• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de öyleyim ama bir haftadır zaten canım pek istemiyor.
açık 2 bardak çay içilebilirmiş,1 türk kahvesi de öyle
kafein miktarı 200 mg ı geçmemeliymiş.
netten araştırabilirsin,çayın açık ya da koyu olmasıyla kafein miktarı çok değişiyor.
o yüzden açık iç bence.
bir fincan türk kahvesinde 57mg kafein varmış yani çok az aslında.
bir bardak çayda da açık olursa ancak o kadar var galiba şimdi tam hatırlayamıyorum ama
şu filtre kahvelerin bir fincanında 175,200 mg arası kafein varmış
onlar yasak.
önceki hamileliğimde çaydan öyle iğrenmiştim ki tv de görsem midem bulanıyordu,
bir reklam vardı,her reklam arasında reklam başlamadan kocaman bardak çayı gösteriyordu,ben lavaboya koşuyordum.
Allah ım diyordum inat olsun diye mı çıkarıyorlar bunu:))

Haha çok iyi ya :) bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsın, baya aydınlatıcı oldu. Açık çay 2 bardak diye sınır koyayım o zaman kendime :)

Günaydın kızlar.dün değerim 563.51 çıktı.cuma 137.24 tü.yarın fakülteye gidicem kan sulandırıcılar için doktorum aradım.yaaa kızlar iyice pimpirikli oldum sizede akıntı oluyo mu çok.prçetye siliniyor sarımsı.yaa çok akıntı var bende.çamaşırlarım ıslak ıslak oluyo.

Günaydın kızlar.dün değerim 563.51 çıktı.cuma 137.24 tü.yarın fakülteye gidicem kan sulandırıcılar için doktorum aradım.yaaa kızlar iyice pimpirikli oldum sizede akıntı oluyo mu çok.prçetye siliniyor sarımsı.yaa çok akıntı var bende.çamaşırlarım ıslak ıslak oluyo.

Canim seninki de mi tup bebek? Benimki tup bebek, progestan fitil kullaniyorum onla beraber akintim oluyo. Normal yanii. Kan pihtilasmasi var sanirim sende de. Ben de hibor 3500 igne vuruyorum hergun, pihtilasma testinde yatkinlik cikti. Dr hemen baslatti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimmm cok sevindimm kendini bile gostermisss yaaa suna bakk :) ne kadarlik oldu bugün kac haftalikmis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

Canimmm cok sevindimm kendini bile gostermisss yaaa suna bakk :) ne kadarlik oldu bugün kac haftalikmis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972

Gebelik yeniyse de silik çıkıyor...inşallah kanda çıkar canım..Allah sağlıkla nasip etsin inşallah..tebrikleri diyelim :46:

canım çok teşekkür ederim bilgin için.
bugün 10.30 gibi geliyormuş doktorum,gidicem inşallah tahlil sonuçlarımı göstericem.
dün 443,3 çıkmıştı hcg sanırım bugün daha kese görünmez diye bakmaz doktorum.
bu vitamin işlerini de bir sorayım.

ne demek şekerrr git canım göster sonuçlarını inş hayırlı haberlerle dönersin kuzum o değerle görünmez canım bi kaç gün sonra tekrar git canım

gözün aydın cnm .sen yarın gitmeyecekmiydin dr.a

Canim hayirli olsun ☺️ kac haftalik seninki? Bende 2 gunde bir igne oluyorum, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

gözün aydın canım darısı kalp atımlarına olsun inşş vede darısı bizlerede olsun inşş

Kesesini ve bebişini görenlere çok sevindim :) inşallah bundan sonra da her şey yolunda gitsin...bizim için de dua edin kızlar..muayenemiz yarın..hadi hayırlısı :24:

çok sağol cnm inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip. sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Face den de takip ediyorum seni :) gruptan

Canim seninki de mi tup bebek? Benimki tup bebek, progestan fitil kullaniyorum onla beraber akintim oluyo. Normal yanii. Kan pihtilasmasi var sanirim sende de. Ben de hibor 3500 igne vuruyorum hergun, pihtilasma testinde yatkinlik cikti. Dr hemen baslatti

Benimki kendiliğinden oldu.nisanda tüp yaptırdık olmadı.sarımsı mı senin akıntı nda.

Canim hayirli olsun ☺️ kac haftalik seninki? Bende 2 gunde bir igne oluyorum, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

sata göre 5+5 cnm... amin cnm kimsenin boşa çıkarmasın.

Back
X