi icen var mi nasil hazirliyorsunuz ?
Ben içiyorum sıcak suya 1 tatlı kaşığı kadar tane kimyon köyüm 1-2 dak.kaynatiyorum 5 dak.demlwyip sıcak iciyorum

Bn oyle yapiyrm. 2 , 3 saatte bi uyanio emmk istyo. Altni degstrym emziryrm. Babasi gazni cikaryo sonra uyuyo zaten boyle daha az kusuyo

Annem yan çevirip sırtına vuruyor canım. Öyle 2kez başıma geldii anneee diye bağırıyorm :) biz dün sarılık ve manyak doktorun iatediği bikaç teste baktırdık. Elinin üstüne iğne taktılar 3 tüp aldılar. Ben benden geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…