• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr dan uzucu haberlerle geldim kahverengi kirmizi akintim vardi az miktarda yine de gittim rahim altinda yatim ay seklinde kanama varmis progesteron verdi ancak bu cozum degil bebegi kaybedebiliriz dedi tabi atlatip devam da edebilir dedi.sureci bekleyip gorecegiz

geçmiş olsun cnm bol bol dinlen yorma kendini benim arkadaştada oldu kanama ablamdada dinlenince geçti tabi iğnlerinide oldular.inşallah senin bebişde annesine sıkı sıkı tutuanacak

Dr dan uzucu haberlerle geldim kahverengi kirmizi akintim vardi az miktarda yine de gittim rahim altinda yatim ay seklinde kanama varmis progesteron verdi ancak bu cozum degil bebegi kaybedebiliriz dedi tabi atlatip devam da edebilir dedi.sureci bekleyip gorecegiz

umarım herşey düzelir :18: doktor yanılmıştır inşallah

canım ya Allahım yardım eder ınsallah :( kanaman ne kadar adet ecıkınce oldu ? ınsallah duzelır canım yaa

şu anda folik asit aldım ama kullanmadım,bir de elevit yazmıştı doktor ondan 1 tane içtim.
ama bugün tanıdık olan jinekolog a gidince kullanma gerek yok ceviz falan ye yeter dedi
kullanmıyorum.
ne de olsa ilaçlar da katkılı ama herkesin kendi görüşü tabi ,ben bile hala ne yapsama diye düşünüyorum.

canım yapılan kan tahlillerinde bir eksiklik varsa çıkıyo zaten bazı kişilerde demir folik eksikliği çıkıyor o zaman kullanmaları şart oluyoo dr banada kullan dedi ama ben zaten çıkarıyorum midem kabul etmiyor booll ceviz badem ayçekrdeği pişimiş mısırr portakalkl yeşil yaprklı sebzeler yeterli bence ben geçen gün brokoli yedim afedersin midem köpük köpük oldu demekki yiyeceklere karşıda allerjim var yani bu folik asitte bana öye yapıyor demekki yaramıyo bana dr ada anlatım bu şekilde tamam dedi almayabilirsin insan kendini tanımalı haa banada dokunmasaydı bende içerdim canım

canım yok bu haftada daha öyle su sızıntısı falan olmaz merak etme o arkadaşım 3.ayındaydı.
akıntı normal canım renkli ve kokulu değilse biliyorsundur sen de,normal .
renkli ve kokulu değil lyly ama içime kurt düştü.
terliyor belki de orası.
biz şu an akçaydayız,araştırdık ettik amniyo sıvı testi bulduk eczaneden.bugün ondan takıp bakıcam bakalım inşallah sıkıntı yoktur.

üzüldüm canım ya,Allah bebeğini sana bağışlasın.tabi Allah bilir hayırlısı ise.

ewet cnm dogru soyluyosun bunlar haılelıkte normal olan seyler :) benım ılk gebelık oldgu ıcın telaslanıyorum :)

2. de,3. de tecrübelenirsin canım inşaallah sen de:))
tabi o kadar çocuk istersen:)
benim akrabamın 2 kızı vardı erkek olsun istiyordu.
bana diyordu ki ;senin oğlun gibi tatlı bişey olacağını bilsem hemen hamile kalırdım ,diyordu.
sonra hamile kaldı ve ikiz erkek bebekleri oldu,2 kız 2 erkek şimdi 4 çocuğu var:))
ve aynı benim oğluma benziyorlar sarı saçlı,mavi gözlü maşallah.
ben ona çok özenmiştim.
yani her zaman çok istemişimdir ben çok çocuk,ama eşim pek taraftar değil.
işin mi yok çocukları büyüttük daha kendine iş mi arıyorsun diyor,
2. için de öyle demişti de ama hala 6 yaşında çocuğa bayılıyor, bebek gibi kucağından indirmiyor.
ve bunu ben istemiştim zaten diyor:))))

renkli ve kokulu değil lyly ama içime kurt düştü.
terliyor belki de orası.
biz şu an akçaydayız,araştırdık ettik amniyo sıvı testi bulduk eczaneden.bugün ondan takıp bakıcam bakalım inşallah sıkıntı yoktur.

