2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adet günüm geçti 4 gun oldu. Idrarda dun öğrendim bugunde kanda cokmu düşük?

Ben yaklasik 1,5 yil once kimyasal gebelik gecirdim birkez. Benim adetten 4 gun sonra 13 idi ama aradan 3 gun daha gecince kanama oldu ve kimyasal gebelik oldugu anlasildi. Ama belki senin gec döllenme olabilir. Hemen aklina en kotu seyi getirme derim. Birden degeri artan da cok

Ozaman ben tekrar doktora gitmek icin bekleuim mi ki off

Ozaman ben tekrar doktora gitmek icin bekleuim mi ki off

Arkadasim benim hatta tam adet gunumde deger 3 cikmisti . 2 gun sonra 6,2 cikmisti , 2 gun sonra 13 cikmisti hep ikiye katlamisti ama iste sonra yukselmedi demek kimyasal oldu benim. Suan gitsen de bence doktor hic bisey goremez. Deger bin li degerlerde olursa gorunuyo ultrasonda. Gene ben karismis gibi olamayayim ama sen bilirsin. Yumurtlama tarihini hatirliyomusun? Belki de gec yumurtladin o da gec döllendi. Olabilir yani .

20 haziranda yumurtladim iliskide o gundu takvim tutuyorum ondan biliyorum 16 gun cokta erken degil demi ? Kafam karisti yaa

Merhaba taze anneler :)
Biz de cuma günü doktora gidicez kısmetse. Fakat 2 gündür sadece sağ kasığımın ağrıdığını farkettim. Eğer çok ayakta kalırsam veya iş yaparsam hemen sağ kasığım ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama bu yüzden biraz tedirginim. Hatta doktor kontrolünü salı gününe çeksem mi diyorum. Sizce normal mi bu tek taraflı ağrı? Sizin ağrılarınız ne şekilde oluyor? ALLAHIM lütfen hepimiz keselerimizi biran önce görelim..

Sizin beta hcg niz kaç çıktı Günlerimiz aynı da.benim cuma günü öğrendim 137.24

Günaydın kızlar çok halsizim işe gidemiyorm bugün izin alcam hiç halim yok mide bulantışarı bende de başlamadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…