Bugün yaptık çok şükür zeytinyağı sürdük ve bir çay kaşığı zeytinyağı verdik zorlandı ama yaptı sonunda şükür sütüm az ama arada mama veriyorum çok vermek istemiyorum alışmasın diye memeyle kavgamız oluyo bazen:)ben günde 1 kere mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum.
bide dr doymuyorsada kaka yapamaz dedi
Canım ben normal doğum yaptım sende öyle galiba kaç günde iyileşti seninPki Dikiş yerin tam rahmin orda mı Benlm biraz aşağıda gibi geldi ya kıl çıkışı yerde gibi .
İyiyim çek. Oğluşumla birlikte büyüyoruz. Vakit yetmiyor önceden ne kadar çok vakit varmış
Sen nasılsıl ikra başladımı agulamaya ?
Lansinoh krem sürdüm o iyi geliyor baya bişey denedim arada soğan badem yağı tahin yağı arada bunlarıda sürdüğüm oldu soğanda iyi geldi sanırım ama krem de iyi diyebilirimKizla gogsu yara olan varmi ne yapiyosunuz. Benimki cok fena dun kizimi emzirdim cok az emdi ve kusmaya basladi koyu koyu sonra gogsume baktimki kanamis yazik kizim kan emmis cok uzuldum, doktor ilac yazmisti ama bi ise yaramadi eczaneden baska aldim simdi yine kaniyo ooof of. Rabbim yardim etsin herkese
Yarın daha iyi olacaksın .. Bizimde 7. Günümüz Altını almaya başladım hatta yataktan desteksiz kakmaya da .. Günden güne daha iyi olacaz ..Bu loğusalık ne biçim bir şeymiş..
bugün 6. Günümüz ben halen bebeğimi giydirip altına bakamıyrm. İlk bebeğim ve ağrılarım var ama kendimi kötü hissediyorum. Hamileyken kendime olan güven uçup gitti.
sanki bişey oluverecekmiş ben canını yakacakmışım gibi geliyor.
Yok canım sezeryan oldu benimki.. Çatı darlığından ..Canım ben normal doğum yaptım sende öyle galiba kaç günde iyileşti senin
Bizde bugun esimle yikadik bas bas bagirdi apar topar yikayip kuruladim
Canım ben lanolin kullandım ama o çok fayda etmedi sanırım . Kızımın Kontrolü oldu doktora sordum Garmastan ı önerdi aldım.. Ve iyi geldi sürdüm 3 saat filan emzirmedim o göğüsten her uyuduğunda da kremlemeye çalıştım diğerine de sürdüm .. Tavsiye ederim kesinlikle ..Kizla gogsu yara olan varmi ne yapiyosunuz. Benimki cok fena dun kizimi emzirdim cok az emdi ve kusmaya basladi koyu koyu sonra gogsume baktimki kanamis yazik kizim kan emmis cok uzuldum, doktor ilac yazmisti ama bi ise yaramadi eczaneden baska aldim simdi yine kaniyo ooof of. Rabbim yardim etsin herkese
yıkadık bizde bugün hiç problem yaşamadık ağlamadıBizde bugun esimle yikadik bas bas bagirdi apar topar yikayip kuruladim
Selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :) herkes iyidir umarım bizde iyiyiz şükür Ada hanımla yarın birinci ay kontrolüne gideceğiz inş kilo almıştır biraz benim gözüme hala minicik geliyorda :) bide mama verenler biberonlamı veriyosunuz ben alışır memeyi slmaz diye korkuyorum biberon vermeye siz ne ile veriyosunuz? Kilo alımları nasıl bebişlerinizin ... Bugün gelen bi akraba bu çocuk niye bu kadar küçük el kadar dedi uyuz oldum çocuk daha bi aylık değil on kilomu doğacaktı karnımdan anlamadımki sinir ediyolar bazen gerçekten :)
bende ne sürdüysem yara oldu yinedeKizla gogsu yara olan varmi ne yapiyosunuz. Benimki cok fena dun kizimi emzirdim cok az emdi ve kusmaya basladi koyu koyu sonra gogsume baktimki kanamis yazik kizim kan emmis cok uzuldum, doktor ilac yazmisti ama bi ise yaramadi eczaneden baska aldim simdi yine kaniyo ooof of. Rabbim yardim etsin herkese
Bende senin gibi olucam sanırım haftaya annem gidiyor bakalım biz ne yapacağızBugün annem gitti( .. Garip gibi oldum ağlayasım var hep.. Şunu yazarken bile sulanıyor Gözlerim .. O da Ağladı giderken .. Mecburi bir gidişti..
Benim kızımda öyle alt alırken cırıl cırıl ..bende aynısını diyorum .. Inşallah severler zamanlaYa kızlar benim oğlum altını değiştirirken çok ağlıyor sizşnkiler nasıl normalde bebeklerin hoşuna gider ama benimkisi çıplak ayakları sevmiyor sanırım