üzüldüm canım ya,Allah bebeğini sana bağışlasın.tabi Allah bilir hayırlısı ise.

canım o test çubukları var ama onlar doğum öncesi için canım ya,bu kadarlık bebekte daha öyle şeyler olmaz.
neden düşünüyorsun ki bunları.
benim dediğim 3 aylıktı,tamam o da küçüktü ama yine de 3 aya kadar bebeğin herşeyi tamamlanıyor.
bizimkiler daha yeni oluşuyor onların suyu bile daha oluşmamıştır canım.

canım yapılan kan tahlillerinde bir eksiklik varsa çıkıyo zaten bazı kişilerde demir folik eksikliği çıkıyor o zaman kullanmaları şart oluyoo dr banada kullan dedi ama ben zaten çıkarıyorum midem kabul etmiyor booll ceviz badem ayçekrdeği pişimiş mısırr portakalkl yeşil yaprklı sebzeler yeterli bence ben geçen gün brokoli yedim afedersin midem köpük köpük oldu demekki yiyeceklere karşıda allerjim var yani bu folik asitte bana öye yapıyor demekki yaramıyo bana dr ada anlatım bu şekilde tamam dedi almayabilirsin insan kendini tanımalı haa banada dokunmasaydı bende içerdim canım

vitamin neyse de folik asit gerekli diyorlar,bir taraftan da reçetesini okuyunca da demir eksikliği folik asit eksikliğinde kullanılır falan diyor.
kafam karıştı iyice canım.

Son düzenleme:
canım o test çubukları var ama onlar doğum öncesi için canım ya,bu kadarlık bebekte daha öyle şeyler olmaz.
neden düşünüyorsun ki bunları.
benim dediğim 3 aylıktı,tamam o da küçüktü ama yine de 3 aya kadar bebeğin herşeyi tamamlanıyor.
bizimkiler daha yeni oluşuyor onların suyu bile daha oluşmamıştır canım.

aslında haklısın ama işte eşime bahsettim o da hemen netten araştırdı.sonra hemşire arkadaşımı aradım o da biraz daha gözlemle olmazsa doktora git karından anlar dedi.ben öyle yapıcaktım eşim ısrar etti alalım bulunsun diye :) onun gönlü olsun diye bir tanesini takarım.
bir de ben herkesten ileriyim sanırım :) sata göre 8.haftaya girmişim :52:

aslında haklısın ama işte eşime bahsettim o da hemen netten araştırdı.sonra hemşire arkadaşımı aradım o da biraz daha gözlemle olmazsa doktora git karından anlar dedi.ben öyle yapıcaktım eşim ısrar etti alalım bulunsun diye :) onun gönlü olsun diye bir tanesini takarım.
bir de ben herkesten ileriyim sanırım :) sata göre 8.haftaya girmişim :52:[/QUOT
yine de bakarsın o zaman canım ,hem için rahatlar.
ayrıca genelde öyle bir ihtimal bile olsa vucud sürekli aynı seviyede tutmaya çalışıyormuş amnion sıvısını yani yerine koyması zor olmuyor ama
tabiki öyle bir sızıntı iyi bir şey değil.
doktor gözetimi lazım.
ama senin durumunda bişey olmadığına ben eminim canım.yap için rahatlasın yoksa ,
sen de benim gibi nerdeyse ,sağlam bebeği durduk yere stres yapıp,
sıkıntıya sokmayasın canım Allah korusun.

