2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin canim :) bn de oruc tutuyrm rabbim yardmcmz olsn

eveeet maydanozu ben sordum dr a

çünkü yeşil yapraklı bitkilerin çok faydalı olduğunu okuyup pazardan sadece maydanoz almıştım. o da yenmeyecek diye okuyunca sordum

maydanoz serbest dedi

ben o kadar çok yiyecek sordumki dr uma bana son olarak "az ye" dedi

ayrıca tabi ki bilgi paylaşımı yapıyoruz

dr lar arasında da farklı fikirler olabilir

iyi niyetli olarak paylaşımlar yapıyoruz

öpüldünüz anneler

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Yarin kese gormeye gidicez insallah. Ctesi degerim 820 di. Yarin 1600 lerde olmasi gerek. Sizce gorurmuyuz??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Yarin kese gormeye gidicez insallah. Ctesi degerim 820 di. Yarin 1600 lerde olmasi gerek. Sizce gorurmuyuz??

Benim en son degerim 941 cikmisti ondan sonraki altinci gunde kesemizi gorduk 9 mm idi . Gorursun buyuk ihtimal ama ufak olur zannimca

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim en son degerim 941 cikmisti ondan sonraki altinci gunde kesemizi gorduk 9 mm idi . Gorursun buyuk ihtimal ama ufak olur zannimca

Tsk ederim canim insallahhh gorurum. Peki kalp atisi ne zaman oluyo

Tsk ederim canim insallahhh gorurum. Peki kalp atisi ne zaman oluyo

Ben gectigimiz persembe gordum keseyi doktor ayin 21 ine cagirdi nasil bekliceksem :)

Ooo baya gecmis 😊 bana daha gec tarih verir o zaman. Bu arada seninki karindan mi bakti? Benimki tup oldugu icin belki vajinal bakar

Ooo baya gecmis 😊 bana daha gec tarih verir o zaman. Bu arada seninki karindan mi bakti? Benimki tup oldugu icin belki vajinal bakar

Evet cnm karindan bakti

bebeğimi görmeme 2 gün kaldı

Canim bende salı 12 de gidicem muayeneye. Bir an once o gun gelsede görsem rahatlasammm.

Kizlar bende gecen hafta bulantı , kasıkta batma hepsi vardi bu hafta hic biri yokkk. Kendi kendime pimpirik yapiyorum artik. Kese gelişmiyo mu yoksa niye bu bulanti , batma azaldi diye. Hersey den bir mana cikartir oldumm. Benim gib olan var mi icinizdeee????

Canim insallah sagsaglim goruruz hepimizde :) benim gormeme daha cokkk var nasl gececek bu zaman ya icimde korkular oluyo zaman zaman

hepimiz aynıyız cnm o korkular kucağa alana kadar devam dediler. keseyi gördün sen deme rahat olsana bn daha görmesim bile bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnde senn gibiyim cnm bnm tüp bebek bde korkuyorum bnde çok bnde bulantıda yok ani kalkışlarda batma oluo bi tek

hepimiz aynıyız cnm o korkular kucağa alana kadar devam dediler. keseyi gördün sen deme rahat olsana bn daha görmesim bile bak

Canim ben adetten 3 gun once gitmistim sonra tam adet gunumde gittim doktora. Doktor ekranda 1 milim bisey gosterdi ama tam kese mi neydi olusmaya clisan bi kese miydi emin olamadim. Bu sefer dogru duzgun gorcem ins kismetseee

Tatlım benim akıntım adet günü olmaya başladı ama cok az.adet olmadan iki gün önce göğüslerim şişer ve acırdı bu sefer daha erken oldu 5gün kadar önce başladı. Birde adet olacağım zaman alnımdaki saç diplerim sivilcelenirdi o durum olmadı. Tek tavsiyem ne olur kendını dinleme daha öncesinde hep kendimi dinlemiştim ve tüm belirtiler vardı sadece stres yaratıyor. İnşallah en kısa ve hayırlı bir zamanda sende bebeğine kavuşursun.

Senin beta hcg kaç çıkmıştı arkadaşım aramızda bir iki gün var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…