Bugün ilk banyomuzu yaptık şükür göbeğimiz de düştü kızım rahatladı, ama yıkarken ben cok Telaş yaptım su cok mu sıcak nasıl tutucam annemle yıkadık ama benim telaşımdan oda stress oldu sizde benim gibi oldunuz mu ilk yıkarken simdi annem gidince nasıl yıkarım diye düşünüyorum
Geliyor salı gelecek ama dün göbeği düşünce annemle. Yıkayalım dedikEbe gelmiyormu cnm evine bebegimin banyolarini hala ebe yaptiriyor benim
Nasıl nerden geliyor ebe kizlarEbe gelmiyormu cnm evine bebegimin banyolarini hala ebe yaptiriyor benim
Valla hacı Hâtun gibisin maşallah
Güle güle kullan. Mevlüd için gayet uygun olmuş
ben günde 1 kere mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum.Benimki 5 gündür kakasını yapmıyor gazda problem yok ne yapabilirim zeytinyağı sürdük masaj yaptık siz neler biliyorsunuz
benim 2. çocuğum ama henüz oğluşu hiç yıkamadım annem yıkadı ben su döktüm kuruladım giydirdim. dün annem gitti ve bugün oğluşuma ilk banyo yaptırıcağım allahtan ağlamıyor seviyor suyuBugün ilk banyomuzu yaptık şükür göbeğimiz de düştü kızım rahatladı, ama yıkarken ben cok Telaş yaptım su cok mu sıcak nasıl tutucam annemle yıkadık ama benim telaşımdan oda stress oldu sizde benim gibi oldunuz mu ilk yıkarken simdi annem gidince nasıl yıkarım diye düşünüyorum
kaka lekemiz olmadı ama sarı kusmuk lekeleri vardı baby me nin leke çıkarıcısını kullanıyorum az birşey çıkıyor .dene istersen en sevmediğim şey lekeli kıyafetGünaydın anneler ve bebekleri biz bu gece 1 saatte bir alarm kurmuş gibi kalktik :)
Bişey sorucam kızlar bebegin kıyafetlerini yıkadim kaka lekeleri çıkmamış sizde durumlar nasıl bu konuda bir yönteminiz var mi
çok aşırı değil ama bizimkide sürekli ıkınıyor halbuki gazda çıkarıyor kakasınıda yapıyor yine de ıkınıyor kıpkırmızı oluyorTek gaz problemi olan biz miyiz yaas ikin ikin yavrum
Canım bizde de vardı. Yarım çay bardağı kaynayan suya çay kasiginin ucuyla tane kimyon ve aynı miktarda şeker koyup biraz kaynatıp suzuyor ve bebeğe iciriyorsun. Bana bu iyi geldiTek gaz problemi olan biz miyiz yaas ikin ikin yavrum
Aynen bende hiç sevmiyorum leke heleki kaka lekesi çok kötü kayinvalide her altını değiştirdiğinde sağolsun kakayi kıyafetlere sürüyor resmen öylece kirli sepetine atıyor hemen müdahale edilse belki çıkar ama bişey demiyorum şimdilik... O leke cikaricisini bi deneyeyimkaka lekemiz olmadı ama sarı kusmuk lekeleri vardı baby me nin leke çıkarıcısını kullanıyorum az birşey çıkıyor .dene istersen en sevmediğim şey lekeli kıyafet
bizim 2. Günü bakıldı 8 çıktı 2gün snra geln dediler 4 günlüktü bu dediklerm olduğunda. sarılığı yoksa bakmazlar cnm. Bende 10günlük kadar olunca sağlık ocağına götürcm topuk kanını aldırmıcm ilkini 48 saat snra aldılar ztnİnsanın içi parçalanıyor di misenin ne kadarlıktı bebişin? Bize 10 gün sonra kontrole gelin demişti doktorumuz cuma günü gidecez o zaman mı bakılacak sarılık değerlerine falan? Aile hekimliğine de pzt gidecez topuk kanı için o zaman da bakılacak mı sarılık değerine?
Cnm almanyada hastaneden ciktigin zaman evine bir kac hafta yardim icin ebe geliyor banyo yaptirior tartiyor gelisimini takip edior,seninde dikisine rahmine bakiyor aksi bir durum yasanmamasi icin,sorularin varsa yanitliyor surekli iletisimde oluyorsun.Nasıl nerden geliyor ebe kizlar
Üzülme yorgunluktandir geçici dir yaniKızlar bugün 6. Günümüz kanlı akıntı geldi kızımdan. olabilir die biliyorum ama 6. Gün için geç gibi geldi bana.
bir de ben uyku konusu ama benimki.. gece 2 kez 2şer saat fln uyuyorum ama çok derin uyuyormuşum. Çocuğu duymuyrm. Annem sen nasıl duycn bu çocuğu bu uyumayla fln diyor. Haklı da sanki çok üzülüylrum ya
Ben hemen çıkarın ca sabunluyorum sonra yikiyoruz cikiyorGünaydın anneler ve bebekleri biz bu gece 1 saatte bir alarm kurmuş gibi kalktik :)
Bişey sorucam kızlar bebegin kıyafetlerini yıkadim kaka lekeleri çıkmamış sizde durumlar nasıl bu konuda bir yönteminiz var mi
Bizde bugun esimle yikadik bas bas bagirdi apar topar yikayip kuruladimbenim 2. çocuğum ama henüz oğluşu hiç yıkamadım annem yıkadı ben su döktüm kuruladım giydirdim. dün annem gitti ve bugün oğluşuma ilk banyo yaptırıcağım allahtan ağlamıyor seviyor suyu
İyiyim çek. Oğluşumla birlikte büyüyoruz. Vakit yetmiyor önceden ne kadar çok vakit varmışHer ortama uyarım
Sağ ol Dilek
Napıyosun ?