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım. inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılır. dinlenmene bak lütfen dikkat et

MERHABA BENDE YENİ GEBEYİM SAT BİLMİYORUM ÇÜNKÜ OLMADIM DÜZENSİZLİĞİM VAR 3 TEMMUZDA 30 ÇIKTI BETA HCG BÜGÜN İSE 429 SİZCE NE KADARLIKTIR BİRDE FOLİK ASİT MUTLAKA KULLANMANIZ GEREKLİ SAKIN ES GEÇMEYİN NORMALDE GEBELİKTEN ÖNCE BAŞLANMASI GEREKİYOR İLK 12 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir de ben herkesten ileriyim sanırım :) sata göre 8.haftaya girmişim :52:

canım bak böyle birşey buldum.
“Gebeliğin ilk 3 ayında amnion sıvısı annenin kanının sıvı kısmından süzülerek gebelik kesesi içinde birikir. Gebelik büyüdükçe bebeğin cildinden süzülen vücut sıvıları da önemli katkı sağlar. Anne karnında bebek aynı zamanda bu suyu yutar, mide ve bağırsaklar yoluyla emilen sıvı, bebeğin kanına karışır. Daha sonra bebek, böbrekleri vasıtasıyla idrar yapar ve böylece bu tekrar amnion sıvısına katılır Ancak bu idrarda üre bulunmaz. Amnion sıvısının diğer önemli kaynakları, bebeğin eşinin (plasenta) bebek tarafındaki yüzünden, bebeğin akciğerlerinden ve göbek kordonundan süzülen vücut sıvılarıdır.”

aslında su içmenin önemi burdan da anlaşılıyor.

Son düzenleme:
MERHABA BENDE YENİ GEBEYİM SAT BİLMİYORUM ÇÜNKÜ OLMADIM DÜZENSİZLİĞİM VAR 3 TEMMUZDA 30 ÇIKTI BETA HCG BÜGÜN İSE 429 SİZCE NE KADARLIKTIR BİRDE FOLİK ASİT MUTLAKA KULLANMANIZ GEREKLİ SAKIN ES GEÇMEYİN NORMALDE GEBELİKTEN ÖNCE BAŞLANMASI GEREKİYOR İLK 12 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayirli olsun canm 3 haftaliktir bence benimki oyleydi 495 cikmisti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

en son adetin hangi tarihti canım,bu beklediğinden önceki.
3 ya da 4 haftalıktır ama herkesin çok değişik oluyor canım.
artmış olması iyi,en doğru haftayı bebeğin kalp atışlarını ultrasonda duyunca söyleyebiliyormuş doktorlar.

bugün kontrolden geldik. boyu 1,2 cm ölçüldü. bu yolk sac denilen yapı için erken dedi doktor. sizlerin ki ne zaman görülmüştü. :53:
benim hafif mide bulantılarım da başladı gibi.:18::18: ya da psikolojim bana şaka yapıyor. yarın da ığdır - edirne arası yolculuk var umarım kötü olmaz :18:

en son adetin hangi tarihti canım,bu beklediğinden önceki.
3 ya da 4 haftalıktır ama herkesin çok değişik oluyor canım.
Artmış olması iyi,en doğru haftayı bebeğin kalp atışlarını ultrasonda duyunca söyleyebiliyormuş doktorlar.
en son 3 mayıs bakalım 1000 den önce görünmüyor kese ctesi gidicem doktora

bugün kontrolden geldik. boyu 1,2 cm ölçüldü. bu yolk sac denilen yapı için erken dedi doktor. sizlerin ki ne zaman görülmüştü. :53:
benim hafif mide bulantılarım da başladı gibi.:18::18: ya da psikolojim bana şaka yapıyor. yarın da ığdır - edirne arası yolculuk var umarım kötü olmaz :18:

maşallah canım.
arabayla mı yolculuk,uçakla mı?
gerçi ikisinde de bir şey olacağını sanmam,sağlıklı bir gebelik kolay kolay öyle günlük hareketlerle sıkıntıya düşmüyor canım.
yine de sanki her hareketinde geriliyor insan.

Sat a gore 6+1 im oğlumda da dusuk riskim vardi bunyem böyle demekki inşallah dua ile tutunacak

Back
X